Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar testi yaptıranlar lütfen buraya...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
CANIM BENİM EŞİM TEDAVİ GÖRDÜ.DÖRT KAYBIM VE BİR TÜP BEBEK BAŞARISIZLIĞI .EŞİM SİGARAYI BIRAKTI VE TEDAVİ OLDU KAAN HOCADA .SPERM DNA HASARI YUZDE 53 TÜ YUZDE YEDİYE DÜŞTÜ BEŞ AY SONRA KORUNMAYI BIRAKIR BIRAKMAZ HAMİLE KALDIM SU AN 25 HAFTALIK HAMİLEYİM DARISI SİZLERİN BAŞINA CANIM

Benimde 3 kendiliginden hamilleigim var 3 tüp bebek basarisizligimiz var ama bende yaş 42 dr.lar hep yasin ileri diyorlar son tup denemesinde 4 blast embriyo 5.gun genetige gitti saglikli gelmedi cgh ye gitti,esim evlendigimizde yaptirdi bir kez sperm testi ve morfoloji 3 idi onun disinda bir testi yok sigara kulaniyor acaba yaptirsakmi bilemiyorum,sizin yasiniz kacti acaba,insallah saglikla kucaklarsiniz bebeginizi:KK66:

merhaba bişey sorucam bizimde sebepsiz infertilite bir tüp bebek denedik 3. güne zor gitti embriyolar yumurta kalitesiz dendi.Şimdi dna hasar testi verdik ama ben bugüne kadar hiç hamilelik yada düşük yaşamadım eşimin değerlerinede hep normal dediler dna hasarı çıkabilirmi acaba ? yada durumu bizim gibi olan varmı

Benimde 3 kendiliginden hamilleigim var 3 tüp bebek basarisizligimiz var ama bende yaş 42 dr.lar hep yasin ileri diyorlar son tup denemesinde 4 blast embriyo 5.gun genetige gitti saglikli gelmedi cgh ye gitti,esim evlendigimizde yaptirdi bir kez sperm testi ve morfoloji 3 idi onun disinda bir testi yok sigara kulaniyor acaba yaptirsakmi bilemiyorum,sizin yasiniz kacti acaba,insallah saglikla kucaklarsiniz bebeginizi:KK66:

G.olsun canim ben 41 yasindayim 2 yilda 3 dusugum var kalp atimi duruyor...ikinci evliligim bu.ilkinden bir oglum var hic problem yasamamisdim..sperm dna testi baska bisey..dna si bozuksa tekrarlayan dusukler gelismeyen gebelikler vs sebep oluyor..ben 3. Gebelikde kan pihtilasmasi icin bile tedbir alinip gunluk igneye baslamisdim 7.haftafa yine gebelik gumledi yani..piskoloji bitiyor sanirim bizde esime baktiracagiz 4.ye cesaret edemiyorum hem zaman hem cekilenler az degil..herseyin hayirlisi hepimiz icin..

tesekkur ederimm...ben kaan hocayla nette gorustum esımın test sonucunu gonderdım normalmıs sadece sperm dna hasr testı ıstedı.ankaraya cağrdı ama bız hemen ankaraya gidemyoruz iş yoğunluğundan dolayı ... kaan hocayada soyledım sağolsun çok ılgılendı bana burda bıyer soyledı ara fıyat al dedı aradım 130 tl kaan hocaya bıldrdım hemen yaptrn bana gondern yardımcı olucam dedi çokk sevındım buay yaptrcaz zaten bundan sonrada bırsey kalmıyor... ınsallah onla ılgılıde sorun yoktur ben zaten kecboyunzuu kuru yaptım 6 ay spermlerde cok guzel gelısme olunca bıraktık hemde esım hala ilaç kullanyor.bıtkısel dr'U verdi 7 aydr dewam ediyor... hayrlısı olur ınsallahh cvp için tesekkur ederım
Ben zaman sonra hamile kaldınız

merhaba bişey sorucam bizimde sebepsiz infertilite bir tüp bebek denedik 3. güne zor gitti embriyolar yumurta kalitesiz dendi.Şimdi dna hasar testi verdik ama ben bugüne kadar hiç hamilelik yada düşük yaşamadım eşimin değerlerinede hep normal dediler dna hasarı çıkabilirmi acaba ? yada durumu bizim gibi olan varmı
merhaba çok zaman geçmiş üstünden ama konuyu okurken dikkatimi çekti. Szinle aynı durumu yaşadım, embriyolarım 3.güne zor gitti. Aşılama da yaptırdım her şey çok iyi görünmesine rağmen sonuç hep olumsuzdu. Daha sonra bu siteden dna hadarı diye yazılanları okuyunca doktoruma yaptırsak mı dedim. O da benim genel olarak pinpirikli olduğumu düşündüğünden pek üstünde durmadı, sonrasında öylesine yaptırdık ve hasar%43 çıktı.Yani baya yüksek:( şimdi ilaç tedavisindeyiz. Şubata kadar bu şekilde devam edecek sonra tekrar kontrol var. Eğer değerler düşerse, kısmetse normal yoldan yoksa tekrar tüp bebekle bir deneme yapacağız. Size de tavsiyem testi mutlaka yaptırın.

merhaba çok zaman geçmiş üstünden ama konuyu okurken dikkatimi çekti. Szinle aynı durumu yaşadım, embriyolarım 3.güne zor gitti. Aşılama da yaptırdım her şey çok iyi görünmesine rağmen sonuç hep olumsuzdu. Daha sonra bu siteden dna hadarı diye yazılanları okuyunca doktoruma yaptırsak mı dedim. O da benim genel olarak pinpirikli olduğumu düşündüğünden pek üstünde durmadı, sonrasında öylesine yaptırdık ve hasar%43 çıktı.Yani baya yüksek:KK43: şimdi ilaç tedavisindeyiz. Şubata kadar bu şekilde devam edecek sonra tekrar kontrol var. Eğer değerler düşerse, kısmetse normal yoldan yoksa tekrar tüp bebekle bir deneme yapacağız. Size de tavsiyem testi mutlaka yaptırın.
Canim biz yaptirdik normal cikti sorun cikmadi ama hamilelikte olmadi beklemedeyiz.

merhaba çok zaman geçmiş üstünden ama konuyu okurken dikkatimi çekti. Szinle aynı durumu yaşadım, embriyolarım 3.güne zor gitti. Aşılama da yaptırdım her şey çok iyi görünmesine rağmen sonuç hep olumsuzdu. Daha sonra bu siteden dna hadarı diye yazılanları okuyunca doktoruma yaptırsak mı dedim. O da benim genel olarak pinpirikli olduğumu düşündüğünden pek üstünde durmadı, sonrasında öylesine yaptırdık ve hasar%43 çıktı.Yani baya yüksek:KK43: şimdi ilaç tedavisindeyiz. Şubata kadar bu şekilde devam edecek sonra tekrar kontrol var. Eğer değerler düşerse, kısmetse normal yoldan yoksa tekrar tüp bebekle bir deneme yapacağız. Size de tavsiyem testi mutlaka yaptırın.
Aynı durum biz de de var 1.5 yıllık evliyim sadece hızda biraz düşüklük var derken Kaan hocaya gittik %43 çıktı. Şuan ilaç kullanıyor şubatta kontrol var martta tüp bebek dusunuyoruz

Aynı durum biz de de var 1.5 yıllık evliyim sadece hızda biraz düşüklük var derken Kaan hocaya gittik %43 çıktı. Şuan ilaç kullanıyor şubatta kontrol var martta tüp bebek dusunuyoruz
Sizinle sürecimiz aynı devam ediyor demek ki. Bize de şubata kadar zaman verdiler sonrasında ya kendiliğinden, olmadı tekrar tüp bebek dedi. En azından bişey bulundu, inşallah tedavi fayda eder. Kaan hocaya mail attım durumumuzu anlattım yakından görmesi gerektiğini söyledi. Ama şu an gitme imkanımız yok anca 15 tatilde. Şu anki doktorumuzun verdiği ilaçlarla devam ediyoruz. Sadece kimyasallardan biraz uzak durun demiş o kadar başka da bir şey yok. Ben de sadece yumuşatıcı kullanmayı bıraktım belki zarar veriyordur diye.Size kaan hocanın tavsiyeleri nelerdi?

Kizlar merhaba bu topicite yazan arkdslarin profillerine girdim hemen hemen bircogunun bebegi olmus ya da hamile.esimde sperm problmi var hazranda dis gebelikle sonuclandi tup bebek tedavim.aralik ayinda 2.kez tupe basladik donmus spermlerle 1 embryo 5.gunde digeri 6.gunde donduruldu acgh yani genetik test icin abdye yollandi malesf kromozomlarda sikinti varmis.transfer olmayacak yani.cok uzgunum cok kotuyum ama careler ariyorum.kaan hocadan randeeu aldik ona gidecegiz insallah, spermlerde dna hasari cikarsa boyle oluyor heralde diye dsnuirum.tup bebekle olur diye hemn tup yaptik fakat muhim olan once tedavi cunku spermler kac kat buyutulerek secilsede dna si anlasilmiyorki.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah amin

Sizinle sürecimiz aynı devam ediyor demek ki. Bize de şubata kadar zaman verdiler sonrasında ya kendiliğinden, olmadı tekrar tüp bebek dedi. En azından bişey bulundu, inşallah tedavi fayda eder. Kaan hocaya mail attım durumumuzu anlattım yakından görmesi gerektiğini söyledi. Ama şu an gitme imkanımız yok anca 15 tatilde. Şu anki doktorumuzun verdiği ilaçlarla devam ediyoruz. Sadece kimyasallardan biraz uzak durun demiş o kadar başka da bir şey yok. Ben de sadece yumuşatıcı kullanmayı bıraktım belki zarar veriyordur diye.Size kaan hocanın tavsiyeleri nelerdi?
Kaan hocanın tavsiye si radyasyon dan uzak durmak bol yeşillik yemek. Tüp bebek bu durum da sıkıntı çünkü embriyo gelişmiyor ve bizde sperm yaşlanması var ne kadar doktorla gorustuysem tüp bebek te hemen olmaz dedi. Sperm seçimi çok önemliymiş bi doktor üroloji doktoru kendisi piksi yönteminden bahsetti onu yaptırmayı düşünüyoruz bizde

Kaan hocanın tavsiye si radyasyon dan uzak durmak bol yeşillik yemek. Tüp bebek bu durum da sıkıntı çünkü embriyo gelişmiyor ve bizde sperm yaşlanması var ne kadar doktorla gorustuysem tüp bebek te hemen olmaz dedi. Sperm seçimi çok önemliymiş bi doktor üroloji doktoru kendisi piksi yönteminden bahsetti onu yaptırmayı düşünüyoruz bizde
Sperm yaşlanması nasıl anlaşılıyor peki? Her gün yeni bir şey duyuyoruz cidden Allah yardımcımız olsun.. piksi yöntemi dediğiniz pgt mi oluyor? Ben onu sormuştum doktoruma, dna tedavisinden sonra ona gerek olmayabilir dedi zor bir işlemmiş sanırım. Bizim üroloji doktorumuz güven hastanesinden biri. yeme içme konusunda çok fazla bir şey söylemedi tek dediği kimyasaldan uzak durmaya çalışın oldu. Bir de ilaçları düzenli almaya dikkat edin desi. Ben de internetten araştırdığım kadarıyla ısırgan çayı, keçiboynuzu pekmezi, yeşillik, yoğurt yemeye önem veriyorum. Yalnız kendime yönelik hiçbir şey yaptığım yok:) sizlerin dikkat ettiği bir durum var mı?

Sperm yaşlanması nasıl anlaşılıyor peki? Her gün yeni bir şey duyuyoruz cidden Allah yardımcımız olsun.. piksi yöntemi dediğiniz pgt mi oluyor? Ben onu sormuştum doktoruma, dna tedavisinden sonra ona gerek olmayabilir dedi zor bir işlemmiş sanırım. Bizim üroloji doktorumuz güven hastanesinden biri. yeme içme konusunda çok fazla bir şey söylemedi tek dediği kimyasaldan uzak durmaya çalışın oldu. Bir de ilaçları düzenli almaya dikkat edin desi. Ben de internetten araştırdığım kadarıyla ısırgan çayı, keçiboynuzu pekmezi, yeşillik, yoğurt yemeye önem veriyorum. Yalnız kendime yönelik hiçbir şey yaptığım yok:) sizlerin dikkat ettiği bir durum var mı?
Sperm yaşlanma testi var Kaan hoca onu da istedi aslın da bizden 3 test istedi hasar yaşlanma ve sperm lerdeki zararlı madde testi bu zararlı madde de eşim de fazla çıktı. Yaşlanma spermler hareket ediyor ya bu hareket çok sürmüyor ve duruyor yani tüplerden geçip yumurtaya ulaşamadan ölüyor buna deniyor. Spermlerinin yüzde 32 si böyle esimin

Piksi yöntemi pgt değil sperm seçimi Türkiye'ye yeni gelmiş bi üroloji doktoru bahsetti bana da

S Sece44 H Hersey mumkun Merhaba arkadaşlar. Uzun aradan sonra sayfaya girme fırsatı buldum ve yazma gereği duydum. Bende Kaan hocanın tedavisinden sonra doğal yolla Bebek sahibi olanlardanım. Tavsiyem Kaan hocanın tedavisine ve tavsiyelerine güvenin. Tedavi süreci bitişi ve hamile kalışım 11 ay sürdü ve çok şükür meleğim 4 aylık oldu bile. Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın

S Sece44 H Hersey mumkun Merhaba arkadaşlar. Uzun aradan sonra sayfaya girme fırsatı buldum ve yazma gereği duydum. Bende Kaan hocanın tedavisinden sonra doğal yolla Bebek sahibi olanlardanım. Tavsiyem Kaan hocanın tedavisine ve tavsiyelerine güvenin. Tedavi süreci bitişi ve hamile kalışım 11 ay sürdü ve çok şükür meleğim 4 aylık oldu bile. Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın
Darısı başımıza inşallah. Temmuz ayında dna hasarınız %7 ye düşmüştü. Doğal yolla deneyin dedi denedik. Meğerse yeni bir polibim oluşmuş oda engelmiş gebeliğe. Geçen ay aldırdım. Bir kaç ay deneyeceğiz sonra tekrar tüp bebek deneyeceğiz aöa yine tutmaz diyeee çoook korkuyorum.
Bizde hareketlilik ve morfoloji %1. Sizde başka bir sorun var mı.neler yaptınız.liütfen detaylarını yazın.buna çook ihtiyacım var.sevgiler

Canım bnm Allah razı olsun cewabin için.bir umut oraya buraya heryere yaziyom ben de.Rabbim sağlık versin size inşallah amin

D Diremmm Bizim DNA hasarımız %85 ti Kaan hoca şok olmuştu. Ama çok şükür % 13 daha sonra % 7 ye düştü. Bizde tam tüp bebek için karar vermiştik ki hamile olduğumu öğrendik. 7. Ayda gebe kaldım ben. Morfoloji 2 ydi bizimde. O değişmiyor zaten. Biz Kaan hoca ne dediyse yaptık son umudumuzdu çünkü. 1 yıl verdik kendimize. Şubat'ta tedavimiz başladı Ocak ayında hamileydim.
S Sece44 Amin cnm inş rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

D Diremmm Bizim DNA hasarımız %85 ti Kaan hoca şok olmuştu. Ama çok şükür % 13 daha sonra % 7 ye düştü. Bizde tam tüp bebek için karar vermiştik ki hamile olduğumu öğrendik. 7. Ayda gebe kaldım ben. Morfoloji 2 ydi bizimde. O değişmiyor zaten. Biz Kaan hoca ne dediyse yaptık son umudumuzdu çünkü. 1 yıl verdik kendimize. Şubat'ta tedavimiz başladı Ocak ayında hamileydim.

Canım Kaan hoca size ne ilaç verdi bi de sperm durumu nasıldı yüzde 85 iken

Amin canimm benimmm

Back
X