Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar testi yaptıranlar lütfen buraya...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hasar testi yeni verdik sperm testimiz çıktı 5 milyondan 82 milyona çıkmış 6. Aydayız dna da düzelmiştir herhalde hareketlilik %72
değerleriniz ne güzel artmış cnm. sayısı artan pek kimse yoktu şu sıralar siz ne kullandınız ve hangi laboratuvarda yaptrdnz testınızi?

değerleriniz ne güzel artmış cnm. sayısı artan pek kimse yoktu şu sıralar siz ne kullandınız ve hangi laboratuvarda yaptrdnz testınızi?
Düzende yaptırdık biri eski biri yeni tahlil sonuçları 5 milyon olan 3 ay önceki dna umarım düşmüştür

Eklentiler

• IMG_7323.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_7324.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 102
Düzende yaptırdık biri eski biri yeni tahlil sonuçları 5 milyon olan 3 ay önceki dna umarım düşmüştür
Canim.bence hasar dusmus sayi yukselmesine engel ya bu nedenle hasar dusunce sayi artmis gibi duruyor ne guzel ya

sayınız müthiş derecede artmış hızınız da gayet iyi morfolojı baktırmadınız herhlade. dna hasarında düzelme kesın vardır.

sayınız müthiş derecede artmış hızınız da gayet iyi morfolojı baktırmadınız herhlade. dna hasarında düzelme kesın vardır.
Cnm hoca bize mail olarak attı hangi tahlili istedigini ama morfoloji çıkmamış yine tahlilde gerek mi görmedi acaba 2 yıl önce erzincandaki tahlilde 14 dü

İlk 3 ay klomen emodeks tahlil verdik o zaman 5 milyona düşmüştü sperm sayımız 15 milyondan dna %50 ye düşmüştü hoca emodeks ve menagon igne verdi 2'5 aydır kullanıyruz menagon igneyi
Anladim igne yukseltti o zaman sayiyi. Bu klomen dusuruyor mu ben anlamadim

Bu menagon her gun mu yapılıyor gobekten filan mi ucreti ne kadar dr a gidip sorayım olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…