Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar testi yaptıranlar lütfen buraya...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizim evin karşısında bir eczacı var.Kadın ilaç almaya gittiğimde anlatmıştı.Kaç defalar tüp bebek denemişler olmamış.Artık kadının yaşı 42 olmuş ve eşinin yaşı 48 olmuş.Tamamen o defteri kapattık diyor.Ama ben sürekli namazlarımı kılarım duamı ederim diyor.Bir gün eşimle yurt dışına seyahate gittik.Ve benim adetim gelmedi diyor.Ben hiç beklemiyorum tabi diyor.bir test yaptım pozitif diyor.Çocuğu şimdi 5 yaşında fotoğrafını koymuş eczaneye.Erkek bide tatlı görmelisiniz.Rabbim hakkımızda en hayırlısı neyse onu versin diyorum .Rabbim kolayını versin işlerimizde.

Sonuçlarımız geldi .Kızlar sonuçlar çok ama çok kötü
Napıcaz biz kızlar ya.moralimiz çok bozuk.%0,4 sağlıklı sperm var.Çok duaya ihtiyacımız var arkadaşlar çok duaya bildiğimiz kişilere söylesek dua kardeşliği yapsak.Bu gün üzgünüm ama umudumu yitirmiycem inşaallah.

Öncelikle geçmiş olsun canım.Aynı sorun bizde de var ama bana göre hepsi bir bahane.Allahım nasip ettikten sonra oluyor.Benim 2 tane arkadaşımda azosperm olmasına rağmen şuan ikisininde çocukları var.Bizde yeni tedavimize başladık ve 2.kontrolüme gittim.Estradiol kontrolü ve ultrason kontrolüm devam ediyor.Allahım hayırlısı olan herkese bu güzel duyguyu tattırsın yarabbim.Kesinlikle kendinizi üzmeyin.Eşinize her akşam 1 bardak havuç suyu içirin.Sperm kalite ve hareketliliğine çok faydası var.

Tekrar geçmiş olsun.

Sonuçlarımız geldi .Kızlar sonuçlar çok ama çok kötü
Napıcaz biz kızlar ya.moralimiz çok bozuk.%0,4 sağlıklı sperm var.Çok duaya ihtiyacımız var arkadaşlar çok duaya bildiğimiz kişilere söylesek dua kardeşliği yapsak.Bu gün üzgünüm ama umudumu yitirmiycem inşaallah.

tattlım 4444 duaya baslıyoruz topıklerı takıp et.daha yenı basladık.lısteye gel bı bak ıstersen.sırayla okuyoruz.

Ben de aranıza katılmak istiyorum. Bizim sorunumuz da morfoloji ve hareketlilik , ikisi de en son testte 0 dı.2 aydır Kaan Hoca da tedavi görüyoruz ve bu hafta sperm testi yaptıracağız.İnşallah olumlu yönde gelişmeler olur. İlk testtimizde sperm sayımız çok düşük olduğu için dna sına bakılamamıştı.Şimdi yükselmişse dna sına bakılacak. Rab'bim bu yolda hepimmizin yardımcısı olsun.

Ben de aranıza katılmak istiyorum. Bizim sorunumuz da morfoloji ve hareketlilik , ikisi de en son testte 0 dı.2 aydır Kaan Hoca da tedavi görüyoruz ve bu hafta sperm testi yaptıracağız.İnşallah olumlu yönde gelişmeler olur. İlk testtimizde sperm sayımız çok düşük olduğu için dna sına bakılamamıştı.Şimdi yükselmişse dna sına bakılacak. Rab'bim bu yolda hepimmizin yardımcısı olsun.

Kaan bey bu konuda muhteşem bir doktordur ve dünya genelinde tanınmıştır.Bızde 5 senedir hastasiyız ve yeni tüpbebek tedavimize başladık.Sperm alma işlemini TESE ile yaptırcaz bulunursa sizinde bu şekilde yapılir.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.Sizde doktor olarak profesörleri seçin.Cem Somer ATABEKOĞLU bu konuda çok başarilıdır

Kaan bey bu konuda muhteşem bir doktordur ve dünya genelinde tanınmıştır.Bızde 5 senedir hastasiyız ve yeni tüpbebek tedavimize başladık.Sperm alma işlemini TESE ile yaptırcaz bulunursa sizinde bu şekilde yapılir.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.Sizde doktor olarak profesörleri seçin.Cem Somer ATABEKOĞLU bu konuda çok başarilıdır

Çok tşk.ederim cnm.Rabbim yardımcımız olsun.Her şey gönlünüzce olsun.

kızlar slm..sıze kısaca kendmden bahsedyım 2 yıllk ewlym gecen sene aslıma denedım olmadı sonra esım varkosel amlyt oldu... sonuclar gayet ıyı :)allaha sukurler.amlyt olalı 7 ay oldu.istanbuldayım ınternetetn dolasrken kaan hocayı fark ettım mail attım.cvp vermıs sonuclar normal ama SPERM DNA HASAR testı yapılablır yazmıs... bunu ılk defa duydum desem acaba gıdıp yaptrsak mı aranzda yaptranlar varms bana yardımcı oursanız çok memnum olurum.ve bu sperm dna sında bozukluk olursa dusuk tehlıkesı oluyormus artık napsam neye ınansam bılmyorum tesekkur edyorum ..

kızlar slm..sıze kısaca kendmden bahsedyım 2 yıllk ewlym gecen sene aslıma denedım olmadı sonra esım varkosel amlyt oldu... sonuclar gayet ıyı :)allaha sukurler.amlyt olalı 7 ay oldu.istanbuldayım ınternetetn dolasrken kaan hocayı fark ettım mail attım.cvp vermıs sonuclar normal ama SPERM DNA HASAR testı yapılablır yazmıs... bunu ılk defa duydum desem acaba gıdıp yaptrsak mı aranzda yaptranlar varms bana yardımcı oursanız çok memnum olurum.ve bu sperm dna sında bozukluk olursa dusuk tehlıkesı oluyormus artık napsam neye ınansam bılmyorum tesekkur edyorum ..

canım biz de kaan hocanın hastasıyız. eşinde bu problem olanlar mutlaka önce kaan hocaya en az 1 kere gitsinler.ben çok önceleri duydum kaan hocayı ama uzak diye hep erteledik.istanbuldaki bilinmiş meşhur doktorlara gittik önce ama sonuç nafile. boşuna zaman kaybetmişiz. önce fsh, total testesteron e2 tsh testlerini yaptırın. sonuçları da yanınıza alıp gidin kaan hocaya. en fazla 2 gününüz alır. bu da hiç birşey.bu beklemelerin yanında. dna hasar testi isterse hastanede yaptırıyorsunuz. sonuçla çıkınca o size cevaben mail yazıyor ve tedaviye başlıyor. sonra her ay kan testi yaptırıp hocaya mail ile gönderiyorsunuz. o da ilaç tedavisini ona göre düzenliyor.

mutlaka gidin. bu işin piri o. diğerleri hemen tüp diyorlar. kimse uğraşmak istemiyor. benden sana tavsiye. bu arada gidene kadar keçiboynuzu kürü yapmaya başlayın.içine 3- 4 tane inciri de bölüp beraber 5dk kaynat.soğuduktan sonra sabah akşam içsin. hep taze hazırlanacak.

bir de kaan hoca ısırgan çayı tavsiye ediyor.hazır poşet çaylarda olurmuş. günde 2-3 bardak içecek.

bizim dna hasar testimizin sonucu çok kötü çıktı. %1,5 sağlam varmış diğerleri hep hasarlıymış.üstelik varikosel ameliyatı olalı 2 yıl oldu. sperm sonuçlarında düzelme olmadı. önceden de 20 milyon civarıydı, ameliyattan sonrada yine aynı. ama ümitsiz olmak yok. gerekn tedavileri yaptıracağız.bir süre bekleriz olmazsa tüpe geçeriz dedi doktor. ama bu sitede nice dna sı hasarlı kişi doğal yoldan hamile kaldı. inş benim hala umudum var. bu topiğe her gün girip bakıyorum yazan var mı diye. çünkü ben de bu siteden çok şey öğrendim. belki benimde birilerine faydam olur. ve gelişmeleri buradan aktarmaya devam edelim ki birbirimize umt olsun.

sevgiyle yalın, yazmayı unutmayın.

canım biz de kaan hocanın hastasıyız. eşinde bu problem olanlar mutlaka önce kaan hocaya en az 1 kere gitsinler.ben çok önceleri duydum kaan hocayı ama uzak diye hep erteledik.istanbuldaki bilinmiş meşhur doktorlara gittik önce ama sonuç nafile. boşuna zaman kaybetmişiz. önce fsh, total testesteron e2 tsh testlerini yaptırın. sonuçları da yanınıza alıp gidin kaan hocaya. en fazla 2 gününüz alır. bu da hiç birşey.bu beklemelerin yanında. dna hasar testi isterse hastanede yaptırıyorsunuz. sonuçla çıkınca o size cevaben mail yazıyor ve tedaviye başlıyor. sonra her ay kan testi yaptırıp hocaya mail ile gönderiyorsunuz. o da ilaç tedavisini ona göre düzenliyor.

mutlaka gidin. bu işin piri o. diğerleri hemen tüp diyorlar. kimse uğraşmak istemiyor. benden sana tavsiye. bu arada gidene kadar keçiboynuzu kürü yapmaya başlayın.içine 3- 4 tane inciri de bölüp beraber 5dk kaynat.soğuduktan sonra sabah akşam içsin. hep taze hazırlanacak.

bir de kaan hoca ısırgan çayı tavsiye ediyor.hazır poşet çaylarda olurmuş. günde 2-3 bardak içecek.

bizim dna hasar testimizin sonucu çok kötü çıktı. %1,5 sağlam varmış diğerleri hep hasarlıymış.üstelik varikosel ameliyatı olalı 2 yıl oldu. sperm sonuçlarında düzelme olmadı. önceden de 20 milyon civarıydı, ameliyattan sonrada yine aynı. ama ümitsiz olmak yok. gerekn tedavileri yaptıracağız.bir süre bekleriz olmazsa tüpe geçeriz dedi doktor. ama bu sitede nice dna sı hasarlı kişi doğal yoldan hamile kaldı. inş benim hala umudum var. bu topiğe her gün girip bakıyorum yazan var mı diye. çünkü ben de bu siteden çok şey öğrendim. belki benimde birilerine faydam olur. ve gelişmeleri buradan aktarmaya devam edelim ki birbirimize umt olsun.

sevgiyle yalın, yazmayı unutmayın.[/QUOTE

merhaba eşim de varikosel ameliyatı oldu biz ameliyat olmadan önce 3 farklı doktora gıttık 3 farklı yerde tahlıl yaptırdık en son kaan hocaya gıttık ve SPERM DNA HAsar TESTI yapıldı sonuc 1 ay falan surdu.doktor en basında amelıyat dıyordu ama yınede bu testın onemını vurguladı.testı yaptırdıktan sonra amelıyat olduk fakat baska hastanede bu doktor da anlasmalı hastanede yapabılıyor.amelıyat olduktan sonra ve once sın de de hormon testı ıstedı onları maıl olarak gonderdık cok sukur hormonla ılgılı bır sıkıntımız yok.doktor bıze amelıyattan sonra bana bılgı verın sıze ılac verecegım dedı.sımdı atıgımız maıle cevap beklıyoruz...

slm bence yapman gereken ne bılıyormusun?ıstanbulda SPERM DNA hasar testı yapan bir yer varmı kı vardıye bılıyorum.ÇAPA da varmıs sanırım.bunu ıyı arastır sonra test sonucların cıkınca kaan hocaya maıl at maılleserek o senı yonlendırır.burdada aynı testı yaptıracaksın cunkı gerek yok bız bıle burda olmamıza rağmen 1 kere sadece muayne ıcın yanına gıttık sonra bıze buraya gelmenıze gerek yok sonuclarınızı yada sormak ıstedıgınız bır sey olursa maıl atın ben maıllere cevap yazıyorum dedı.ılk basta pek guvenılır gelmedı ama hakıkaten doktor takıp edıyor..bıze doktor sunuda demıstı soylıyeyım bır makıne dısı ne kadar bozuk olursa olsun ıcı eger sağlamsa her sekılde o makıne her turlu calısır.fakat ıcı eger bozuksa dısı ne kadar ıyı olursa olsun onun duzelme surecı daha zor dedı..yanı herkes spermın morfolojısıne bakıyor ama kımse spermın DNA SIYla pek ılgılenmıyor bu doktorunda ozellıgı bu...

Arkadaşlar Merhaba. Benim eşimdede morfoloji ve Dna problemi var. Morfolojiye göre sperminin %2'sinin şekli normalmiş. Ama bunın normali %4 olmalıymış. Sperm Dna hasar testide

0 %0
1 %10,6
2 %74,3
3 %10,3
4 %4,8
Bu şekilde. Kaan Hoca önce varikosel ameliyatı önerdi. Burda birbirimize destek olalım...Sevgiyle kalın :16:

Öncelikle herkese merhaba bende size kısaca anlatayım 6 yıldır evliyim ilk 3 sene bebek düşünmedik hatta korunduk bebek düşünmeye karar verdigimiz zaman ilk 1 yıl olmayınca kontrole gittik bende problem yoktu herşey yolunda dediler eşimde sperm azlığı hareketsizliği herşey mevcutmuş üzüldük ama napalım bu durumda olan tek biz değildik.bize direk tüp bebek dediler çünkü eşimin sperm sayısı 1 milyon ileri hareketlilik %0 idi yavaş ileri oda %0 dı yerinde hareketli %20 ler de idi gerisi hareketsizdi ilk tüp bebek denemesi için başladı herşey yolundaydı yumurtalar gelişti toplandı kısa keseyim ilk tüp denememiz hüsranla sonuçlandı negatif sonra dondurulmuş denedik oda negatif tüp bebek merkezleri eşim için hiç birşey yapılamıycağını kaçıncı denemede tutar bilemeyiz deniycez dediler sonra benim araştırmalarım sonucu kaan beyi bulduk çok şükür ki kendisi sizi bu durumda direk tüp bebeğe yönlendirmezdim eşinizi tüp bebeğe hazırlardım ondan sonra olurdu ilk yanlışı burda yaptık tabi ama merkezlerin gözü para bürümüş sperme yapıcak bişi yok deyip başlarından savuyorlar resmen en sonunda kaan bey ile görüşmeye gittik dna sına bakıldı yaklaşık 1 ay bekledik ve sonuçlar geldi

0 %0,3
:nazar:
1 %5,2

2 %6,8

3 %64,1

4 %23,6

sonuçlar böyle şimdi ilaç tedavisine başladık bu ay endol testojel klomen proxeed plus com vitex henüz başlayalı 3 gün oldu 1 ay kullandıktan sonra fsh lh testosteron hormonlarına bakılacak bu arada ek olarak keçi boynuzu pekmezi yiyor hergün kaan hoca uygun buldugundada tekrar tüp bebek denemelerine devam edicez.inşallah bu yolda ilerleyen herkez için tez zaman da güzel sonuçlar almamız dileği ile ...

bız gecen yıl ıstanbul bakırkoyde ve nısantasında tumlabda dna hasar testıne 100 tl verıyorduk.200 cokmus kaan beyde.ama neyse yaptrmıssınız yaa.ınsallah sonuclar ıyı cıkmıstr.

sevgiyle yalın, yazmayı unutmayın.

tesekkur ederimm...ben kaan hocayla nette gorustum esımın test sonucunu gonderdım normalmıs sadece sperm dna hasr testı ıstedı.ankaraya cağrdı ama bız hemen ankaraya gidemyoruz iş yoğunluğundan dolayı ... kaan hocayada soyledım sağolsun çok ılgılendı bana burda bıyer soyledı ara fıyat al dedı aradım 130 tl kaan hocaya bıldrdım hemen yaptrn bana gondern yardımcı olucam dedi çokk sevındım buay yaptrcaz zaten bundan sonrada bırsey kalmıyor... ınsallah onla ılgılıde sorun yoktur ben zaten kecboyunzuu kuru yaptım 6 ay spermlerde cok guzel gelısme olunca bıraktık hemde esım hala ilaç kullanyor.bıtkısel dr'U verdi 7 aydr dewam ediyor... hayrlısı olur ınsallahh cvp için tesekkur ederım

Back
X