Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar testi yaptıranlar lütfen buraya...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba kızlar. Bizde de sperm sorunu var hız sayı ve morfoloji .temmuz ayinda tüp bebek yaptırdık.hamile kaldım ana 9.haftada kalp atışı olmadığı için aldirdim. Neden kalbi durdu .sorun ne diye araştırıp duruyorum. Sperm DNA hasarı hakkında bigilerinizi paylaşabilir misiniz. Öyle bir sorun da mi var acaba.

whiterose00 whiterose00 Merhaba cnm. Geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Bende aynı durumu yaşadım. İlk tüp bebek yaptırdığımda tuttu ve 9. Haftada alındı. Daha sonra tedavilerde olmadı. En son aralıkta yaptırdım olmadı ve Kaan hocanın tedavisine başladık dna hasar çok yüksek çıktı. 10 kerede yaptırsan olmaz Dedi. Düzelmeli kaybın dna hasarına bağlı dedi ve tutmayan tedavilerinde buna bağlı dedi.

Merhaba kızlar. Bizde de sperm sorunu var hız sayı ve morfoloji .temmuz ayinda tüp bebek yaptırdık.hamile kaldım ana 9.haftada kalp atışı olmadığı için aldirdim. Neden kalbi durdu .sorun ne diye araştırıp duruyorum. Sperm DNA hasarı hakkında bigilerinizi paylaşabilir misiniz. Öyle bir sorun da mi var acaba.
Canım bende normal yolla iki kez hamile kaldım ama kalbi durdu ikisinde de...Sorunu hep bende aradık, genetik testinde kanda pıhtılaşma çıktı.Sonra araştırınca gördüm ki erkeğin sperm dna'sından da kaynaklana biliyormuş.Bugün Emre bey'e gittik,varikosel filan yok.Sayıda iyi ama son testte hız düşük çıktı.Yeniden spermogram ve sperm DNA testi.Biz Düzen laboratuvarından fiyat aldık orada yaptırmayı düşünüyoruz.15 gün sürüyormuş sonucun gelmesi.İnşallah iyi haberler olur bende paylaşırım.Bence sizde yaptırın, aklınızda kalmasın

spermiogram testi
hareket :
30........%55
60......%50
120......%45

sayı: 10.6 ml
sizce nasıl kızlar doktora gidemedim henüz ilk kez yaptırıyoruz düşükmü sizce o_O

Canım bende normal yolla iki kez hamile kaldım ama kalbi durdu ikisinde de...Sorunu hep bende aradık, genetik testinde kanda pıhtılaşma çıktı.Sonra araştırınca gördüm ki erkeğin sperm dna'sından da kaynaklana biliyormuş.Bugün Emre bey'e gittik,varikosel filan yok.Sayıda iyi ama son testte hız düşük çıktı.Yeniden spermogram ve sperm DNA testi.Biz Düzen laboratuvarından fiyat aldık orada yaptırmayı düşünüyoruz.15 gün sürüyormuş sonucun gelmesi.İnşallah iyi haberler olur bende paylaşırım.Bence sizde yaptırın, aklınızda kalmasın
Bende kızlardan öğrendim canım böyle bir testin olduğunu hiç doktorlar demiyor gidin sperm dna hasar testi yaptırın diye, eşimle tıptan gün aldık tıp da yapıyormuş yaptıralım aklımızda kalmasın dedik. İnşallah güzel sonuçlar çıkar

Sizin ne çıktı canım. Hiç doktorlar şu tahlili yapalim şunu deniyelim demiyorlar canım iki gebeligim aşılama ile tuttu ve düştü öbür ay yine aşılama yapalim belki bu tutar diyorlar ama hiç bir önlem alinmiyor :KK43: hakkimizda hayirlisi olsun canım inşallah bizde buluruz düşük sebebini
Canim

UOTE="sulepelin, post: 42927040, member: 655146"]Canim[/QUOTE]
Canim derhal sperm dna hasar testi verin hocaya guvenin.ben subatta 4
Kurtajimi oldum.spe rm dna hasaromiz yuzde 53cikti .5ay sonra yuzde 7, 6oldu.doktorumuz kaan bey arrtik dogal yolla hamile kalabilecegimi soyledi.bende hamilelik oluyordu ama cocuk gelisemiyor du.

UOTE="sulepelin, post: 42927040, member: 655146"]Canim
Canim derhal sperm dna hasar testi verin hocaya guvenin.ben subatta 4
Kurtajimi oldum.spe rm dna hasaromiz yuzde 53cikti .5ay sonra yuzde 7, 6oldu.doktorumuz kaan bey arrtik dogal yolla hamile kalabilecegimi soyledi.bende hamilelik oluyordu ama cocuk gelisemiyor du.[/QUOTE]
Benimde öyle canım gelismiyor ve düşüyor bizde kendiligimizden verelim dedik. Eşim gün almış. Peki hasar cikarsa neyle tedavi olunuyor canım ilaçla mi

zeynepce90 zeynepce90 Canım fakülte hastanesinde yapıyorlar mı dna hasar testini?ne güzel bizim burda yok ya Ankara'ya gidiyor eşim yada İstanbul'a gidiyor.

Ilac ve isirgan cayi nohut ve keciboynuzu pekmezi cok tuketti esim ve sigarayi birakti

zeynepce90 zeynepce90 Canım biz ilk yaptırırken Medicalpark a vermiştik örneği kargoyla yollanıyor Ankara'ya. Belki öyle olabilir. Bildiğim kadarıyla bu tahlili bi düzen birde gen-art yapıyor. Sizin orda varsa o daha güzel olur. Fakülte ücrette almaz belkide normalde 250 tl.

zeynepce90 zeynepce90 Canım biz ilk yaptırırken Medicalpark a vermiştik örneği kargoyla yollanıyor Ankara'ya. Belki öyle olabilir. Bildiğim kadarıyla bu tahlili bi düzen birde gen-art yapıyor. Sizin orda varsa o daha güzel olur. Fakülte ücrette almaz belkide normalde 250 tl.
İnşallah yapıyorlardir canım ayin yirmisine gün vermişler. Burdaki bi özel hastaye de 300 dedi. Eşime üç dört kere sordum yapiyorlar dediler. Cikarsa tedavisi nasil oluyor canım

zeynepce90 zeynepce90 Kaan hocaya yollarsın cnm sonucu. Bizde önce eşim hap kullandı sonra iğne kullandı çok şükür düzeldi. Sonra korusun diye ilaç kullandırıyor. Eşim haftaya İstanbul'a gidecek tekrar yaptıracak dna hasar testini en son mayısta yaptırmıştı.

zeynepce90 zeynepce90 Kaan hocaya yollarsın cnm sonucu. Bizde önce eşim hap kullandı sonra iğne kullandı çok şükür düzeldi. Sonra korusun diye ilaç kullandırıyor. Eşim haftaya İstanbul'a gidecek tekrar yaptıracak dna hasar testini en son mayısta yaptırmıştı.
İnşallah düzelmiştir canım. Sizi kim yönlendirdi hasar testi için canım doktor mu kendiniz mi yaptırdınız

zeynepce90 zeynepce90 Kaan hocanın hastasıyız cnm biz şubat ayından itibaren tedavisindeyiz. O istemişti dna hasar testini.

Dna hasarı tedavisi sonrasında hamile kalan oldu mu?Kaan hocanın tedavisi işe yaradı mı?umarım birileri cevap yazar

Ben dna hasar tedavisi olmadim canim olsaydim yazardim. Rabbin inşallah en kisa zamanda isteyen herkese nasip eder
CANIM BENİM EŞİM TEDAVİ GÖRDÜ.DÖRT KAYBIM VE BİR TÜP BEBEK BAŞARISIZLIĞI .EŞİM SİGARAYI BIRAKTI VE TEDAVİ OLDU KAAN HOCADA .SPERM DNA HASARI YUZDE 53 TÜ YUZDE YEDİYE DÜŞTÜ BEŞ AY SONRA KORUNMAYI BIRAKIR BIRAKMAZ HAMİLE KALDIM SU AN 25 HAFTALIK HAMİLEYİM DARISI SİZLERİN BAŞINA CANIM

merhaba bişey sorucam bizimde sebepsiz infertilite bir tüp bebek denedik 3. güne zor gitti embriyolar yumurta kalitesiz dendi.Şimdi dna hasar testi verdik ama ben bugüne kadar hiç hamilelik yada düşük yaşamadım eşimin değerlerinede hep normal dediler dna hasarı çıkabilirmi acaba ? yada durumu bizim gibi olan varmı ?

Back
X