E vitamini tavsiye ediyor doktorlar . Badem yağı , keçiboynuzu suyu. Bunlar iyi gelirArkadaslar spermin güçlenmesi ve artması içün neler yapılmalı yada önerecegınız vıtamin gıbı ılaclar varmı?
çok teşekkür ederim.bir yetde havuç suyu ve keçibounuzu aynı anda kullanılmaz diye okudum.kafam karıştı.sizce ne yapmalıyımDiger arkadaslarda soylemis bende tekrar etmis olayim,kesinlikle keciboynuzukürü mukemmel !!!
Esimin tahlillerinde totalde 20 milyonlarda olan sayi keciboynuzu kuru ile totalde 120 milyonlara cikti.havuc suyu kürü ile de hizi artiyor.2,3 ayda etkisi goruluyor.benim esimin spermlerde dna hasari oldugundan sayinin artmasi ise yaramadi ama bu iki kür cok iyi geliyor.ibrahim saracoglunun kurleri
Öyle bir bilgim yok,biz eş zamanlı uyguladık hem hızda hem sayıda etkisini gördük.kürlerden önce tüp bebek bile tutmuyordu.kürlerden sonra tekrar tüp bebek denedik ve ikizlere hamileyim:)darısı isteyen herkesin başınaçok teşekkür ederim.bir yetde havuç suyu ve keçibounuzu aynı anda kullanılmaz diye okudum.kafam karıştı.sizce ne yapmalıyım
Öyle bir bilgim yok,biz eş zamanlı uyguladık hem hızda hem sayıda etkisini gördük.kürlerden önce tüp bebek bile tutmuyordu.kürlerden sonra tekrar tüp bebek denedik ve ikizlere hamileyim:)darısı isteyen herkesin başına
Eşimde ağır dna hasarı olduğu için biz yıllar önce Ankarada Kaan Aydos’a gitmiştik onun tavsiyelerinde haftada bir nohut yemeği var,suyuyla beraber yenecek.kuruyemiş vardı.ilaçta vermişti ama onu çok kısa bir süre kullandı.çok kaliteli embriyolar oluşuyordu ama tutunamıyordu çünkü dna hasarlı sprrmler sağlıklı olamazdı.sonra biz almanyaya yerleştik burda havuç suyu kürüne ve keçiboynuzu kürüne devam etti,5 ay dikkat etti birde spora gidiyordu.(öncesinde 2 kez de Almanyada 2 şer embriyo konuldu,embriyo glue tekniğine rağmen tutmadı.)Yaaa çok sevindim. Sağlıkla gelsinler. Hangi kürler kısaca bahseder misiniz. Birde tüp bebeği nerde yaptınız.
Eşimde ağır dna hasarı olduğu için biz yıllar önce Ankarada Kaan Aydos’a gitmiştik onun tavsiyelerinde haftada bir nohut yemeği var,suyuyla beraber yenecek.kuruyemiş vardı.ilaçta vermişti ama onu çok kısa bir süre kullandı.çok kaliteli embriyolar oluşuyordu ama tutunamıyordu çünkü dna hasarlı sprrmler sağlıklı olamazdı.sonra biz almanyaya yerleştik burda havuç suyu kürüne ve keçiboynuzu kürüne devam etti,5 ay dikkat etti birde spora gidiyordu.(öncesinde 2 kez de Almanyada 2 şer embriyo konuldu,embriyo glue tekniğine rağmen tutmadı.)
Son tedavide konulan 2 embriyoda tutundu Allaha şükürinşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler.
Siz ne aşamadasınız bilmiyorum ama sperm sayısının hiç önemli yok,önemli olan kalitesini arttırmak,sağlıklı bir yaşamla spermler 3 ayda tedavi olabiliyor ve doğal yolla gebelik olmasada 3,5 spermle sağlıklı çocuklar dünyaya gelebiliyor.stresten uzak durun uykularınıza dikkat edin olacak inşallahgüzel gelişmeler olursa bizide haberdar edin Allah yardımcınız olsun
Canım inşallah yakın zamanda hamile kalırsın bize spermler duzelmis ilaçları birakin dediği ay hamile kaldım ben de o aylarda soğan kürü arkasından havuç incir kürü yapmıştım kendime. Ayrıca tüp bebeğe gidip görüşmüştük birkaç genetik test bile yapılmıştı adetimi bekliyordum tedaviye tam başlamak için. Şimdi ikinci olmuyor onun için gideceğiz Kaan aydosaÇok sağolun bizde gittik herkes gibi Kaan aydosa. 3-5 ay takip yaptı. Düzeldiğini söyledi. Ama ben pek memnun kalmadım neticede tüp bebeğe gidiyorsun. Ben sadece sperm sayısında düşüklük değerlerini biliyorum. Çünkü buna vurgu yapıyorlar doktorlar. 5 milyon. Son 3 aydır ciddi bitkisel ilaç kullanıyoruz. Alternatif tıp uzmanına gidiyoruz. 6 ayda doğal yolla gebelik olur dedi. Henüz 3 ay oldu. Bakalım olmazsa yazın İstanbul’a gideceğiz tüp bebek için. Bu Arada her gün havuç suyu kuruyemiş nohut bize de önerdi. Ama keçiboynuzu demedi doktor. Her yerde okuyunca bende eşime verdim. Ama Kaan Aydos herkese vermiyoruz demişti. Geçen o yazıyı okuyunca bu ay eşime vermek istemedim. Nasip bakalım. Ben inanıyorum inşAllah doğal yolla olur
Hayırlı olsun sağlikla kucağınıza alın insallah bende iki ay once kurtaj oldum malesef dna hasari olduğunu öğrendik sonradan simdi tedabi oluyor esim keşke önceden bilseydik bu kadar yıkım olmazdı psikolojik olarak cöktük resmen.Sizin hasar kaçtı,tüp bebeğe başladığınızda tedabi olup mu başlamıştiniz.Bizim 8 embriyodan 5.gune bir tane gitti sadece oda sagliksız oldu sizinde 5.gün embriyolarmıydıÖyle bir bilgim yok,biz eş zamanlı uyguladık hem hızda hem sayıda etkisini gördük.kürlerden önce tüp bebek bile tutmuyordu.kürlerden sonra tekrar tüp bebek denedik ve ikizlere hamileyim:)darısı isteyen herkesin başına
İlk tüp bebek tedavimizde dna hasarından haberimiz yoktu ve 5.güne hiç embriyo kalmadı,3.güne kalan 2 embriyo transfer edildi onlardan biri tutundu ama 6.haftada gelişimi durdu kürtaj oldum bende.sonra dna hasarının çok yüksek olduğunu söyledi doktor bize şu an net hatırlamıyorum ama tüp bebek bile tutmaz bu değerle dedi.Hayırlı olsun sağlikla kucağınıza alın insallah bende iki ay once kurtaj oldum malesef dna hasari olduğunu öğrendik sonradan simdi tedabi oluyor esim keşke önceden bilseydik bu kadar yıkım olmazdı psikolojik olarak cöktük resmen.Sizin hasar kaçtı,tüp bebeğe başladığınızda tedabi olup mu başlamıştiniz.Bizim 8 embriyodan 5.gune bir tane gitti sadece oda sagliksız oldu sizinde 5.gün embriyolarmıydı
Çok sağolun bizde gittik herkes gibi Kaan aydosa. 3-5 ay takip yaptı. Düzeldiğini söyledi. Ama ben pek memnun kalmadım neticede tüp bebeğe gidiyorsun. Ben sadece sperm sayısında düşüklük değerlerini biliyorum. Çünkü buna vurgu yapıyorlar doktorlar. 5 milyon. Son 3 aydır ciddi bitkisel ilaç kullanıyoruz. Alternatif tıp uzmanına gidiyoruz. 6 ayda doğal yolla gebelik olur dedi. Henüz 3 ay oldu. Bakalım olmazsa yazın İstanbul’a gideceğiz tüp bebek için. Bu Arada her gün havuç suyu kuruyemiş nohut bize de önerdi. Ama keçiboynuzu demedi doktor. Her yerde okuyunca bende eşime verdim. Ama Kaan Aydos herkese vermiyoruz demişti. Geçen o yazıyı okuyunca bu ay eşime vermek istemedim. Nasip bakalım. Ben inanıyorum inşAllah doğal yolla olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?