Erkek İnfertilitesi Sperm bankasindan hamile kalan varmi aranizda

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sevgili ahlak bekçileri!! Siz de aynı durumu yaşıyorsunuz diye siz sabredip tedavi yolunu seçtiniz diye başkaları da öyle yapmak zorunda değil. Herkesin ahlak anlayışı farklı, herkesin kültürü farklı ve belki dini farklı. Yok ben 5 sene bekledim böyle bir şey düşünmedim yok ben 10 sene bekledim! Kardeşim sen bekledin de sen bekledin diye herkes beklemek zorunda mı? Herkes aynı yıpratıcı yollardan geçmek zorunda mı? Belki buna güçleri yok? Belki bunum ağırlığını taşıyamıyorlar belki uğraştılar son çare buna karar verdiler bundan SİZE NE? Millette akıl çok. Evlat edinin diyor SANA NE? Kendi razı, eşi razı. Bilgi vermek destek olmak dururken neden herkesten kendiniz gibi davranmayı bekliyorsunuz anlayamıyorum. Dünyada 7 milyar insan varsa 7 milyar düşünce var. Kimseyi yargılamayın ve kimseden sizin gibi davranmasını beklemeyin. Umarım mesajımı cidden algılayıp idrak edebilenler olur.

Hic kimseyi dinleme. Eğer tıbbi acidan başka firsatin yoksa ve eşinle hemfikirsen iyice düşünün taşının ve her ihtimali acik acik konuşun. Olayin her boyutunu değerlendirin. En cirkin taraflarına bile ışık tutun ve hâlâ istiyorsaniz kararinizin arkasinda durun.

Bu hayat sizin.

Sevgili ahlak bekçileri!! Siz de aynı durumu yaşıyorsunuz diye siz sabredip tedavi yolunu seçtiniz diye başkaları da öyle yapmak zorunda değil. Herkesin ahlak anlayışı farklı, herkesin kültürü farklı ve belki dini farklı. Yok ben 5 sene bekledim böyle bir şey düşünmedim yok ben 10 sene bekledim! Kardeşim sen bekledin de sen bekledin diye herkes beklemek zorunda mı? Herkes aynı yıpratıcı yollardan geçmek zorunda mı? Belki buna güçleri yok? Belki bunum ağırlığını taşıyamıyorlar belki uğraştılar son çare buna karar verdiler bundan SİZE NE? Millette akıl çok. Evlat edinin diyor SANA NE? Kendi razı, eşi razı. Bilgi vermek destek olmak dururken neden herkesten kendiniz gibi davranmayı bekliyorsunuz anlayamıyorum. Dünyada 7 milyar insan varsa 7 milyar düşünce var. Kimseyi yargılamayın ve kimseden sizin gibi davranmasını beklemeyin. Umarım mesajımı cidden algılayıp idrak edebilenler olur.

Sen de o zmn bizim fikirlerimize saygi duymayi ogren. Burasi Turkiye cumhuriyeti ve burda yasal izin yok. Ayrica boyle bir seyin inancta olmasa soyagaci ile oynayacak kadar ciddi bir mesele zaten sizin inancinizi sorgulayan da yok boyle bir fikre sahip bir insanin inanci malumumuz ki ortada.buraya bir konu acilmis herkes yorum yapabiliyor. Hak yolundaki dogruyu gosteriyor yardimci olmaya calisior insanlar. Madem o kadar genissiniz sperm donuru degil de baskasini cocugunu kocama ikna edebilir miyim adli bir baslik acin lutfen. Ona riza gosterirsiniz herhlde¿ cunku konu tam olarak bu biz de medeniyet din ahlak da buna yetior Allah

Canim sperm bankasi ile vakit kaybetmesin ne gerek var ¿ Hepimiz medeniyet altinda bu tur seylere saygi duyalim norm karsilayalim sığ düşünceli bagnaz olmayalim. Lutfen yonelndirmenizi bundan sonra oyle yapin ve sperm bankasıyla ugrasmasin sonucta esi de razi degil mi 7 milyar insan icinde sperm bulmasin gidip bilmdigi tanimadigi bir adamin spermi ile ugrasmasin!!! Bldigi insanlarin spermjni tercihi etsin o sekilde yardimci olun lutfen. Kedni arzu istekleri sonucunda ortaya gelecek cocuga bunu yasnatsnl ar bhunu o dogann cocuga reva gorsunler sonucta soyagaci onemli degil. Dininizi sorgulayan yok boyle bir konuya evet diyen birinin mi onu hic yok hemde malumumuz ki din ahlak ortada. Inanmadiginiz allah o zmn yardimciniz olsun ne diyeyim . Siz o sekilde yardimci olun ama biz de konuyu acan aileye SAbrinin bittigi yerden Allah mucizesini gondersin diye dua edelim .

Haklısın evet ben degıl de esımın sorunu olduğu ıcın yıpratıyor kendını tuketıyor zaman zaman ağlıyor orda burda bu benı kahredıyor yoksa ben bılerek evlendım olmasada nasıp degıl derım benım caresızlıgım esım onu cok sevıyorum ne bılım bende ılk kez böyle caresız kaldım herseyın hayırlısını ıstıyorum Rabbım bütün isteyenlere nasıp etsın inşeAllah
Böyle hamile kalan bir çiftin boşanma davasına bakmıştım, adam nedeniyle çocuk olmuyordu , sizin gibi Kıbrıs da başkasının spermi ile hamile kalıyor kadın, ama adam kaldıramıyor bu durumu çocuk büyüdükçe daha çok gözüne batıyor. Saçma bir şekilde çocuğun oyuncağını kırması, çocuğun tamamen yaşına ve gelişimine uygun ağlamaları, 2 yaş sendromları adamın gözüne batmaya başlıyor, bi de gittikçe babaya ( gerçek babasına) benzediğini düşünmeye başlıyor. Boşandılar sonunda geçimsizlikten. Adam çocuğa gıcık olduğu için nafaka mal istersen herkese gidip başkasından çocuk yaptığını söylerim diye tehdit etti. Ben kadının avukatı idim, inanamadı o sizin kocanız gibi çocuğum olmuyor diye ağlayan üzülen depresyona giren adamın , nefretine ve öfkesine.
Adam o çocuğa mal kalmaması için , mallarının bir kısmını yeğenleri üzerine yaptı.
Sonra adam gitti çocuklu bir kadınla evlendi , o çocuk ve yeni karısı ile mutlu mesut yaşıyor.
Tapudan kontrol ettik. Yeni karısına ev almış , bazı malları da onun üzerine yapmış.
Şimdi müvekkilim ailesine bile anlatamadığı bir gerçekle asgari ücret ile babası olmayan bir çocuk büyütmeye çalışıyor. İyi düşünün taşının.

Back
X