Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar testi yaptıranlar lütfen buraya...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet canım il testimiz de 34 çıkmıştı eşim 4ay ilaç kullandı bu hafta yine yaptık 11 e düşmüş çok şükür
Çok şükür canım biz de % 18 hasarlı çıktı ama döllenme problemimiz devam ettiğinden vitamin ilaçları kullanmaya başladık tedaviyede ara verdik 3 ay

Çok şükür canım biz de % 18 hasarlı çıktı ama döllenme problemimiz devam ettiğinden vitamin ilaçları kullanmaya başladık tedaviyede ara verdik 3 ay
merhaba döllneme probemnız oldugunu yazmısısın bizde de aynı sorun var..dna hasarı %29 ama kromozn bozuklugu da var..siz dce kac yumdan kaç tane döölenıyor

merhaba döllneme probemnız oldugunu yazmısısın bizde de aynı sorun var..dna hasarı %29 ama kromozn bozuklugu da var..siz dce kac yumdan kaç tane döölenıyor
12 yumurtada ilkinde 4 ikincisinde 3 döllendi bizde hasar %18 çıktı benim yumurtalar kalitesiz embriyoloğun dediğine göre

Slm kızlar, benim üç düşüğüm var, kromozom testim, rahim filmi normal ama kanda pıhtılaşma çıktı. Dün doktorum sağolsun son hamileliğimde kan pıhtışması iğnesi kullandığım halde düşük olduğu için senin artık işin Allaha kalmış yapacak birşeyimiz yok artık dedi beni gönderdi araştırırken fark ettim, eşimin sprem testi normal çıktı acaba düşük nedeni eşimin sprem dnası falan olabilir mi sizce

kanda pıhtılaşman hangisi cnm ve homozigotmu heterezigotmu

dna hasar estini özel labaratuvarlar var ben mersinde yaşıyorum mersinde düzen labaratuvarında yaptırdık düzeni araştırabilirsin

dna hasar estini özel labaratuvarlar var ben mersinde yaşıyorum mersinde düzen labaratuvarında yaptırdık düzeni araştırabilirsin
Ben Antalya dayım canım. peki eşimin sperm testleri normal çıktı ama yinede düşüğüm sebebi olabilir mi bu dna bozukluğu

Merhaba arkadaşlar. Dna yla alakalı olduğunu görünce Dr umuzun söylediklerini paylaşmak istedim. Eşimdede dna hasarı vardı ve ilk gebeliğimde kaybımı ve tüp bebekteki başarısızlıkları DNA'ya bağladı. 10 kerede yaptırsan olmaz Dedi Kaan Aydos. Düzen Laboratuarı ve gen-art tüp bebek merkezi yapıyo. Sınırlı sayıda yapan yerler. Ve dna hasarının çok şükür tedavisi var. İhmal edilmemesi gereken bi tahlil bence

Canim benim eşimin sprem testinde bir problem cikmadi ama üç dusugum var sence nedeni olabilir mi yaptirsak mi

B
Bu Mesajı yüzlere okurum benbizde kaçkere tüp denedik tutmadı sebep bulunmadı delirecektim Kaan aydos eşime dna hasarı var bu Yüzden tutmamış deyince çok mutlu olmuştum bunu okuyunca da çok mutlu oldum

zeynepce90 Canım ben ilk tüp bebek tedavisinde gebe kaldım 3. Ayda alındı gelişimi durmuştu. Bebek'te sağlık sorunu olunca bazı rahim atarmış bebeği. Drum öyle Dedi. Kaan hocada dna hasarı sağlıksız embriyoya sebep olduğunu düzelene kadar korunmamızı söyledi. Haziranda düzeldi. Henüz gebe değilim ama tüp bebekte şansımız var artık. 6 ay deneyin dedi olmazsa tüpe geçicez. Kanında pıhtılaşma varmış oda sebep oluyormuş ama iğne kullandığın halde neden düşsün. Genetik tahlil yaptırsaydınız. 3 düşük var sonuçta

Genetikte birsey çıkmadı canım. Igneyi kullandigim halde düştü. Doktorumda bazen tip herseye care değil sizim iş Allaha kalmış dedi bizi gönderdi. Ama ben peşini birakmiycam bence bi neden var ki üçü de ayni şekilde düştü bugün üniversiteye bi doktora daha gitcem artık ne yapacağımı şaşırdım

zeynepce90 Çok iyi anlıyorum cnm seni.sende bugün gittiğinde yine hiçbişey çıkmazsa dna hasar testini ihmal etme derim ben. Ankara Adana İstanbul'da var düzen Laboratuarı. Onlar yapıyo bu testi.

Peki cnm bebekler düşükten sonra patolojiye gönderildi mi? Belki sorun belli olurdu

Canım ben hiç keseyi bile göremedim , İlk gebeliğimde kan değerim 1200 e kadar çıktı sonra düşmeye başladı. Bu son iki gebeliğimde bhcg 100 e kadar çıktı, kanamam olmadan kan değeri düşmeye başladı, iki gün sonrada kanamam başladı. Doktorda buna bi çare yok dedi. Tıp da bazı konuda yetersiz kalıyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…