Aynen maille yazdim dusukler var bizim ama ondan farkli olabilir belkipeki bunları Kaan Aydos mu istedi?
anladım bizde Kasım'da gideceğiz insallahAynen maille yazdim dusukler var bizim ama ondan farkli olabilir belki
Biz de kasima aldik randevu. Daha gitmedik. Sonuc ne merak ediyorumanladım bizde Kasım'da gideceğiz insallah
bende gitmeden DNA hasar testi birde spermiyogram yaptırayım diyorum en azından yorumlar varikosel içinde ameliyat yaptırın yada yaptırmayı derBiz de kasima aldik randevu. Daha gitmedik. Sonuc ne merak ediyorum
Mantikli canim bence debende gitmeden DNA hasar testi birde spermiyogram yaptırayım diyorum en azından yorumlar varikosel içinde ameliyat yaptırın yada yaptırmayı der
bende gitmeden DNA hasar testi birde spermiyogram yaptırayım diyorum en azından yorumlar varikosel içinde ameliyat yaptırın yada yaptırmayı der
bende gitmeden DNA hasar testi birde spermiyogram yaptırayım diyorum en azından yorumlar varikosel içinde ameliyat yaptırın yada yaptırmayı der
Ben de aynı şeyi düşünüyorum, hangi şehirdesiniz? DNA hasarı testini daha önce yaptırdınız mı? Hasar var mı?
DNA hasar testini hic yaptirmadik var mi yok mu bilmiyoruz. Ankaradayiz biz. Sayiniz ve ileri hareketini muthis bizim sayi en son 4 milyon ileri hareket 0 cikti.Ayrıca eşimde de varikosel var ama hafif dereceli, sayı 350 milyon %97 ileri hareketli olunca doktor önem vermemişti varikosele ama kaliteyi mi düşürüyor diye kafam karışık.....
DNA hasar testini hic yaptirmadik var mi yok mu bilmiyoruz. Ankaradayiz biz. Sayiniz ve ileri hareketini muthis bizim sayi en son 4 milyon ileri hareket 0 cikti.
DNA hasar testini hic yaptirmadik var mi yok mu bilmiyoruz. Ankaradayiz biz. Sayiniz ve ileri hareketini muthis bizim sayi en son 4 milyon ileri hareket 0 cikti.
Bas anomalisi kac canim? Ne yorum yapti doktorlar?Merhaba kızlar kaan aydos
Aralığa randevu verdi, eşimin sayısı hareketi iyi, baş anomalisi var sadece illa da kaan hocayı beklemeli miyim bilmiyorum.. Başka bir ürolog da anlamaz mı DNA hasarı tedavisinden falan ( tabi hasar çıkarsa)
bize diger insanlarin soyledigi marş halindeki cumleyi soyliim sana o zaman 'kafana takma, cok dusunme, rahat ol bak olacak'İnanın hiçbir şeye sevinemiyorum, madem sayı müthiş neden ortada bir sonuç yok 2 yılı geçti hala yok.. Bende de değerler normal, rahim filmi de temiz ama gel gelelim her ay hüsran
net kaan hocaya gidinVe ben kocaelideyim, sırf kaan bey için ankaraya gitsem mi, o kadar zaman beklesem mi yoksa istanbulda ya da burada bi üroloğa mı gitsem kafam çok karışık...
Bas anomalisi kac canim? Ne yorum yapti doktorlar?
bize diger insanlarin soyledigi marş halindeki cumleyi soyliim sana o zaman 'kafana takma, cok dusunme, rahat ol bak olacak'ay kusura bakma nolur sanki insan cocugu olmayinca baska bisey dusunebiliyo gibi diger tum insanlar bunlari soyluyor
net kaan hocaya gidin
sorma ya girsekte olmuyor girmesekte. artik aliskanlik olmus. Aslinda oyle demeyecektim. Dr. Ne yorum yapoyor peki?:) yok tatlım ya hiç sorun değil haklısın bence. kafama takmamayı öğrendim aslında ama zaman zaman aklıma geliyo bi plan yapmam lazım çocuk konusunda, ne yapsam diyorum karışıyo işler... Hele buraya girince hepten depresif olup çıkıyorum :) kaç kere söz verdim kendime girmeyeceğim diye...
Canim esine propolis arisutu polen bal karisimi yaptır .Esin icin oldugunu soyle hazırlayan kisi sen kendin icin de yaptir kadin ve erkegin kullanacagi karisimin orani degisik oluyor .Senin yumurta kaliten yukselir esinin sperm sebepsiz cocuk olmayan kisilerden bu karisimi kullanip hamile kalanlar okumustum burdaİnanın hiçbir şeye sevinemiyorum, madem sayı müthiş neden ortada bir sonuç yok 2 yılı geçti hala yok.. Bende de değerler normal, rahim filmi de temiz ama gel gelelim her ay hüsran
sorma ya girsekte olmuyor girmesekte. artik aliskanlik olmus. Aslinda oyle demeyecektim. Dr. Ne yorum yapoyor peki?
Canim esine propolis arisutu polen bal karisimi yaptır .Esin icin oldugunu soyle hazırlayan kisi sen kendin icin de yaptir kadin ve erkegin kullanacagi karisimin orani degisik oluyor .Senin yumurta kaliten yukselir esinin sperm sebepsiz cocuk olmayan kisilerden bu karisimi kullanip hamile kalanlar okumustum burda
strese onceden inanmiyordum ama artik inaniyorum stre etkiliyor...Stres diyo, çok da bi yorum getirmedi, kaan beyi bekliyorum artık.. Doktora gitmedim bayadır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?