Erkek İnfertilitesi Sperm bankasindan hamile kalan varmi aranizda

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Gulam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2019
18
4
1
32
2 senedir evliyim eşim doğuştan spermi çok düşük bilerek evlendim ama şimdi elimizde olmadan çocuk özlemi cekiyoruz yaşım 26 ve son çare olarak sperm bankasına basvurcaz ama hiç bir bilgimiz yok hangisi daha başarılı bunun için bizim gibi olanlar varsa yardımcı olun lütfennn

Son çare mi?
Siz ne dediginiz farkindamisiniz? yanlis anlamayin soylediklerimi ama bu cok korkunc bi durum.
Sperm baskani düsuneceginize bi yuvadan evlat edinin daha iyi.
Birde daha yolun basindasiniz bu konu hakkinda pek bilginiz yok sanirim artk herseyi çozumu var buradaki insanların hic spermi yok canli cansiz hic kocaman bir 0 anlayacagin.
Ama ilaclar ve ameliyatla sperm elde etme şansiniz var.
Bence once bu durumu bi arastirin ve şu sacma dusunceden vazgecin.

Ufacık hareket bile varsa
Kalitesi düşük de olsa tedavisi var
Allahım yaa
Hayir benim esimde hic yok hic bir sekilde sperm çikisi yok ama tip okadar gelistiki mikrotese diye bi ameliyat var onda bulunma orani azda olsa olabiliyo cok sukur rabbime bizde bulundu. Suanda transfer günumu bekliyorum 2 yillik evliyim 5 6 aydr bunun icim ugrastik aklimdan biran olsn boyle bi dusunce gecmedi bu nasl bi saçmalıktır.

Ben yanlış yazdim biliyorum tepkinizi ama yaşamadan bilemezsiniz uzaktan kolay gelir herşey insana eşimin hiç yok düşük bile değil yazacaktim bilerek evlendim bunu ve evlatlık alma gibi durumumuz yok çünkü aileler anlayışla karsilamaz benimsemez ve bu çocuk için daha zor bi durum o yüzden son çarem bu denedik evlendigimizden beri birinde sağlıksız gebelik diğeri kimyasal oldu oda kullanmadigimiz ilaç kalmadi ikimizde sürekli mutsuzus evimizde bir yavru görmek istiyoruz tabi nasip olursa anlayışlı olun lütfen yargilamayin

Ben yanlış yazdim biliyorum tepkinizi ama yaşamadan bilemezsiniz uzaktan kolay gelir herşey insana eşimin hiç yok düşük bile değil yazacaktim bilerek evlendim bunu ve evlatlık alma gibi durumumuz yok çünkü aileler anlayışla karsilamaz benimsemez ve bu çocuk için daha zor bi durum o yüzden son çarem bu denedik evlendigimizden beri birinde sağlıksız gebelik diğeri kimyasal oldu oda kullanmadigimiz ilaç kalmadi ikimizde sürekli mutsuzus evimizde bir yavru görmek istiyoruz tabi nasip olursa anlayışlı olun lütfen yargilamayin
Anlayışla karsilayabilecek varsa yazsın herkezin kendi hayati yorumlarınızı yardım ci olacaksaniz yapin

Yargilamiyoruz ama sen beni anlamadin heralde canim 5 yillik sevgililik donemi 2 yillik evliyim bende bu durumu bilerek evlendim.
Bizde hic yok diyorm ameliyat oldu bıcak altin ytti esim dikislerle cikti sirf bebegimiz olsun diye bukadar kolay pes etmemeniz lazm baska bi doktora gidin lutfen bu dusuncenizden vazgecin

Anlayışla karsilayabilecek varsa yazsın herkezin kendi hayati yorumlarınızı yardım ci olacaksaniz yapin
Cok anlayisla karsilanabileck durum degil cunku tip bukadar ilerlemisken bu dusunceniz yanlis. Kusura bakmayin ozaman yazdigimiz icin siz nasl istiyorsaniz oyle yapin

Ben seni anlayışla karşılıyorum arkadaşım, karar sizin istediğinizi yapın buradaki kimseyi ilgilendirmez.
Benim merak ettiğim tüp bebek denediniz mi? Erkek kısırlığında uzman bir doktorla görüşüp tahlil yaptırdınız mı?

Ben seni anlayışla karşılıyorum arkadaşım, karar sizin istediğinizi yapın buradaki kimseyi ilgilendirmez.
Benim merak ettiğim tüp bebek denediniz mi? Erkek kısırlığında uzman bir doktorla görüşüp tahlil yaptırdınız mı?
Herseyı denedık esımle zaten evlenmeden konuştuk evlenır evlenmez her turlu tedavıye başladık. 2 kere denedım doktorlar hıc umıt vermedı zaten nasıp de olmadı boş gebelık ve kımyasal gebelık yaşadım sımdı daha denemek ıstemıyorum bu süreç bızı tukettı beraber buyutebılcegımız bır bebek ıstıyoruz kahroluyoruz ozellıkle esım ıcın ıstıyorum artık ben o kadar umursamam ama o kendını yıpratıyo bu sonuca varmak kımse ıcın kolay degıl

Ben yanlış yazdim biliyorum tepkinizi ama yaşamadan bilemezsiniz uzaktan kolay gelir herşey insana eşimin hiç yok düşük bile değil yazacaktim bilerek evlendim bunu ve evlatlık alma gibi durumumuz yok çünkü aileler anlayışla karsilamaz benimsemez ve bu çocuk için daha zor bi durum o yüzden son çarem bu denedik evlendigimizden beri birinde sağlıksız gebelik diğeri kimyasal oldu oda kullanmadigimiz ilaç kalmadi ikimizde sürekli mutsuzus evimizde bir yavru görmenk istiyoruz tabi nasip olursa anlayışlı olun lütfen yargilamayin
Evlat edinmeye Aileler anlayışla karşılamaz benimsemez diyorsunuz çok saçma bence..Sperm bankasindan tanımadiğiniz bir insanın cocugunu taşımak dahamı güzel.Hayatta hersey cocuk degil 4yil ugraştim cocuk olsun diye tedaviler vs.sonraa kendiliginden oldu ama evliligimiz cocuktan sonra bitti bosandik coxugumda benle degil ayri seehirde.2.esim azosperm .cocuk olsun diye kuduran ben cocugumda aldi allah napim allahin imtihani saglik huzur olsun diyorum herseyin hayirlisini isteyin sizin tercihiniz gerci.

Saglıksız veya kimyasal bi sekilde gebe kalabiliyorsunuz düşük ihtimal olabilir ama hic yok diyemezsiniz

Iste mesela artık yasayamıyoruz esım sureklı kendını kahredıyor ben onu oyle görmeye dayanamıyorum o yüzden kararım kesın nasıp olursa sadece yardım edebılecek bır kardeş arıyorum bu konu hakkında

Evlat edinmeye Aileler anlayışla karşılamaz benimsemez diyorsunuz çok saçma bence..Sperm bankasindan tanımadiğiniz bir insanın cocugunu taşımak dahamı güzel.Hayatta hersey cocuk degil 4yil ugraştim cocuk olsun diye tedaviler vs.sonraa kendiliginden oldu ama evliligimiz cocuktan sonra bitti bosandik coxugumda benle degil ayri seehirde.2.esim azosperm .cocuk olsun diye kuduran ben cocugumda aldi allah napim allahin imtihani saglik huzur olsun diyorum herseyin hayirlisini isteyin sizin tercihiniz gerci.
Okadar guzel soylemişsiniz ki tebrik ediyorum.
Sanirim ailelere soylemicekler sperm bankasindan aldiklarini. Allahim busekilde çikmaza kimseyi sokmasin ne diyelm.

Iste mesela artık yasayamıyoruz esım sureklı kendını kahredıyor ben onu oyle görmeye dayanamıyorum o yüzden kararım kesın nasıp olursa sadece yardım edebılecek bır kardeş arıyorum bu konu hakkında
Bacım karar sizin tabiki ama daha cok gencsiniz cok yeni evlisiniz ve gebede kalabiliyorsun
En güzel aşk dolu olması gereken yaslarınızı evlilik yıllarınızı cocuk özlemiyle heba ediyorsunuz ve cokta acele ediyorsunuz
Umarım gönlünüzdeki neyse o olur ne diyelim

Bacım karar sizin tabiki ama daha cok gencsiniz cok yeni evlisiniz ve gebede kalabiliyorsun
En güzel aşk dolu olması gereken yaslarınızı evlilik yıllarınızı cocuk özlemiyle heba ediyorsunuz ve cokta acele ediyorsunuz
Umarım gönlünüzdeki neyse o olur ne diyelim
Haklısın evet ben degıl de esımın sorunu olduğu ıcın yıpratıyor kendını tuketıyor zaman zaman ağlıyor orda burda bu benı kahredıyor yoksa ben bılerek evlendım olmasada nasıp degıl derım benım caresızlıgım esım onu cok sevıyorum ne bılım bende ılk kez böyle caresız kaldım herseyın hayırlısını ıstıyorum Rabbım bütün isteyenlere nasıp etsın inşeAllah

Haklısın evet ben degıl de esımın sorunu olduğu ıcın yıpratıyor kendını tuketıyor zaman zaman ağlıyor orda burda bu benı kahredıyor yoksa ben bılerek evlendım olmasada nasıp degıl derım benım caresızlıgım esım onu cok sevıyorum ne bılım bende ılk kez böyle caresız kaldım herseyın hayırlısını ıstıyorum Rabbım bütün isteyenlere nasıp etsın inşeAllah
Yani eşinizin üstüne gitmeyin hatta tam tersine kimyasal da olsa sizi gebe bırakabilmiş buna odaklanın
Bende kimyasal gebelik gecirdim kaybımızdan sonra eşim benden daha cok yıkıldı ama ben “tamam artık cocuk istiyoruz ama ilişkimiz daha önemli olursa olur olmazsa olmaz biz önemliyiz” vs tarzı konustum ve ilişkimizi cocuk yüzünden bitirmedik cocuga odaklamadık ne bileyim beraberliğimiz bile cocuk üstüne değildi artık daha cok keyif alıyorduk. Rabbimde fazla bekletmedi bizi nasip etti.
Sizde eşinize bak en azından hamile kalabiliyorum beni hamile bırakabildin ilişkimiz böylede güzel ilerde olursa olur modunda konusmalar yapıp moralini yükseltebilir ve hayatınızın odak noktasından cocugu uzaklastırabilirsiniz. Ne zamanki o işi cocuk icin yapmıyorsunuz keyfini cıkarıyorsunuz evliliğinizin o zaman cocuk sizi buluyor

Herseyı denedık esımle zaten evlenmeden konuştuk evlenır evlenmez her turlu tedavıye başladık. 2 kere denedım doktorlar hıc umıt vermedı zaten nasıp de olmadı boş gebelık ve kımyasal gebelık yaşadım sımdı daha denemek ıstemıyorum bu süreç bızı tukettı beraber buyutebılcegımız bır bebek ıstıyoruz kahroluyoruz ozellıkle esım ıcın ıstıyorum artık ben o kadar umursamam ama o kendını yıpratıyo bu sonuca varmak kımse ıcın kolay degıl
Anlıyorum canım, ben de iki yıldır istiyorum ama bizim de olmuyor. Görünürde bir sebep yok ama bekliyoruz hayırlı zamanı.
Sperm bankalarında bildiğim kadarıyla vericinin tüm özellikleri size sunuluyor. Eşinize benzeyen birini seçerseniz sonra sorulacak soruların belki bir nebze önüne geçebilirsiniz. Ama bildiğim kadarıyla Türkiye’de yasal değil.

Back
X