ben oldum.genel anesteziyle olduğum için hiçbirşey hissetmedim.uyandığımda karın ağrısı vardı seruma ağrıkesici koydular.bidahada ağrım olmadı.korkulacak bir operasyon değilVarikosel bizde çok hafif düzeydeydi, ilaçla tedavi yapılıyordu. Geçen başja bir doktora gittik eşim ameliyat oldu şu an dinlenmede. Sonuçlar için daha sonra kontrolümüz var. Benden de histereskopi istenildi aranızda yaptıran var mı? Biraz korkuyorum umarım zor bir işlem değildir.
merhabaMerhabaa Rabbim yardimciniz olsun insallah.esinuzde varikosel mi var.bn dna hasari diye biliyirdum fakat tup bebek merkeznde sordum tunnel diyoruz biz dediler o yuzden ayni sey mi farkli sey mi bilemedim kafam karismisti o zaman.
Insallah hayirli sonuclara ulasirsiniz tez vakitte.peki dusukler kacinci haftada oluyor.hatirlatip uzduysem kusuruma bakmayin lutfen.merhaba
varikosel yok ama düşükler oluyor
bu testi arastırarak yaptırmak istedim
Peki yapılması için belirli bir dönem var mı? Daha önce hsg çektirmiştim regl bittiği gün gelin demişlerdi. Bunda öyle bir şey var mı?ben oldum.genel anesteziyle olduğum için hiçbirşey hissetmedim.uyandığımda karın ağrısı vardı seruma ağrıkesici koydular.bidahada ağrım olmadı.korkulacak bir operasyon değil
Olası bir gebelik için tahmini yumurtlama tarihinden önce yapıyorlar.Peki yapılması için belirli bir dönem var mı? Daha önce hsg çektirmiştim regl bittiği gün gelin demişlerdi. Bunda öyle bir şey var mı?
İnşallah istediğiniz gibi güzel sonuç alırsınız. Bizim de hasar oranı %42ydi emodex e vitamini bir de yine varikosel için başka ilaç kullandı eşim. 3. Ayın sonunda test yaptıracaktık bulunduğumuz ilde güvenemediğimiz için Kayseri ye gittik ordaki doktor sizinki ilaçla düzelecek durumda değil, ameliyat şart dedi. Apar topar ameliyat oldu ilaçlara da devam ediyoruz. Siz ameliyatı olduktan sonra doktorunuz ilaç önermedi mi? 2 ay sonra testimiz var bakalım hayırlısı artıkArkadaşlar hepinize merhaba, bende bu site sayesinde Kaan Aydos hocayı buldum ve hemen iletişime geçtim.Daha önceden başarısız 3 aşılama ve bir kez tüp bebek deneyimi yaşadık.Esim de morfoloji bozukluğu vardı hatta varikosel ameliyatı oldu ama sonuç değişmedi Kaan hoca sayesinde genetik test yaptırdık ve sonuçta %39 hasar cikti hemen klomen e başladı eşim fakat ilaç dokundugu icin merional iğne ile devam ettik 3 ay tekrar genetik test yaptırdık bugün sonuç geldi %3 e düşmüş hasar orani. Kaan hocanın cevabını bekliyoruz artık.Allah isteyen herkese ve bana da hayırlı evlat nasip etsin 3 senedir uğraşıyoruz calmadigimiz kapı kalmadı.Birbirimizin halinden en iyi bizler anlarız.Cok uzun yazdım kusura bakmayın.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Yok bize ameliyattan sonra hiç ilaç falan vermedi. Zaten dediğim gibi biz Kaan hoca ya gidince öğrendik genetik bozukluğu o da merional iğne verdi isterseniz ona gidin sizde. Güzel dileginiz için de teşekkür ederim siz de umarım en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız.İnşallah istediğiniz gibi güzel sonuç alırsınız. Bizim de hasar oranı %42ydi emodex e vitamini bir de yine varikosel için başka ilaç kullandı eşim. 3. Ayın sonunda test yaptıracaktık bulunduğumuz ilde güvenemediğimiz için Kayseri ye gittik ordaki doktor sizinki ilaçla düzelecek durumda değil, ameliyat şart dedi. Apar topar ameliyat oldu ilaçlara da devam ediyoruz. Siz ameliyatı olduktan sonra doktorunuz ilaç önermedi mi? 2 ay sonra testimiz var bakalım hayırlısı artık
Merhaba geç cevap veriyorum kusurabaknayınInsallah hayirli sonuclara ulasirsiniz tez vakitte.peki dusukler kacinci haftada oluyor.hatirlatip uzduysem kusuruma bakmayin lutfen.
O konuda bir bilgim yok ama yapılıyordur mutlaka. Eğer bulunduğunuz ilde tüp bebek merkezi varsa oraya sorun öncelikle.Hanımlar üniversite hastanelerinde sperm dna hasar testi yapılıyormu bilgisi olan var mi cevap verirse çok iyi olur ??
Merhaba geç cevap veriyorum kusurabaknayın
Benim ilk gebeliğim çok hızlı ve kendiliğinden oldu.9. Haftada kalp atışı olmadığı için kürtajla sonuçlandı
2.si tüp bebek ama blast 3embriyo yerleştirildi kimyasal oldu
Beni düşündüren şey lab.da embriyoların 3.gune kadar güzel gelip sonrA hızla bozulması kalitesinin düşmesiydi
Eşim de 38yasında. Bursada hiç bi doktor bunu söylemedi ama ben ısrarcıydım. Bugun Şişli memorial da tunnel ve spermiyogram verdi
Semra Karaman'dan da randevu alıp tüp bebek düşünüyorum
Nasıl yani anlayamadım. 5.güne gitmemesi mi spermle alakalı?Embriyolarin 3.gune kadar ki gelisimleri yumurtayla,5.gune kadarki gelisimleri spermle alakaloymis arkadasim hakkimizda hayirlisi...
Nasıl yani anlayamadım. 5.güne gitmemesi mi spermle alakalı?
Bizdede aynı sıkıntı oldu bİzim doktor da aynı acıklamayı yaptı gorunurde spermde sıkıntı yoktu dna hasar testi istediler bu persembe kaan hocaya muayeneye gidiyrz bakalım o hangi testleri istrse yaptracagzEveet aynen oyle,3.gune kadar gelisimleri yumurta,5,gune kadar gelisimleri spermle alakali...
Aynısı bizdede oldu.görünürde bişey yoktu.sizden bu sonucu beklemiyorduk.sperm dna hasarı var muhtemelen dedi doktorumuz.dna hasar testi yaptıralımmı dedik gerek yok hasar oranına göre tedavi edilmiyor.biz zaten hepsi hasarlı gibi davranıp tedavi uygulayalım dedi.şuan eşim antioksidan kullanıyor.umarım faydası olurBizdede aynı sıkıntı oldu bİzim doktor da aynı acıklamayı yaptı gorunurde spermde sıkıntı yoktu dna hasar testi istediler bu persembe kaan hocaya muayeneye gidiyrz bakalım o hangi testleri istrse yaptracagz
hasar ortadan kalkınca dogal yollada gebelık olabılıyor diyorlar tek sorun hasarsa tabi. testi yaptırsaydınız karşılaştırma fırsatınız olurdu. tedavının kacıncı ayındasınız? beslenmeye de dikkat edin dedi mi doktorAynısı bizdede oldu.görünürde bişey yoktu.sizden bu sonucu beklemiyorduk.sperm dna hasarı var muhtemelen dedi doktorumuz.dna hasar testi yaptıralımmı dedik gerek yok hasar oranına göre tedavi edilmiyor.biz zaten hepsi hasarlı gibi davranıp tedavi uygulayalım dedi.şuan eşim antioksidan kullanıyor.umarım faydası olur
Ben izmirde yaşıyorum canım burada sperm dna hasar testini yapan yok.bir laboratuvar var onlarda alıp ankara da düzene göndeririz dedi çok sağlıklı gelmediği için yaptırmadık.iki buçuk ay oldu tedaviye başlıyalı.birde doktorumuz keçi boynuzu kaynatıp suyunu iç dedi.eşim onuda 2 aydır içiyor.mayıs ayında tekrar tüp.bizde görünen bir problem yok.hep sebepsiz deniliyordu.ama 3. Gün embriyo kalitesi bozulunca dna hasarı var denildi.umarım tek sorun odur.hasar ortadan kalkınca dogal yollada gebelık olabılıyor diyorlar tek sorun hasarsa tabi. testi yaptırsaydınız karşılaştırma fırsatınız olurdu. tedavının kacıncı ayındasınız? beslenmeye de dikkat edin dedi mi doktor
Selam kızlar. Bende kıssaca hikayemi anlatmak istedim belki fikir olur diye.Aa çok şaşırdım bilmiyordum bunu. Bizim de sorun hep buydu, yumurtalar çok sağlıklı görünüyor tüp bebeğe bile gerek yok dendi yapıldığında %70 şans verdi doktor olmadı. Sonrasında gittim yumurtalar küçüktü dedi. Diğeri de 3. Güne kadar gayet iyi gitti sonra birden yok oldu ama tabi hep benim fmf olmama bağladılar, açıkcası ben de artık öyle olduğunu düşünüyordum taa ki hasar testine kadar. Şimdi ameliyat oldu bakalım eğer bunda da olmazsa gerçekten sıkıntı bende:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?