- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Bu zamana kadar olan kan ve spergramlar giderken fsh ıh testesteron ast alt yaptır bide dna hasarı yaptır ama muayene yakın yaptır sonuclar güncel olsun öyle git bence ben cok telaş yaptım bunları yaptırıp hazır gitmiştim kendi sitesinden ulaşıyorum kaan hocaya özel bi adres yok kimsedeSperm var biz yaptırıp gidelim o zaman niye bizden istemedi onu anlayamadım.madem öncesinde isteniyor herkesten gerçi randevu daha ekim sonunda belki ondandır .bi de 2 defa arayıp sordum.kan tahlilleri sitesinde yazanlar dimi.
Menagon iğne kullanıyoruz dna mız çok düşmedigi için igneye çevirrdi bizi ımprly de mi iğneImpryl kullanan var mı?
Yok vitamin. Bir de klomen verdi. Siz dna düsmediğini kac aylık tedavi sonrası gördünüzMenagon iğne kullanıyoruz dna mız çok düşmedigi için igneye çevirrdi bizi ımprly de mi iğne
3 aylıkYok vitamin. Bir de klomen verdi. Siz dna düsmediğini kac aylık tedavi sonrası gördünüz
Bakalım biz de bugün basladık ilaclara kaan hoca 1 ay sonra testeron ast alt değerlerini istemis kanda ama spermiyogram istememis3 aylık
Suan fsh kaç cıktı gün aşırımı klomen peki 15 gün sonra kan tahlili yollucakmısınızBakalım biz de bugün basladık ilaclara kaan hoca 1 ay sonra testeron ast alt değerlerini istemis kanda ama spermiyogram istememis
Evet spermiyogram hiç istemior dna hasarı 3 ay snra isteyecekBakalım biz de bugün basladık ilaclara kaan hoca 1 ay sonra testeron ast alt değerlerini istemis kanda ama spermiyogram istememis
Dna hasarınız kaç hareketlilik sperm sayısıBakalım biz de bugün basladık ilaclara kaan hoca 1 ay sonra testeron ast alt değerlerini istemis kanda ama spermiyogram istememis
Dna hasarınız kaç hareketlilik sperm sayısı
Fsh 3 cıktı günasırı klomen dedi 1 ay sonra kan tahlili istediSuan fsh kaç cıktı gün aşırımı klomen peki 15 gün sonra kan tahlili yollucakmısınız
Dna hasarı yüzde 37 cıktı. İleri hızlı sıfır, yavas hızlı yüzde 62. Toplam sperm sanırım 309 milyon, mlde 68 milyonDna hasarınız kaç hareketlilik sperm sayısı
Nasıldı ki değerleriniz? Ya bizde ileri hız 0 ama doktor proxeed vermediBiz de dna hasari sonucunu bekliyoruz ama daha sonuc cikmadan yeni gittigimiz dr direk tup bebek dedi iyi de hareket hic yok degil ki hatta proxeedle yukseliyor neden oyle dedi anlamiyorum
Bizim %20lerde falan takviyerler bu kadar yukseldi bizim de 0 di simdi dna hasar testi verdik sonuc bekliyoruz. DR Ne verdi size?Nasıldı ki değerleriniz? Ya bizde ileri hız 0 ama doktor proxeed vermedi
Klomen ve ımpryl. Takviye neler kullandınız? Ya bizde hareketlilik yüzde 62 yazıyor ama iste ileri yavas ayrımı yapınca yavas hareketli cıktı hepsi. Doktora testleri direk gönderdim bir de yazdım ileri hızlı hareket sıfır diye ama sanırım görmediBizim %20lerde falan takviyerler bu kadar yukseldi bizim de 0 di simdi dna hasar testi verdik sonuc bekliyoruz. DR Ne verdi size?
Doktora sorup proxeed alabilirsiniz.Klomen ve ımpryl. Takviye neler kullandınız? Ya bizde hareketlilik yüzde 62 yazıyor ama iste ileri yavas ayrımı yapınca yavas hareketli cıktı hepsi. Doktora testleri direk gönderdim bir de yazdım ileri hızlı hareket sıfır diye ama sanırım görmedi
Havuc kuru dediler bide bende ona baslıcam diye 7 kilo aldımDoktora sorup proxeed alabilirsiniz.
Keciboynuzu kürünü 1 ay yap sonra esin icin karışim hazirlattir canim ama guveni
lir bir yerden propolis ari sutu polen bal.Ben yarim kg lik karisimi 200 tl ye hazirlattirdim .Esim su an onu yiyor. O bitince tekrar keciboynuzu kürüne geçeceğiz. Kabak cekirdegi ay çekirdeği yedir bol bol ceviz...Hepsini bir aksama sığdırmak zor ama kuruyemisleri paketleyip gündüz ise giderken verebilirsin kuru aksam yaparsın beslenme cok onemliymis cok yesillik
Kime gidiyorsunuz kiHavuc kuru dediler bide bende ona baslıcam diye 7 kilo aldımya hoca dna hasarına tedaviye basladı smdi korkuyorum da kafama göre is yapmaya ama sanki hareketlilik kalcak öyle gibi
Kaan aydos. Siz?Kime gidiyorsunuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?