- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Ya bide canlılık testi yaptırdınız mı acaba ondan mı hız 0 cıkıyorCnm 18-25 milyon arası ml değişiyor bizim son testte ileri hız 0 cıktı daha onceki testlerde en iyi %35 cıkmıstı. Hngisi baz alacagımızı bilmiyoruz. Morfolojı de %2 cıktı. Bizim temel sorun sperm canlılıgın az olusu bakalım bnların hangilerine fayda edecek. Hem ilaç kullanıyrz hemde bu karısımı yiyor eşim gunde 3 kere.
Havuc suyuna bu gece basladık. Canlılık testinde hız yazmıyo da %12 si canlı yazıyo. Hız spermıyogramda yazıyoduYa bide canlılık testi yaptırdınız mı acaba ondan mı hız 0 cıkıyor
Bende ayrı biliyorum da hız ve canlılıgı, acaba canlı olmayan tabikide hızı olmaz ya ondan bağlantılı olabilir die düşündüm cnm yani sperm cok ama canlılık azsa dolayısı ile hızda az olur diye düşündümHavuc suyuna bu gece basladık. Canlılık testinde hız yazmıyo da %12 si canlı yazıyo. Hız spermıyogramda yazıyodu
Canm öncelikle geçmiş olsun biz düzen lap da yaptırdık 3 haftada cıkıyor şubeleri var düzenin.Arkadaşlar sperm dna testini nerede yaptırabiliriz? Üniversite hastanesinde üroloğa gitti eşim spermiyogram testi için bile ağustosa gün vermişler. Çok geç bir tarih. Özel olarak nereye gidebiliriz?
Canim biz de hafta sonu testlerimizi yaptirdik. Speemiyogram sonucunuz cikti sadece sayimiz yari yariya dusmus. 3.8 milyondu ml de simdi 1.7 milyon. Ileri hareketlilik %40 ti simdi %10 a dusmus. Morfoloji de %2Ayhh kizlar vallahi kafayi yicez biz. Eşimin hormonlari çok oynak çıktı ya. Daha önce de yazmıştım bizim 1milyon civarında spermimiz vardi. Tedaviye basladigimizda fsh 15'ti. İlk ay iğne tedavisi verdi kaan bey. Fsh 0 oldu. Estrodoil uçtu tavan yapti testesteron ayni şekilde. İkinci ay klomen verdi bu sefer Fsh 25 oldu. Kafayi yicez azosperm olduk iki aydir sperm sıfırlandı ya. Dün attik mesaj bakalım bu sefer nasıl devam edecez
canım bu tarz düşüşler olabiliyor geçen birinde de duydum morfoloji %1 iken %5 olmuş ama sperm sayısı yarı yarıya düşmüş çok üzülme tedaviye devam et tüp denediğinizde nasıl olacak yine aynı olabilir bence bir üç ay daha bekleyin daha bizimki de yaptıracakCanim biz de hafta sonu testlerimizi yaptirdik. Speemiyogram sonucunuz cikti sadece sayimiz yari yariya dusmus. 3.8 milyondu ml de simdi 1.7 milyon. Ileri hareketlilik %40 ti simdi %10 a dusmus. Morfoloji de %2cok sasirdik butun sonuclarimiz cikinca kaan hoca'ya mesaj aticaz belki bize de igne falan verir cevap gelince bana da haber ver mutlaka bakalim size ne diyecek
Ya bekleyecegiz de canim biz zaten sayiya cok takilmadik ama ileri hareketliligimiz nasil bu kadar dusebilyor sonucta hareketlilik icin ilav kullaniyoruz o cok canimizi sikticanım bu tarz düşüşler olabiliyor geçen birinde de duydum morfoloji %1 iken %5 olmuş ama sperm sayısı yarı yarıya düşmüş çok üzülme tedaviye devam et tüp denediğinizde nasıl olacak yine aynı olabilir bence bir üç ay daha bekleyin daha bizimki de yaptıracak
bizim iki ayımız var canım ilaç kullanıyor bakalım nasıl olacakYa bekleyecegiz de canim biz zaten sayiya cok takilmadik ama ileri hareketliligimiz nasil bu kadar dusebilyor sonucta hareketlilik icin ilav kullaniyoruz o cok canimizi siktisiz ne zaman test yaptiracaksiniz
Insallah guzel sonuc alirsiniz canimbizim iki ayımız var canım ilaç kullanıyor bakalım nasıl olacak
Üni hastanesi yapıyormu bi bilgim yok biz özelde yaptırdım ama isterseniz üroji bölümü ilgileniyor bi sorunMerhaba, sperm dna hasar testini üniversite hastaneleri yapıyor mu?? Bir de hangi bölümde yaptırıyoruz ?
Offf ya hani bi sınava girersin sonuclar açıklanır insan sok olur ya öyle oluyor her tahlil ben kpss de yaşardım 1 sene gitti derdim. Hangi ilaçları kullanmıstınız cnmInsallah guzel sonuc alirsiniz canim
Maalesef evet iste sinavalr hic bitmiyor. Bu biteek baska sey baslayacak. Promotilfort ve tamoksifen kullaniyoruzOfff ya hani bi sınava girersin sonuclar açıklanır insan sok olur ya öyle oluyor her tahlil ben kpss de yaşardım 1 sene gitti derdim. Hangi ilaçları kullanmıstınız cnm
Hani bi kür var ya keçiboynuzu pekmezi siyah dut pekmeziyle yapılan arkadaş yazmıstı onu yapmayı düşünüyormusun cnm ben yapcam inşallah seninde aklında olsun die söyledim stres yapmamaya çalıs Rabbim devasız dert vermesin ben öyle düşünüyorum bu durumuza sükür die rahatlıyorumMaalesef evet iste sinavalr hic bitmiyor. Bu biteek baska sey baslayacak. Promotilfort ve tamoksifen kullaniyoruz
Ben anzer bali ve polen siparisi verdim. Simdi onlara basliycaz. O zaten agir gelir. O bitince de bu tarz bur karisim yapacagim. Onumd geleni denemyi dusunuyorum. Belki birisi sifa olurHani bi kür var ya keçiboynuzu pekmezi siyah dut pekmeziyle yapılan arkadaş yazmıstı onu yapmayı düşünüyormusun cnm ben yapcam inşallah seninde aklında olsun die söyledim stres yapmamaya çalıs Rabbim devasız dert vermesin ben öyle düşünüyorum bu durumuza sükür die rahatlıyorum
Geçen ay da kötüydü sekreteri sakin olun dedi bir yandan kötü gibi görünse de başka tarafi tedavi ediyoruz dedi. Hadi tamoksifen ile iğne ile hasar düzeltilmeye çalışıldı diyelim ondan azosperm olduk e bu ay neyi düzeltmeye çalıştı acaba. Yine hormonlar dengesiz yine azosperm. Anlamadik gitti ama tabii 6 aya kadar devam edecez. Tabii haber veririm canım sen de mutlaka haber verCanim biz de hafta sonu testlerimizi yaptirdik. Speemiyogram sonucunuz cikti sadece sayimiz yari yariya dusmus. 3.8 milyondu ml de simdi 1.7 milyon. Ileri hareketlilik %40 ti simdi %10 a dusmus. Morfoloji de %2cok sasirdik butun sonuclarimiz cikinca kaan hoca'ya mesaj aticaz belki bize de igne falan verir cevap gelince bana da haber ver mutlaka bakalim size ne diyecek
Peki spermin bu kadar azalmasi normal miymis yani? Onunla ilgilibbir seylee soyledi mi? Dna hasarinda falan azalma var mi?Geçen ay da kötüydü sekreteri sakin olun dedi bir yandan kötü gibi görünse de başka tarafi tedavi ediyoruz dedi. Hadi tamoksifen ile iğne ile hasar düzeltilmeye çalışıldı diyelim ondan azosperm olduk e bu ay neyi düzeltmeye çalıştı acaba. Yine hormonlar dengesiz yine azosperm. Anlamadik gitti ama tabii 6 aya kadar devam edecez. Tabii haber veririm canım sen de mutlaka haber ver
Bizim 1milyondu onun için dna hasarina bakilamamisti. Doktor sayi bu.kadar azsa kesin hasar çok yüksektir deyip o şekilde tedaviye başlamıştik. Biz sayının artmasini beklerken sıfırlandı. Dediğim gibi kadin telaş yapmayın düzelir o dediPeki spermin bu kadar azalmasi normal miymis yani? Onunla ilgilibbir seylee soyledi mi? Dna hasarinda falan azalma var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?