- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
Hasar cikmamis cnm % 3 civari hasarli sperm var bu iyi bir sonuc. Hareket ve morfoloji artarsa dogal yolla bile gebe kalablrsnMerhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyiz normal yolla hiç hamile kalamadim.
Sperm sayımız iyi 100 milyon civarı. Ama hareket düşük ve morfoloji % 1 varikosel ameliyatı oldu eşim 1 yıl önce ama duzelmedi.
Bunun üzerine tüp bebek yaptırdık 27 yumurtadan 12 tanesi döllendi sadece 3 tanesi sağlam kaldi. 1 tanesi transfer edildi onunda 14. Haftada kalbi durdu
Bunun üzerine biraz araştırma yaptım Kaan Aydosa gitmeye karar verdik. Onun öncesinde sperm dna hasar testi yaptıralım dedik sonuç bugün çıktı. Yorumlayabilen olursa çok sevinirim.
Hasar cikmamis cnm % 3 civari hasarli sperm var bu iyi bir sonuc. Hareket ve morfoloji artarsa dogal yolla bile gebe kalablrsn
Çok sağol canım. Biz bu testi düzen laboratuvarinda yaptırdık ama farklı bir ilden numuneyi alıp özel paketle kargoyla gönderdiler. Bu sonucun hatalı çıkmasına sebep olmaz demi?Dna hasariniz yok %3 cikmis normal yani
Hayır düzelmiyor malesef hız problemi hatta daha da artıyor dna düzeltilirkenMorfoloji ve hiz problemi vsr peki dna hasari varsa o duzelince bunlar duzeliyor mu yoksa 3 ayrı problemle ugrasmak dusunmek bile istemiyorum
Insallah nasip olurHayır düzelmiyor malesef hız problemi hatta daha da artıyor dna düzeltilirken
Mailine cevap atarlar su tarihte cevap yazacak diyekızlar test sonuclarımızı mail attık bugun hocaya ne zaman cevap döner.
dna hasarını daha önce çok duymuştum ve bizdede böyle bir durum olabileceği hep aklımdaydı malesef
2 aşılama ve 1 tüp bebek sonrası hiç sağlıklı sperm bulunamasını kaan hoca dna hasarı olma ihtimaline bağladı
henüz gitmedik testide yaptırmadık ama zaten sonuç ortada
en kötüsüde uygulanabilecek tüm tedavilerin uygulanmış olmasına ragmen bu durumda olmamız
şimdi mucize denen şeyin bizide bulmasını beklemediyizki hayatımda hiç öyle bi anım olmadı...
Ne güzellll kaan hocada tedavi oldunuz sanırım doğal yollamı anne oldunuz tedavini ne kadar sürdü ve son soru başlangıç degerleriniz sayı hasar falan neydi hatırlıyormusunuz?daha bende 1 tane bile yok 2. Hayel gibi ama olursa bende hemen 2. İçin ugrasıcam hiç beklemicemNeler yazmışım
Şimdi bi oğlum var çok şükür
Ikıncı icin yirtiniyorom
Kargo ile diğer lap yolladıgını duydum ama sonuc güvenılırmı bilmiyorumIyi geceler
Dna hasar testini il dışından nasıl yaptiriyosunuz acaba
Yanı düzen labaratuarları yapıyomuş ama örnek nasıl gönderiliyor
Biz urfadayiz biz gitmeden yaptirabilirmiyiz acaba
Ücretini ne kadar acabaKargo ile diğer lap yolladıgını duydum ama sonuc güvenılırmı bilmiyorum
Evet çok şükür doğal yolla oldu oğlumNe güzellll kaan hocada tedavi oldunuz sanırım doğal yollamı anne oldunuz tedavini ne kadar sürdü ve son soru başlangıç degerleriniz sayı hasar falan neydi hatırlıyormusunuz?daha bende 1 tane bile yok 2. Hayel gibi ama olursa bende hemen 2. İçin ugrasıcam hiç beklemicem
Onermiyorlar canim istanbul ya da ankarada yaptir bence. Sonuclar guvenilir olmuyormusIyi geceler
Dna hasar testini il dışından nasıl yaptiriyosunuz acaba
Yanı düzen labaratuarları yapıyomuş ama örnek nasıl gönderiliyor
Biz urfadayiz biz gitmeden yaptirabilirmiyiz acaba
Yaa ne guzel mucize ...Insallah biz de sizin gibi başarırız cok uzuluyorum bebek hamile gorunceNeler yazmışım
Ikıncı icin yirtiniyorom
Hiç bilmiyorum ben ank da veriyorum duyduklarımı iletmek istedim ama ordaki laplardan daha detaylı sorabilirsinizÜcretini ne kadar acaba
Amin inşallah bizde o duyguyu tadarız canmEvet çok şükür doğal yolla oldu oğlum
Eşim ameliyat oldu ikinci ayda hamile kaldım
Yaklaşık 4 yıl uğraştım kaan hocada 2 yıl görüştük tüm tedavileri denedik ama hamile kalmadım
Enson bu dna testini istedi ve hasar oranı çok yüksekti neredeyse hiç sağlıklı sperm yoktu
Ameliyat belki çare olur yaptırın dedi ve o şekilde oldu
Oğlum 4.5 yaşında iki yılı geçti ikinciyi isteyeni size tavsiyem ilki olunca asla korumayın ben hata yaptım sanırım
Değerler sayı 120 milyon civarıydı hareket yüzde ellinin altında ve morfoloji yüzde 1 dı
Inşallah sizlerinde olur uğraşmaktan vazgecmeyin
Tedavisiz mi oldu ilkiNeler yazmışım
Ikıncı icin yirtiniyorom
Varikosel ameliyatı mı oldu?Evet çok şükür doğal yolla oldu oğlum
Eşim ameliyat oldu ikinci ayda hamile kaldım
Yaklaşık 4 yıl uğraştım kaan hocada 2 yıl görüştük tüm tedavileri denedik ama hamile kalmadım
Enson bu dna testini istedi ve hasar oranı çok yüksekti neredeyse hiç sağlıklı sperm yoktu
Ameliyat belki çare olur yaptırın dedi ve o şekilde oldu
Oğlum 4.5 yaşında iki yılı geçti ikinciyi isteyeni size tavsiyem ilki olunca asla korumayın ben hata yaptım sanırım
Değerler sayı 120 milyon civarıydı hareket yüzde ellinin altında ve morfoloji yüzde 1 dı
Inşallah sizlerinde olur uğraşmaktan vazgecmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?