Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hemen yaptırın tutmamasinin sebebi olabilirKizlar merhaba bizimde iki tane basarisiz tup bebek denemesi birtanede 8.haftalikken kalbi duran gebeligim var(tup Bebekti) yoksa benim esimdedemi sperm dna hasari var zaten esimde sperm azligi sorunu var 7milyon sperm var ve ben bu testi daha yeni duydum yaptiracagz hemen![]()
Benimde bugün dr görüşmem vardı.5. Gün embriyosu oluşmadığı için ikinci denemede sperm seçme yöntemi olarak pıcsı kullanacağını söyledi.ayrıca eşimede banada 3 aylık antioksidan tedavisi başladı.bu tedavi sonrası 2. Tüpe başlıyacağımCanım hemen yaptırın tutmamasinin sebebi olabilir
Bizim embriyolarmzda kalitesiz olmustu galiba korkutugmz şey var canmCanım hemen yaptırın tutmamasinin sebebi olabilir
bizimde embriyolar kalitesiz olunca.dr pıcsı ile dna hasarı en az olan spermi seçeceğiz dedi.bu süreçte 3 ay qh ve promotil kullanmamızı istedi.embriyo kalitesinde sperm seçimi çok önemliBizim embriyolarmzda kalitesiz olmustu galiba korkutugmz şey var canm![]()
Canim bizim ikinci denememzde picsi yapilmisti ama kalitesiz oldu sadece 1tanesi 5.gune gtti ilk denememizde picsisiz daha iyiydi tutmustu tabiki bu bizim sanssizligimiz insallah senin icin en iyisi olurbizimde embriyolar kalitesiz olunca.dr pıcsı ile dna hasarı en az olan spermi seçeceğiz dedi.bu süreçte 3 ay qh ve promotil kullanmamızı istedi.embriyo kalitesinde sperm seçimi çok önemli
zaten doktorda garantisi yok dedi.o yüzden sperm kalitesini antioksidanla artıralım dediCanim bizim ikinci denememzde picsi yapilmisti ama kalitesiz oldu sadece 1tanesi 5.gune gtti ilk denememizde picsisiz daha iyiydi tutmustu tabiki bu bizim sanssizligimiz insallah senin icin en iyisi olur![]()
O nasil oluyormus ??zaten doktorda garantisi yok dedi.o yüzden sperm kalitesini antioksidanla artıralım dedi
Antioksidan hap içmesini söyledi.spermdeki dna kırıklarını tamir etmesi için.q10qh ve promotil forte içecek 3 ayO nasil oluyormus ??
Hmm insallah ise yarar canmAntioksidan hap içmesini söyledi.spermdeki dna kırıklarını tamir etmesi için.q10qh ve promotil forte içecek 3 ay
İnşallah canım.ilk denememiz normal ıcsı oldu.9 yumurta döllendi.3.tane birinci kalite 3. Gün embriyosu donduruldu.kalan 6 embriyo beşinci güne bekletildi dondurulcak kalitede değil denilip imha edildi.bakalım ikinci pıcsı olacak umarım 5. Güne ulaşırHmm insallah ise yarar canm
Kirmizi et zararlimi benim esim tam etcil hic sebze yemez keci boynuzu kurunu bile nefesini tutup kafaya dikiyor napacam ben yaAntioksidan tedavisi önemli arkadaşlar. Birde sizlere önerim eşlerinizin beslenmesine ve dinlenmesine çok önem verin. Ben tedavinin yanı sıra Kaan hocanın söylediği herşeyi uyguladım.
Bol taze yeşillik hergün tüketmeli
Sık sık nohut yemeği
Kırmızı etten mümkün mertebe uzak durulmalı
Uyku önemli
Cep telefonunu mutlaka odanızdan atın şarja bulunduğunuz yerde takmayın
Keçiboynuzu tozu
Isırgan çayı 1 fincan
Tedavi sırasında bunların hepsini uyguladık biz ve çok şükür DNA hasarı 85 ten 13 e düştü ve 6 . Ayda doğal gebe kaldım
Sanırım bu tedavi aşamasında eşim bir 10 lt keçiboynuzu pekmezi tüketmiştir Artık bulabilecek kimi görsek pekmez istiyoruz o da çok kilo yaptı. Doktorumuz kilonun da etken olabileceğini, bu süreçte kilo almaması gerektiğini söyledi. Kaan hocaya mail atmıştım görmeden yorum yapamayacağını söylemiş. Bizim ankarada gittiğimiz tüp bebek merkezi güven hastanesinden bir üroloji uzmanıyla çalışıyor. Ama burda yazılanları okuyunca aklım hep Kaan hocada. Bu gittiğimde randevuyu bir şekilde ayarlamaya çalışacağım. Yalnız şu cep telefonu işi sıkıntılı, o sürekli yanımızdaKirmizi et zararlimi benim esim tam etcil hic sebze yemez keci boynuzu kurunu bile nefesini tutup kafaya dikiyor napacam ben ya![]()
Picsi yi araştırdım bende güzel bi yöntem eşim de şuan emodex ve klomen kullanıyor şubat da tekrar hasar testini yaptıracak duruma göre mert ta tüp bebek yaptircazbizimde embriyolar kalitesiz olunca.dr pıcsı ile dna hasarı en az olan spermi seçeceğiz dedi.bu süreçte 3 ay qh ve promotil kullanmamızı istedi.embriyo kalitesinde sperm seçimi çok önemli
Antioksidan tedavi dediğiniz ne acabaAntioksidan tedavisi önemli arkadaşlar. Birde sizlere önerim eşlerinizin beslenmesine ve dinlenmesine çok önem verin. Ben tedavinin yanı sıra Kaan hocanın söylediği herşeyi uyguladım.
Bol taze yeşillik hergün tüketmeli
Sık sık nohut yemeği
Kırmızı etten mümkün mertebe uzak durulmalı
Uyku önemli
Cep telefonunu mutlaka odanızdan atın şarja bulunduğunuz yerde takmayın
Keçiboynuzu tozu
Isırgan çayı 1 fincan
Tedavi sırasında bunların hepsini uyguladık biz ve çok şükür DNA hasarı 85 ten 13 e düştü ve 6 . Ayda doğal gebe kaldım
Bir arkadaş picsinin çok faydası olmadığını söylemiş.yani onların diğer denemeleri daha başarılı olmuş.bakalım bizimki nasıl olacak.nisan ayında göreceğizPicsi yi araştırdım bende güzel bi yöntem eşim de şuan emodex ve klomen kullanıyor şubat da tekrar hasar testini yaptıracak duruma göre mert ta tüp bebek yaptircaz
O bizim sanssizligmiz canim insallah sizde iyi olur akliniza kotu brsey getirmeyn belkide biz picsiye cook guvendigimz icin ters tepti insallah sizinki iyi olurBir arkadaş picsinin çok faydası olmadığını söylemiş.yani onların diğer denemeleri daha başarılı olmuş.bakalım bizimki nasıl olacak.nisan ayında göreceğiz
Yok canım ya.bende çok güvenmiyorum zaten deney aşaması çalışmaları bunlar.umarım benim gibi olanlara bir umut olur bu tarz yeni yöntemlerO bizim sanssizligmiz canim insallah sizde iyi olur akliniza kotu brsey getirmeyn belkide biz picsiye cook guvendigimz icin ters tepti insallah sizinki iyi olur