- 30 Ocak 2025
- 186
- 39
- 13
- 38
- Konu Sahibi cicekligun06
-
kaçtı sizin ? Bir de tüp bebekte sperm seçiminde özel yöntemler söyledi mi acaba doktorunuzBizimde DNA hasarı vardı 6 ay ilaç tedavisi gördü eşim . Çok fazla bir gerileme olmadı hasarda fakat normal sperm değerleri düzeldi doktorumuz tedavimize başlamıştı
%32 den %30 a düşmüştü . Farklı yöntemler söylemedi açıkçasıkaçtı sizin ? Bir de tüp bebekte sperm seçiminde özel yöntemler söyledi mi acaba doktorunuz
sperm verirken eşiniz kaç gün ara ile vermişti örneği biliyor musunuz ?Selam kızlar 2 negatif tüp bebek denemesi sonrası sperm dna hasar testi yaptırdık ve %30 çıktı . Böyle olunca mikroçip mi TESA mı yaptırmak gerek biliyor musunuz ?
1 ya da 2 gün olması gerekiyormuş dna hasar testindesperm verirken eşiniz kaç gün ara ile vermişti örneği biliyor musunuz ?
perm verirken eşiniz kaç gün ara ile vermişti örneği biliyor musunuz ?Selam kızlar 2 negatif tüp bebek denemesi sonrası sperm dna hasar testi yaptırdık ve %30 çıktı . Böyle olunca mikroçip mi TESA mı yaptırmak gerek biliyor musunuz ?
Merhaba. Tam olarak aynı kaderi yaşıyoruz. Bizim de 2 başarısız tüp bebek denememiz var ve bugün eşimin sperm dna hasarının %35 olduğunu öğrendik.Selam kızlar 2 negatif tüp bebek denemesi sonrası sperm dna hasar testi yaptırdık ve %30 çıktı . Böyle olunca mikroçip mi TESA mı yaptırmak gerek biliyor musunuz ?
Bizim de. Doktorunuz ne önerdi acaba.Merhaba. Tam olarak aynı kaderi yaşıyoruz. Bizim de 2 başarısız tüp bebek denememiz var ve bugün eşimin sperm dna hasarının %35 olduğunu öğrendik.
Resvaratrol q10 anstaksin verdi solgarınProceive M önerdi. Onu aldım, henüz gelmedi. Ben kendim de proceive f kullanıyorum. Başka bir şey önermedi. Altta fotoğraf eklediklerimi e de kullanıyoruz ayrıca. Size ne önerdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?