canım biz de kaan hocanın hastasıyız. eşinde bu problem olanlar mutlaka önce kaan hocaya en az 1 kere gitsinler.ben çok önceleri duydum kaan hocayı ama uzak diye hep erteledik.istanbuldaki bilinmiş meşhur doktorlara gittik önce ama sonuç nafile. boşuna zaman kaybetmişiz. önce fsh, total testesteron e2 tsh testlerini yaptırın. sonuçları da yanınıza alıp gidin kaan hocaya. en fazla 2 gününüz alır. bu da hiç birşey.bu beklemelerin yanında. dna hasar testi isterse hastanede yaptırıyorsunuz. sonuçla çıkınca o size cevaben mail yazıyor ve tedaviye başlıyor. sonra her ay kan testi yaptırıp hocaya mail ile gönderiyorsunuz. o da ilaç tedavisini ona göre düzenliyor.
mutlaka gidin. bu işin piri o. diğerleri hemen tüp diyorlar. kimse uğraşmak istemiyor. benden sana tavsiye. bu arada gidene kadar keçiboynuzu kürü yapmaya başlayın.içine 3- 4 tane inciri de bölüp beraber 5dk kaynat.soğuduktan sonra sabah akşam içsin. hep taze hazırlanacak.
bir de kaan hoca ısırgan çayı tavsiye ediyor.hazır poşet çaylarda olurmuş. günde 2-3 bardak içecek.
bizim dna hasar testimizin sonucu çok kötü çıktı. %1,5 sağlam varmış diğerleri hep hasarlıymış.üstelik varikosel ameliyatı olalı 2 yıl oldu. sperm sonuçlarında düzelme olmadı. önceden de 20 milyon civarıydı, ameliyattan sonrada yine aynı. ama ümitsiz olmak yok. gerekn tedavileri yaptıracağız.bir süre bekleriz olmazsa tüpe geçeriz dedi doktor. ama bu sitede nice dna sı hasarlı kişi doğal yoldan hamile kaldı. inş benim hala umudum var. bu topiğe her gün girip bakıyorum yazan var mı diye. çünkü ben de bu siteden çok şey öğrendim. belki benimde birilerine faydam olur. ve gelişmeleri buradan aktarmaya devam edelim ki birbirimize umt olsun.
sevgiyle yalın, yazmayı unutmayın.[/QUOTE
merhaba eşim de varikosel ameliyatı oldu biz ameliyat olmadan önce 3 farklı doktora gıttık 3 farklı yerde tahlıl yaptırdık en son kaan hocaya gıttık ve SPERM DNA HAsar TESTI yapıldı sonuc 1 ay falan surdu.doktor en basında amelıyat dıyordu ama yınede bu testın onemını vurguladı.testı yaptırdıktan sonra amelıyat olduk fakat baska hastanede bu doktor da anlasmalı hastanede yapabılıyor.amelıyat olduktan sonra ve once sın de de hormon testı ıstedı onları maıl olarak gonderdık cok sukur hormonla ılgılı bır sıkıntımız yok.doktor bıze amelıyattan sonra bana bılgı verın sıze ılac verecegım dedı.sımdı atıgımız maıle cevap beklıyoruz...