Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar testi yaptıranlar lütfen buraya...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hasar cikmamis cnm % 3 civari hasarli sperm var bu iyi bir sonuc. Hareket ve morfoloji artarsa dogal yolla bile gebe kalablrsn

Hasar cikmamis cnm % 3 civari hasarli sperm var bu iyi bir sonuc. Hareket ve morfoloji artarsa dogal yolla bile gebe kalablrsn

Canım çok çok sagol cevap verdiğin için. İnsallah düzelir hareket çok zor değil de morfoloji biraz zor galiba hayırlısı

Dna hasariniz yok %3 cikmis normal yani
Çok sağol canım. Biz bu testi düzen laboratuvarinda yaptırdık ama farklı bir ilden numuneyi alıp özel paketle kargoyla gönderdiler. Bu sonucun hatalı çıkmasına sebep olmaz demi?

Neler yazmışım
Şimdi bi oğlum var çok şükür
Ikıncı icin yirtiniyorom

Iyi geceler
Dna hasar testini il dışından nasıl yaptiriyosunuz acaba
Yanı düzen labaratuarları yapıyomuş ama örnek nasıl gönderiliyor
Biz urfadayiz biz gitmeden yaptirabilirmiyiz acaba

Neler yazmışım
Şimdi bi oğlum var çok şükür
Ikıncı icin yirtiniyorom
Ne güzellll kaan hocada tedavi oldunuz sanırım doğal yollamı anne oldunuz tedavini ne kadar sürdü ve son soru başlangıç degerleriniz sayı hasar falan neydi hatırlıyormusunuz?daha bende 1 tane bile yok 2. Hayel gibi ama olursa bende hemen 2. İçin ugrasıcam hiç beklemicem

Iyi geceler
Kargo ile diğer lap yolladıgını duydum ama sonuc güvenılırmı bilmiyorum

Evet çok şükür doğal yolla oldu oğlum
Eşim ameliyat oldu ikinci ayda hamile kaldım
Yaklaşık 4 yıl uğraştım kaan hocada 2 yıl görüştük tüm tedavileri denedik ama hamile kalmadım
Enson bu dna testini istedi ve hasar oranı çok yüksekti neredeyse hiç sağlıklı sperm yoktu
Ameliyat belki çare olur yaptırın dedi ve o şekilde oldu
Oğlum 4.5 yaşında iki yılı geçti ikinciyi isteyeni size tavsiyem ilki olunca asla korumayın ben hata yaptım sanırım
Değerler sayı 120 milyon civarıydı hareket yüzde ellinin altında ve morfoloji yüzde 1 dı

Inşallah sizlerinde olur uğraşmaktan vazgecmeyin

Iyi geceler
Onermiyorlar canim istanbul ya da ankarada yaptir bence. Sonuclar guvenilir olmuyormus

Amin inşallah bizde o duyguyu tadarız canm calıstıgım için 2. İçin beklemeği isterdim ama durum böyleyken böyle bi lüksüm yok peş peşe Allah ım nasip ederse bende istiyorum sizde varikosel varmıs sanırım en azından sebep belliymiş bizde o da yok hormonlarla ilgili kaan hoca simdi onu dengelemeye calısıyor ama sizi tebrik ederim 2 sene tedaviyi bırakmamıssınız

Varikosel ameliyatı mı oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…