- Konu Sahibi suncaptain
çok sağol canım bebeğim çok iyi çok şükür ama sıkıntı biter mi bağısaklarının gebelikte yapışma ihtimali çok yüksek dedi doktor ona canımız sıkıldı.geçmişte yaşamıştım ileus diye lanet bi hastalık...neyse bunları düşünmicem zaten doktorlar moral bozmaya bayılır çünkü
eşim proxeed içti canım 2 buçuk ay kadar .3. kutu bitmeden hamile kaldım çok şükür darısı sana olsun inşallah...keçiboynuzu pekmezi içiyodu sabahları deniz kenarında çalışıyo balık karides çok tüketir onların da faydası oldu diye düşünüyorum...inşallah tüp bebeğe gerek bırakmaz rabbim sizi de
bol bol kayisi falan tuketsen faydasi olur belki nasil bir hastalik hic bilmiyorum ilk defa duydum umarim seni fazla zorlamaz, kafandan ne kadar atarsan uzak tutarsan o kadar iyi sen bebegine yogunlas:)..evet deniz urunleri esine yaramistir diye dusunuyorum..keci boynuzu kuru ve pekmezi bizde kullaniyorunuz proxeed plus benzeri vitaminlerde aliyoruz..bu ay tup bebek oncesi dogum kontrol hapi kullaniyorum ama yinede yumurtladigimi dusunuyorum cunku su yumurta catladiginda bi akinti geliyorya o geldi yine eger dogal yolla hamile kalirsam tam bir mucize olur hala iciyorum cunku dogum kontrol hapini..1 ay icinde yumurta toplanip dolleceke,,artik hangisi olursa olsun tup yada normal kabulum:) sagol cevabin icin