Erkek İnfertilitesi Sperm değerleriniz ne kadar sürede ne ile yükseldi?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim bizde esimle 1 sene cocuk denemelerinden sonra baktik olmuyo esime test yaptirdik malesef sonuclar cok kotu cikmisti sperm sayisi iyidi fakat morfoloji sifir ve ileri hareket te sifirdi doktorumuz esime clomen verdi 3 ay kullandi ben onunla birlikte keciboynuzu kuru 3 ay birde havuc kuru 1 ay uyguladim ve sadece morfoloji yuzde ikiye cikti daha sonra doktor esime antiöstorojen hapi, omega 3 ve zink vitaminlerini verdi 3 ay da bunlari kullandi ve en son cikan sonuc bizi mutlu etti morfoloji ve ileri hareketlilik yüzde 5 e yukseldi unutmadan bisey daha söylim esim ilk ilaclarini kullanmadan önce sigarayida birakti bununda artista buyuk payi var.simdi bende rahim filmi cektirdim ve kanalimin önünde hayin bi polip kanalimi tikamis onu aldilar simdilik hersey yolunda gözüküyo insallah sadece bi göbüsümün dolmasi kaldi allah hepimize hayirli ve saglikli evletlar versin doldursun göbüslerinizi...:49::54:

amın ınsallah rabbım hepımıze nasıp etsın

bizdede sayı düşüktü 19 mılyondu klomen verdı dr klomen 7-8 mılyona oındırdı sayıyı 3 asılama gecırdık tutmadı sonra kecıboynuzu kürüne basladık basladıgımızda sayı 8 mılyondu 1 ay gecemeden hamıle kadlım ben hamıle kalınca tekrar sayıya bakmadık ama kecıboynzuu kürü gercegı ortada tavsıye ederım:3:

MERABA ARKADAŞLAR herkese geçmiş olsun.ben kadınlar kulübü formunda yeniyim gezindikçe yeni bilgiler elde ediyorum.ancak bizim gittiğimiz ürologlardan neden bi tanesi bile vitamin yada bitki tavsiye etmedi.:47:anlamadım hep okuduklarıma doktorları bişeyler önermiş ama bizimkiler direk tüp bebek yada hiç gerekmezken varikosel amaeliyatı ol dediler...ve olduk sonuç varikosel bide hiç duymadığımız hidrosele çevirdi garibim birdaha ameliyat oldu sonuç yine değişmedii.hayret bişey yaa neden doğal bişey önermedilerki

beyaz02 evet kardeşim........bi biz varız varikoselden sonra hidrosel ameliyatı geçiren galiba deken ilk kez karşılaştım aynı durumda olan biriyle.....sana katılıyorum canım...bizim gittigimiz bütün doktorlarda vermedi.......bilmem bu konu karışık galiba doktorlar bile netleşememiş halaaaa

canım keçiboynuzu kürünü detaylı anlatırmısın.

Cnm benim eşimin de azosperm var. O yüzden keçiboynuzu kürünü bende uyguluyorum.

7-8 adet keçiboynuzunu kırıp yarım litre kaynamış suyun içerisinde 4-5 dakika agzı kapalı olarak orta ateşte kaynatıyorsun dahasonra altını kapatıp 20 dakika suyun içerisinde dinlendirip süzüyorsun soguk olarak akşam yatmadan önce ve sabah aç karnına tüketmesi gerekiyor.ilk bir hafta sabah akşam içeçek sonra sadece akşamları yatmadan önce içmesi yeterli 3 ay boyunca devam edecek.

arkadasım seni tbr ederım
saglıklan buyut ınsallah

canım benım ılk 3ay boyunca zaten klomen erkek spermını dusurur
6. aydan sonra yukseltmeye baslar
etkısı böeldır genellıkle
sakın bırakma
klomen erkektekı hormonları duzen ekoyan bır ılac

kecıboynuzu kuru ve pekmezını bnde herkese tavsıye ederım
ayrıca sperm testı yaptırmak ıcın erken deılmı
en azından 3 ay duzenlı kullanmanız lazım
ne ıcersenız ıcın ılac yda kur olarak
erkek spermı 70 gunde kendını yenıler yanı faydasını gosterır
bu ay cok oldugundan dusukte cıkabılır
canınız sakın sıkılmasın
o bakımdan bnce bıraz daha bekleyıp sperm testı yaptırın derım....:) :16:

merhaba esra 8 yıllık evliyiz eşim azospermden 10 ekim 2011 de ameliyat oldu ve sonuç yine sıfır oldunlaşmamış hücrelerin olduğunu ve bunları geliştireceğini söyledi kaan bey keçi boynuzu kürünün tarifi nedir pekmezini sulandırıp içiriyordum ben yardımcı olursan sevinirim cnm.:(((

Back
X