- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
hayuır yarın daha yaptırıcaz cuma gunude haberdar ederımmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde bikaç ay sonra yaptırcaz. haziran veya temmuz. bu arada eşim ilaç kullanmaya başladı. benim merak ettiğim ise acaba ilk aşılama tutma ihtimali ne kadar. kendimi şartlandırdım hemen olcak aşılama sonrası diye üzülmek istemiyorum(( aranızda var mı eşinin sperm azlığı yüzünden aşılama yaptırıp ilk seferde hamile kalan??? bize biraz umut olsun
bızde hareket yuzde %50 mrfolojı % 90 normal % 10 anormal....sayımızda ınş yukselmıstır yarın olsada bıtseeeeeeee....
Eşrafım çok sevindim canım baya iyi durumdasınız kürler ise yara
mis bak normal yollada olur zaten böle önceki degerleriniz kaçtı nekadar degismis
bızde hareket yuzde %50 mrfolojı % 90 normal % 10 anormal....sayımızda ınş yukselmıstır yarın olsada bıtseeeeeeee....
aldık ılac bır ıse yaramadı pek...tup bebek dedi.2 yıldan asagı yaptıramam maddı yondensayımız 425.000den 2 mılyona cıkmıs.tek acre tup dedi.o gunden berı pek ıyı değildim yazamadım
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
kızlar meraba sakın canınızı sıkmayın benim eşimin son testinde morfoloji ve ileri hareket 0 dı.. ama Allah a şükür doğal yoldan hamileyim Allah ın mucizesi.. kesin tüp bebek diyorlardı... eşim bi kaç vitamin kullandı onların mı faydası oldu bilmiyorum... ama size tavsiyem ilişkiden sonra ayağa kalkmayın ben pek kalkmadım... hangisi fayda sağladı bilmiyom ama Allah ım ol deyince oluyo... şu anda 8 haftalık hamileyim... geçen hafta eşim tekrar eşim test yaptırdı.. sayı 6 milyon.. ileri hareket %15 morfoloji % 12 olmuş... Allah ım hepinize nasip etsin inş... bu arada eşim sıvı lcarnıtıne kullandı..