Erkek İnfertilitesi Sperm bas anomalisi yuksekligi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hiranur3434

Alahim.nolur dualarimi.kabul eyle ☹
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
750
473
103
37
KIZLAR.ACIL BILGISI OLAN YAZSN LUTFN BAS ANOMALISI ESIMN %94 VE BU TUP BEBEKDEDE SKNTYMS SEKIL BOZUKLUGU OLDUGU ICIN , ESINDEN YUKSEK.OLUP OLAN OLDUMU VE NASIL TEDAVI UYGULANDI OKDARDA ILAC.KULANDK KAAN AYDOSA GITTIK ; (

Canım bizde de öyle çıktı, morfoloji de %1 di. Benim doktorum da eşimin doktoru da bunun gebeliğe engel olmadığını söyledi. Ama bizim sperm sayısı ve hareketlilik çok iyiydi.

Canım bizde de öyle çıktı, morfoloji de %1 di. Benim doktorum da eşimin doktoru da bunun gebeliğe engel olmadığını söyledi. Ama bizim sperm sayısı ve hareketlilik çok iyiydi.
E. Cnm anamoli cok yuksek ya kafama.cok takldi bas anomalisi onemlyms.ondan siz denednzmi tup.bzm 2 basarszlgmz var

Yok canım biz daha aşılama tüp denemedik. Hsg çekildim temiz çıktı. Doktor deneyin kendiniz bi sorununuz yok dedi olmazsa gelin 3-4 ay sonra dedi biz de deniyoruz işte bakalım kısmet ;)

KIZLAR.ACIL BILGISI OLAN YAZSN LUTFN BAS ANOMALISI ESIMN %94 VE BU TUP BEBEKDEDE SKNTYMS SEKIL BOZUKLUGU OLDUGU ICIN , ESINDEN YUKSEK.OLUP OLAN OLDUMU VE NASIL TEDAVI UYGULANDI OKDARDA ILAC.KULANDK KAAN AYDOSA GITTIK ; (
Bizim de o şekildeydi baş anomalisi ve tüp bebekte imsi yöntemi işe yarıyor ben ilk denemede hamile kaldım. Bebeğe ayrıca genetik tarama da yaptırmıstık o da temiz cıktı icimiz rahat etti.

Back
X