Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar testi yaptıranlar lütfen buraya...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Havuç suyu içir eşine hıza iyi geliomus cnm

Eşim pek sevmıyor ama baslayacagz yrn yapacak brsy yok
Valla bizimkide yerken söyleniyordu ama artık pes etti direk gidip kendi yiyor kürlerini başka çağre yok benim üzüldüğünü görünce yapıyor ama beni üzenleri de Allah a havale ediyorum.hele geçen cok samimi bi arkadasım bebegini resmen benden kaçırdı görmemem için nazar değcegini düşündü sanırım öyle için yandı ki o kadar zoruma gitti ki saatlerde ağladım ama bişe demedin ona Allah ın gücüne gitsin diye dua ettin

Ya biz havucu salatada yiyoruz. Etki etmiyor mu ki yani? Kaan hoca havuc ya da havuc suyu dedi cunku?havuc suyu daha mi etkli
Ama şöyle düşünürsek sonucta bunun suyunda vitamin ve bi bardak için 3-4 tane sıkılıyor salata da ise 1 tane yeniyor ben sıkıcam ama keçiboynuzu ile kullanılmıyor diye duydum emin olamadım

Ama şöyle düşünürsek sonucta bunun suyunda vitamin ve bi bardak için 3-4 tane sıkılıyor salata da ise 1 tane yeniyor ben sıkıcam ama keçiboynuzu ile kullanılmıyor diye duydum emin olamadım
Suyu mu keciboynuzu ile kullanilmiyor? Kendisini yiyince keciboynuzu ile oluyor mu?

Evet maalesef insanlar cok dusuncesiz. Bizim de kayinvalidem cok kirdi beni. Gorumcemin dugunu olacak dun bana diyor ki bu sene ona para vericez sizin de bebeginiz olursa size de o zaman veririz dedi. Dilim tutuldu cevap bile veremedim. Ondan para isteyen olmadigini gec demek ki bizi aile olrak bile gormuyor ya da bebegimiz olmadan hakkimizin olmadigini dusunuyor. Ki onun da senelerce olmamis.

Suyu mu keciboynuzu ile kullanilmiyor? Kendisini yiyince keciboynuzu ile oluyor mu?
Ben keçiboynuzu suyunu kullandım bi süre ama yoruldum şimdi tozunu kullanıyoruZ genel anlamda keçiboynuzu ile havuç birlikte kullanılmıyor diye duymuştum emin olamadım bilen varsa söylerse sevinirim

Kimse bizim kadar üzülmez sadece üzülüyorum diyor benim kayınvalide.bunu davranıslarından anlıyorum.annem cevap verme Allah a havale et der hep o sen susarsan mükafatını alırsın der sende öyle yap canm

İbrahiö saracoğlu havuc kürü ve keci boynuzu kürü aynı anda yapılmamaşı diyormus. Birde sigara içenler havuc kürü yapmasın diyormus bi arastırın kızlar. Havuc suyu daha etkiliymiş havıc yemeye göre. 1 ay sonra test verecegiz bakalım nasıl bir değişklik olacak tüm bu yediğimiz içtiğimiz cektiğimze deger inş

Kimse bizim kadar üzülmez sadece üzülüyorum diyor benim kayınvalide.bunu davranıslarından anlıyorum.annem cevap verme Allah a havale et der hep o sen susarsan mükafatını alırsın der sende öyle yap canm
Oyle yaptim zaten. Cekildim sineye agladim. Var ki baska tercihimiz. Allah goruyor her seyi

Oyle yaptim zaten. Cekildim sineye agladim. Var ki baska tercihimiz. Allah goruyor her seyi
Bizi bizden başka kimse anlamaz ben aşılama yaptırdığım zaman Görümceme demiştim aşılama yaptık sonucunu bekliyoruz inşaallah pozitif olur demiştim. Verdiği cevap inşaallah normal yolla çocuğunuz olur ona dua ediyoruz demişti. Çok sinir olmuştum o beğenmedikleri aşılamayı geçin üç aşılama üç tüp bebek tutmadı insan sonuç beklerken böyle bişey der mi ya... Tüp bebek tedavisi olduk geçen yıl sonuç negatif çıktı haber verdim negatif beklemeyin Ümit etmeyin olmadı dedim. İki gün sonra görümcem aradı evde mısınız bebek eşyaları gönderecem kargoyla demez mı ya Allah'ım küfreder gibi istemiyorum dedim olunca yollayın Allah'ım varya ya sabır çekiyorum

Bugün gezerken saraçoğlunun bi subesi geldi karşıma ilgili adamla konustum incir cekirdegi yağı ve çobançökerten ıstırgan otu cok iyi dedi özellikle incir cekirdeği yağı dedi.bide aşamalı kür setleri varmıs içinde kullanım talimatları varmıs ilk set 296 tl dedi her ay başka bi set yolluyorlarmıs bende emin olamadım size danısmak istedim kullanan varmı arkadaşlar?

Biz kullanmadık cnm suan ilaç ve ballı karısım kullanyruz bnların sonucunu alalım baklm snra alterntf seyler deneriz

Ballı karışımınızda neler var polen arısütü propolis harici?
Cnm bi amca yaptı tam söylemedi ztn içindekileti bir sürü sey var diyo. Ceviz var bolca zencefil tadı da alıyrm ginseng polen bal var.Propolis arı sütü var mı bilmiyorum. Erkek infertiletisinde sonuc alan cok olmus bakalım işe yarayacakmı bi umut deniyoruz cok methettiler diye. Sizlere de yazacagm fayda görürsem

Sayı kaç sizde ? Sonuc artarsa sayı olarak lütfen yaz bizede

Sayı kaç sizde ? Sonuc artarsa sayı olarak lütfen yaz bizede
Cnm 18-25 milyon arası ml değişiyor bizim son testte ileri hız 0 cıktı daha onceki testlerde en iyi %35 cıkmıstı. Hngisi baz alacagımızı bilmiyoruz. Morfolojı de %2 cıktı. Bizim temel sorun sperm canlılıgın az olusu bakalım bnların hangilerine fayda edecek. Hem ilaç kullanıyrz hemde bu karısımı yiyor eşim gunde 3 kere.

Ama hıza havuç,sayıya keçiboynuzu etki ediyor diye biliyorum maşallah sayı cok iyi havuç suyu kullandın mı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…