Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar testi yaptıranlar lütfen buraya...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sperm var biz yaptırıp gidelim o zaman niye bizden istemedi onu anlayamadım.madem öncesinde isteniyor herkesten gerçi randevu daha ekim sonunda belki ondandır .bi de 2 defa arayıp sordum.kan tahlilleri sitesinde yazanlar dimi.
Bu zamana kadar olan kan ve spergramlar giderken fsh ıh testesteron ast alt yaptır bide dna hasarı yaptır ama muayene yakın yaptır sonuclar güncel olsun öyle git bence ben cok telaş yaptım bunları yaptırıp hazır gitmiştim kendi sitesinden ulaşıyorum kaan hocaya özel bi adres yok kimsede

Biz de dna hasari sonucunu bekliyoruz ama daha sonuc cikmadan yeni gittigimiz dr direk tup bebek dedi iyi de hareket hic yok degil ki hatta proxeedle yukseliyor neden oyle dedi anlamiyorum

Biz de dna hasari sonucunu bekliyoruz ama daha sonuc cikmadan yeni gittigimiz dr direk tup bebek dedi iyi de hareket hic yok degil ki hatta proxeedle yukseliyor neden oyle dedi anlamiyorum
Nasıldı ki değerleriniz? Ya bizde ileri hız 0 ama doktor proxeed vermedi

Bizim %20lerde falan takviyerler bu kadar yukseldi bizim de 0 di simdi dna hasar testi verdik sonuc bekliyoruz. DR Ne verdi size?
Klomen ve ımpryl. Takviye neler kullandınız? Ya bizde hareketlilik yüzde 62 yazıyor ama iste ileri yavas ayrımı yapınca yavas hareketli cıktı hepsi. Doktora testleri direk gönderdim bir de yazdım ileri hızlı hareket sıfır diye ama sanırım görmedi

Doktora sorup proxeed alabilirsiniz.
Keciboynuzu kürünü 1 ay yap sonra esin icin karışim hazirlattir canim ama guveni
lir bir yerden propolis ari sutu polen bal.Ben yarim kg lik karisimi 200 tl ye hazirlattirdim .Esim su an onu yiyor. O bitince tekrar keciboynuzu kürüne geçeceğiz. Kabak cekirdegi ay çekirdeği yedir bol bol ceviz...Hepsini bir aksama sığdırmak zor ama kuruyemisleri paketleyip gündüz ise giderken verebilirsin kuru aksam yaparsın beslenme cok onemliymis cok yesillik

Havuc kuru dediler bide bende ona baslıcam diye 7 kilo aldım ya hoca dna hasarına tedaviye basladı smdi korkuyorum da kafama göre is yapmaya ama sanki hareketlilik kalcak öyle gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…