Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar testi yaptıranlar lütfen buraya...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım biz evleneli 11 ay oldu. Kontrol için gidelim dedik bende birsey cikmayinca esim de gitti sayı düşük çıktı ve varikosel çıktı gazi ye gidelim diyoruz bakalım bizde çankırıli misin canim?

Canım biz evleneli 11 ay oldu. Kontrol için gidelim dedik bende birsey cikmayinca esim de gitti sayı düşük çıktı ve varikosel çıktı gazi ye gidelim diyoruz bakalım bizde çankırıli misin canim?

Evet canim cankiriliyiz biz 11 aylik evliyken esim varikosel ameliyatı olmuştu haziran 2012 de :) devlet hastanesinde ümit hoca vardi varikosel cikti istersen ol ameliyat dedi esim ameliyat randevusu alip geldi o kadar acele oldu yani..ameliyat yarim saat suruyo zor değil korkmayin sakın.iyiki de olmuş eşim spermlerin iyileşmesi zaman aliyor ertelememek ve ameliyattan sonra kürlerle ilaçlarla desteklemek lazım.ben keciboynuzunun kendisini suyunu tozunu caksir suyunu yedirdim.tabi ekstra ilaçlarda var.esim ameliyattan beri ilaç kullanıyor.valla bana gina geldi artik neyse fayda etsinde tek derdimiz o..benim ankarada gittiğim Dr de gazi deydi.ama ben muayenehanesine gittim.rahim filmim gazi de çekildi sadece.hani iyi yada kotu diye yorum yapamiycam o yüzden :) Allah kolaylık versin doğru insanlarla karsilastirsin inşallah bu arada siz cankirili misiniz peki ?

Allah kolaylik versin size de canim biz de burada devlette sadece sperm testi verdik kam falan hiç bakmadılar direk ankaraya gidin dediler bende burada mustafa baran a gitmiştim o da eşinin değerlerine bi bakayım dedi götürdük gazi ye yönlendirdi o da numarasini verdi bakalım testleri orada yaptıralım da ona göre bi yol çizelim dedik. Yok canim çankırıli değiliz biz is icabı buradayız

Baran bey çok tatli bi dr.hepsine gittim ama gerektiğinde onu tercih ediyorum :) gaziden gelmiş ya o yüzden oraya yönlendiriyor benim gittiğim Dr onun hocasiydi hatta :) gitmek istersen adi mehmet erdem bide ikizi var ahmet erdem oda kadim dogumcu :) burada spermin morfolojisine bile bakmiyolar sayi hareket tamam.ama bitiyo mu spermin problemi yooookk bitmezz yas kaç bu arada ? Ben tüp yaptirmak istiyorum annem daha kucuksun onun için diyo.25 yasindayim halbuki.ama Esim 32 yasinda.ben onun içinde hemen olsun istiyorum ama nasip..

Canım ben gazi de Nuray hanim i düşünüyorum bakalım ben burada karatekin e de gittim çok şükür hiç problem yok. Tek sorun eşim de. Aynen dediğin gibi canim sadece sayı baktı sayı da az bizim zaten. Ben 25 eşim 28 yaşında bakalım biz nasıl bir yol cizecegiz

Allah kolaylik versin canim inşallah çok beklemezsiniz çok sinir bozucu bir süreç..sen yine şanslısın çok fazla soran olmuyodur.burasi malum herkes sorup duruyor bebek yok mu diye.size ne arkadaş,olsa ogrenirsiniz zaten..benim cevrem akrabalarim arkadaslarim hep burada ve şuan tek ben hamile kalamadim birlikte okuduğum evlendigim kişiler 2.çocuğu doğurdu..bazen keske uzakta olsaydim diyorum..hayirlisi olsun hakkimizda..elden bisey gelmiyor ne yazikki..

Evet canim o yüzden sansliyim. Ailelere birsey söylemeyi düşünmüyoruz zaten ameliyat bile olsa eşim. Böylesi daha iyi kimse de sormuyor şükür

Evet canim o yüzden sansliyim. Ailelere birsey söylemeyi düşünmüyoruz zaten ameliyat bile olsa eşim. Böylesi daha iyi kimse de sormuyor şükür

En iyisini yaparsiniz zaten zor bi ameliyat degil..dur daha yenisiniz (inşallah o zamana kadar olur ama) şöyle 2 sene falan geçsin başlarlar..Kayinvalidem esimin ameliyat olcagini duydugunda ne umuyoduk ne cikti demisti hic unutmuyorum..simdi gıkı çıkmıyo...gercekten anasi da olsa karistirmayacaksin bide onlara canin sıkılmaz en azindan..zaten derdimiz bize yetiyo..

O zamana kesin başlarlar canım kısmet bakalım zaman ne gösterecek bize

merhaba bende sizinle aynı problemleri yaşıyorum.nasip olursa eylülde ankaraya gidicez.kaan aydos a gitmeyi düşünüyorum acaba onunla ilgili fikriniz varmı ? birde gazideki dr lara da gitmek istiyorum hazır izindeyken.bizim sorunumuz eşimin sperm sayısı çok düşük.mehmet erdem e de gidiyim diyorum ama yoğundur herhalde dimi.nasıl randevu alabilirim acaba

Merhaba öncelikle Allah acil şifa versin inşallah
Kaan Aydos a gecen sene kasım ayında ilk maili yollamistim hemen cevap gelmişti.sonra tahliller istedi maille sonuç yolladik daha hic görüşmeden ilaç verdi ve yuzyuze ilk mart ayında gorusmustuk biz sevdik guveniyoruz da..yalniz randevu bayagi sıkıntı çok geçe veriyorlar.gidecekseniz hemen arayip randevu almanizi öneririm :) gazide ben sadece mehmet erdemi biliyorum onun da muayenehanesine gitmiştim.ben gideli 1 seneyi gecti internette telefon numarası yaziyodu.o kaan hoca kadar yoğun değil ben adet olunca aramistim şehir disindan geleceğimi söyleyince randevuyu birkaç gün sonraya alabilmistim ama şuan nasil bilmiyorum acikcasi.galiba bir tüp bebek merkezi acmis novaart diye.muayenehanesinde duruyo mu onu da bilemiyorum

ben ozaman kaan aydos a gidiyim.zaten eşim randevuyu da almış eylüle vermişler.proxeed plus verir büyük ihtimalle yani araştırmalarım sonucu o kanıya vardım :) öyle para tuzağı bir yere benzemiyo yanılmıyorumdur umarım.ama muayene ücreti çok fazla geldi bana tabi bebeğime feda olsun inşaallah bekletmez dahada bizi.sizin ne durumda şuan.yani sıkıntı tek sayı mıydı neler uygulandı.

Canım kaan aydos un muayene ücreti ne kadarmış biz aradık da ta aralık için gün veriyorlar ya

Canım kaan aydos un muayene ücreti ne kadarmış biz aradık da ta aralık için gün veriyorlar ya

Muayene 350 TL canim.bizde daha 1 defa gittik.2.ye 22 temmuzda gidicez inşallah.geç veriyorlar randevuyu o bayagi sıkıntı.inanki sekreterin tel 1 dk susmuyo.taa Almanya dan ariyolar valla

Son düzenleme:

Bilemiyorum canim herkesin durumuna gore ilaç veriyodur ama benim Esim kaan hocaya gitmeden önce proxeed kullanmisti bayagi etkiliydi sayiyi yükseltmişti epey.muayene pahali canim evet ama biz kaç aydir 2.ye gitcez mail üzerinden yönlendiriyor Allahtan :) bizim sayi hareket sıkıntılı değil canim.sperm DNA hasari var.gecen cars.da morfoloji testi yapildi onun sonucunu bekliyoruz simdi..

Ya bir yanim diyor evleneli bir sene oldu bir yanim tüp bebek. Yapılsa bile nerde iyi bir yer bulmak lazım çok kararsızim ankara da bildiğin iyi yerler hangileri canim ortalama fiyat ne kadardır ki

dna testini nerde yaptırdınız acaba.gitmeden onuda yaptıralım diyorum eşim gerek yok diyip duruyo.ama bence yapılmasında fayda var.maillere hemen cevap verebiliyomu acaba. eşiniz o ilacı bi dr a danışıp kullanmıştır herhalde değilmi.ayyy nekadar soru sordum inşaallah sonuçlarınız iyi çıkar.rabbim tez zamanda hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin

Ya bir yanim diyor evleneli bir sene oldu bir yanim tüp bebek. Yapılsa bile nerde iyi bir yer bulmak lazım çok kararsızim ankara da bildiğin iyi yerler hangileri canim ortalama fiyat ne kadardır ki

Valla canim ben simdi ne desem boş olur o tamamen kendi karariniz..ankarada bende biyer bilmiyorum acikcasi.daha ciddi anlamda o aşamaya gelmedigimiz için pek arastirmadim.devletten yararlanayim diyosan zaten 2 sene daha beklemen gerekiyor ( tabi erkekte çok büyük sorun varsa bekletmiyolar sanirim ) eee raporu aldin diyelim tamam uygun oluyo fiyat ama ben devlet hastanesinde yaptirma taraftarı degilim.gerçi olacagi varsa heryerde olurda...fiyatlar hakkında da inan bilgim yok.gecen Esim Genart tüp bebek merkezinde tahlil verdi ona sordurmustum.rapor gecmiyomus tüp bebek 4500 + 1500 ilaç demişler.toplam.6000 TL yani..bi oranin fiyatini biliyorum yani..orayla ilgili yorumlar güzel bende olursa orda yaptırmak isterim.ama belki daha iyi yerler vardır canim araştırmadan yanlis yönlendirmek istemem..

Son düzenleme:

Ayyy amiiiin canim cumlemize insallahhh
DNA testini ankarada düzen laboratuvarında yaptirdik.yalniz onu kaan hoca yaninda başka tahlillerle birlikte istedi.bence dr ye gitmeden yaptirmayin.yaa aslında önceden maillere ertesi gün cevap veriyordu.geçenlerde mail yazdim sitesini değiştirmiş artik maillere cevap çok geç geliyor bana ağustosun bilmem kacinda cevap gelecekmis yani..biz zaten o zamana randevuya gidip gelmiş olcaz
Esim haziran 2012 de varikosel ameliyatı olmuştu proxeed i ameliyatı yapan Dr önermişti.bende keciboynuzu kaynattim surekli Allaha sukur sayi firladi

Merhaba kızlar,
Dna hasar testi sonucunu nasıl yorumlaniyor? Kaan Hoca nin hastasıyiz, mail attık ama sanırım geç geri dönüş yapacak..Testi duzen de yaptirdik biz de..Sonuç % 44.3 hasarlı çıktı. Yani bu % 55 normal mi demek? Kaan Hocanın sitesinde birseyler okudum ama tam anlayamadım. .Normal oran % 30 dan fazla olursa iyi mi bizim 55 ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…