- 27 Aralık 2011
- 807
- 134
- 333
SelamÇok sabirsizim senin yazmanı bekleyemedim Ne söyledi Kaan Bey??
A.s.canim :) eşimin değerlerinin artik tamamen normal olduğunu söyledi.ben özellikle morfolojinin üzerinde çok durdum normali %3 zaten dedi :) iğneleri biraktirdi.emodeksi 6 ay daha nolur nolmaz kullan dedi.bu arada doğal yollardan deneyin inşallah olur dedi.evlilik suremizi falan sordu rapor icin.6 ay içinde doğal yollardan olmazsa gelin önce asilama sonra tüp deneyelim dedi 6 ay daha beklemedeyiz yani canim :) ama şükürler olsun artik düzeldi sorun kalmadi ya inşallah melegimizde yakin zamanda gelir hepimizindeeee
Gözünüz aydin canım çok şükür çok sevindim sizin icin inşallah en kisa zamanda bebeginize de kavusursunuzBenim arkadaşlarım hasar testi yaptirmamislardi ama 8. Ayda % 1 morfoloji ile bebisleri oldu..Herşey Güzel maşallah size
Çok çok tesekkur ederim canim darisi basiniza inşallah :) amin amin aminnn...hepimiz kavusalim en kısa zamanda inşallah bebislerimize :) bakalim bide ben gideyim mart ayindan beri gitmedim hic.iltihap falan varsa yolları acalim
Amiiin en kisa zamanda hepimiz kavusuruz insallh dediğin gibiEger Hsg cektirmediysen onu da çektir bence..Hsg sonrasi hamile kalma olasılığı artiyormus. .
Arkadaşlar bugün benimde eşimin sonucu geldi %27 ye düşmüş ileri hareket % 0 da 3 e yükselmiş yavaş hareket % 20 den 60 a yükselmiş 6 aydır tedavi altındayiz hasarımız % 47 den 27 ye indi ve Tüp bebeğe başlıyoruz inşallah sonuç güzel olur dualarinizi bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu konuyu yaklaşık 3 yıl önce ben açtım biliyorum cok uzun zamandırda giremedim bu site nedense elim gitmedi o çektiğim sıkıntılı süreçi hatırlattı bana belkide bencilllikti yaptııgm ama daha yeni atabiliyorum yorgunluğumu
herşey inanmakla başlıyo mucadeleyi sakın elinizden bırakmayın ben çook araştırdım eşim uzun süre tevai oldu sonunda tüp bebek yaptık yer mekan kişi hiiiç önemli değil istersen en profesyoneline git aynı işlemi yapılara bu iş inanç ve şans işi eger şansın varsa ve moral olarak iananıyosan kuvvetliysen kesinlikle oluyooo
şimdi benim meleğim 2 yaşına giricek allahın izniyle çok şükür bin şükür... şunu unutmayın kader ortaklarım nerde olursanız olun fark etmiyor bu iş inanmakla başlıyooo
Ahh canim cektirmem mi gecen sene cektirdim acik çok şükür tüplerim :)
Arkadaşlar bugün benimde eşimin sonucu geldi %27 ye düşmüş ileri hareket % 0 da 3 e yükselmiş yavaş hareket % 20 den 60 a yükselmiş 6 aydır tedavi altındayiz hasarımız % 47 den 27 ye indi ve Tüp bebeğe başlıyoruz inşallah sonuç güzel olur dualarinizi bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu konuyu yaklaşık 3 yıl önce ben açtım biliyorum cok uzun zamandırda giremedim bu site nedense elim gitmedi o çektiğim sıkıntılı süreçi hatırlattı bana belkide bencilllikti yaptııgm ama daha yeni atabiliyorum yorgunluğumu
herşey inanmakla başlıyo mucadeleyi sakın elinizden bırakmayın ben çook araştırdım eşim uzun süre tevai oldu sonunda tüp bebek yaptık yer mekan kişi hiiiç önemli değil istersen en profesyoneline git aynı işlemi yapılara bu iş inanç ve şans işi eger şansın varsa ve moral olarak iananıyosan kuvvetliysen kesinlikle oluyooo
şimdi benim meleğim 2 yaşına giricek allahın izniyle çok şükür bin şükür... şunu unutmayın kader ortaklarım nerde olursanız olun fark etmiyor bu iş inanmakla başlıyooo
Sizin dogal yolla mi oldu nasıl. Sonuc aldiniz yazar misinizbu konuyu yaklaşık 3 yıl önce ben açtım biliyorum cok uzun zamandırda giremedim bu site nedense elim gitmedi o çektiğim sıkıntılı süreçi hatırlattı bana belkide bencilllikti yaptııgm ama daha yeni atabiliyorum yorgunluğumu
Selam kızlar burayı takip etmeyi bırakınız sanırım ama ben yine de yazayım. Tedavinin 48. Günü eşim ttekrar tahlil verdi hasar 44.3 den 33 e gerilemiş hormon degerleri de normal çıktı..şimdi kaan hoca nin cevap vermesini bekliyoruz umarım biran önce güzel haberi alırız hepimiz..sevgiler
Merhaba,
bende 4 yıllık evliyim.hatta dün evlilik yıldönümümdü :)
3 yıldır bebiş için uğraşıyoruz.
1 aşılama 1 tüp bebek denemem oldu.
sebepsiz infertilite deniliyor.
bende netden kaanaydosu araştırdım.
çünkü eşimin sperm morfolojisi en son %4 çıktı.
martta tekrar tüp bebek deneriz diyorduk.
dedim önce eşim vitamin tedavisi falan görsün sonra başlayalım dedim.
kaan hoca ile msjlaştık.
sperm dna hasar analizinden bahsetmiş.
birkaç test istedi onları yaptırıp ankaraya gidicez.
senden ricam sen nasıl bir süreçten geçtin.
sperm dna testini nerde ne kadara yaptrdın ?
morfolojimiydi sorun
yardımcı olursan çok sevinirim
bizim değerlerimiz;
17000000 sayı
toplam sayı 67000000
a+b: %67
hareketsiz: %33
morfoloji %4
Selam kızlar burayı takip etmeyi bırakınız sanırım ama ben yine de yazayım. Tedavinin 48. Günü eşim ttekrar tahlil verdi hasar 44.3 den 33 e gerilemiş hormon degerleri de normal çıktı..şimdi kaan hoca nin cevap vermesini bekliyoruz umarım biran önce güzel haberi alırız hepimiz..sevgiler
Merhaba, nasıl bir tedavi uyguladığınızı anlatır mısınız acaba?
Tebrik ederim şimdi gördüm Doğal yolla mi oldu[/QUOTE
canim sanirim bana sordun evet dogal yolla oldu kaan hocaya en son temmuz ayinda gitmistik degerleriniz normale donmus 6 ay bekleyin dogal yollardan olacak insallah demisti.olmazsada ocakta gelin asilama yapalim dedi.bizde ekimde gelelim dedik.kabul etti.ankara tipa gittik asilama icin evraklari verdik adetin 2.gunu gel ilaca baslayalim dediler.adet olmadim bebegimiz gelmis sükür :) darisida basiniza insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?