Yani biliyorsun zaten ama hiç sperm bulunamayanlar var. Üzülmemek zorundasın. Stres yumurta kalitemizi mahvediyo.Gittikçe kötüye giden değerler.. Umudum hep vardı ama artık sönüyorbiliyorum ki 1 sperm bile yumurtanın döllenmesi için yeterli. Ama doktorlar konuştukça, tup bebege bile %40 ihtimal verip normal yolla olmaz deyince ben iyice dibe batiyorum
Değerlere bakar mısınızYani biliyorsun zaten ama hiç sperm bulunamayanlar var. Üzülmemek zorundasın. Stres yumurta kalitemizi mahvediyo.
Eşinizde varikosel varmıGittikçe kötüye giden değerler.. Umudum hep vardı ama artık sönüyorbiliyorum ki 1 sperm bile yumurtanın döllenmesi için yeterli. Ama doktorlar konuştukça, tup bebege bile %40 ihtimal verip normal yolla olmaz deyince ben iyice dibe batiyorum
Yapma bi şekilde gerçekten ağlanacak durum değil.Değerlere bakar mısınıznasıl üzülmeyim. Yok zaten malesef ıçten içe üzülüyorum çünkü azıcık gözüm dolsa alınan bi kocam var ona kıyamıyorum.
Hayır yokEşinizde varikosel varmı
Hayır yok. Keçiboynuzu, çakşır suyu, çörek otu yagi denedik 6 7 ay ilaç kullandı ama gittikçe daha düşüyorVarikosel var mı? Varsa ameliyat oldu mu? Takviye olarak ne kullanıyorsunuz? Keçiboynuzu özü denediniz mi?
DNA hasar testi yaptırın o zaman lütfenHayır yok
Vakit kaybetmeden diyolar evet:/Canım %40 ihtimal düşük değil ki ki zaten normalde tüp bebeğe her şey mükemmel olsa bile %50 şans veriliyor . Bence vakit kaybetmeden eğer imkanınız da varsa tüp bebeğe başlayın
Doktor genetik de olabilir dedi. 2 amcası var ikisininde yok çocuğuDNA hasar testi yaptırın o zaman lütfen
Varikosel yokken böyle olmasının mutlaka sebebi vardır.. Antidoksan tedavilerle düzelebilir birazda olsa
evet ama DNA hasarından da kaynaklı olabilirDoktor genetik de olabilir dedi. 2 amcası var ikisininde yok çocuğu
Şöyle. Biz bikac hastane gezdik ilkinde renkli dooppler , normal muayene, hormon testi, spermiyogram istediler. Hepsi normal bi spermiyogram bu sekilde çıkmıştı hatta biraz daha iyiydi. 3 aylık emodex kullandı ben bide devamlı bal ceviz çakşır suyu keçi boynuzu ne bulsam yediruyordum. Sonra aynı hastaneye tekrar sperm testi verdik sayı hareket yükselmişti biraz morfoloji aynıydı. Başka doktora gösterdik sonucu bize proxymen verdi eşim onu kullandı 4 Ay. Ben aşılama yaptıracağız yükselmiştir diye gittim hastaneye sevine sevine. Dun tekrar test yaptırdık bu sefer başka yere verdik testi. Sonuç ilkinden de düşük cıktı herseeey düşmüş. Dünkü sonucu da tam 3 doktora gösterdik vakit kaybetmeyin bu değerler çok tehlikeli tüp bebek ihtimalinizi de dusurmeyin diyorlar.evet ama DNA hasarından da kaynaklı olabilir
hiç bahsetmedimi ?
evet değerleriniz düşük fakat yüksekten ilaç kullanmanıza rağmen düşmesiŞöyle. Biz bikac hastane gezdik ilkinde renkli dooppler , normal muayene, hormon testi, spermiyogram istediler. Hepsi normal bi spermiyogram bu sekilde çıkmıştı hatta biraz daha iyiydi. 3 aylık emodex kullandı ben bide devamlı bal ceviz çakşır suyu keçi boynuzu ne bulsam yediruyordum. Sonra aynı hastaneye tekrar sperm testi verdik sayı hareket yükselmişti biraz morfoloji aynıydı. Başka doktora gösterdik sonucu bize proxymen verdi eşim onu kullandı 4 Ay. Ben aşılama yaptıracağız yükselmiştir diye gittim hastaneye sevine sevine. Dun tekrar test yaptırdık bu sefer başka yere verdik testi. Sonuç ilkinden de düşük cıktı herseeey düşmüş. Dünkü sonucu da tam 3 doktora gösterdik vakit kaybetmeyin bu değerler çok tehlikeli tüp bebek ihtimalinizi de dusurmeyin diyorlar.
Dun doktorumuz söyledi. Genetik-çocuklukta geçirilen bi hastalık kaynakli-beslenme ve çalıştığın isle alakali bunlara cozum var Dna kaynaklı bide Doğuştan gelen hastalıklara çözüm yok dedi. Ama sanırım hormon ve ultrason , muayene, normal olunca Dna istemedi. Sizin nasıldı değerler?evet değerleriniz düşük fakat yüksekten ilaç kullanmanıza rağmen düşmesi
hormonlara baktırdınızmı
birde tüp bebeklten önce lütfen DNA yaptırın
eğer DNA hasarı varsa tüp bebek tutmuyor
bizim gibi eş faktörlü sorunlarda malesef
Bu Ilk 2 testimiz Sperm değerleri.. Anlayanlar noluuur baksınevet değerleriniz düşük fakat yüksekten ilaç kullanmanıza rağmen düşmesi
hormonlara baktırdınızmı
birde tüp bebeklten önce lütfen DNA yaptırın
eğer DNA hasarı varsa tüp bebek tutmuyor
bizim gibi eş faktörlü sorunlarda malesef
bizim değerlerimiz 1 yılda anca arttı geçen yıl haazirandan beri uğraşıyoruz bizDun doktorumuz söyledi. Genetik-çocuklukta geçirilen bi hastalık kaynakli-beslenme ve çalıştığın isle alakali bunlara cozum var Dna kaynaklı bide Doğuştan gelen hastalıklara çözüm yok dedi. Ama sanırım hormon ve ultrason , muayene, normal olunca Dna istemedi. Sizin nasıldı değerler?
Birde bizim ilk ilaç da yükselmişti 3 ay kullandığımızda yani baya gözle görülürdü. Şimdi ilkinden bile düşük
Canım bizim de 20 den 76 ya kadar çıktı 2 yıl içinde şuan çocuğumuz hala yok ama bizde hızlı hareket Çok düşük.Gittikçe kötüye giden değerler.. Umudum hep vardı ama artık sönüyorbiliyorum ki 1 sperm bile yumurtanın döllenmesi için yeterli. Ama doktorlar konuştukça, tup bebege bile %40 ihtimal verip normal yolla olmaz deyince ben iyice dibe batiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?