Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar testi yaptıranlar lütfen buraya...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar.Bir bakar mısınız acaba durum çok mu kötü.Bu sonuca göre %90 hasarlı mı demek (hasarsız oran bazalınınca)

Eklentiler

• D6B15A66-BB6F-4815-91B6-9E0842001E15.webp
    D6B15A66-BB6F-4815-91B6-9E0842001E15.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 145
Merhaba kızlar dünden beri 191 sayfanıj hepsine baktım. Aynı dertleri paylaşıyoruz. Bizim de dna ilk tüp bebek denememiz olumsuz sonuçlandı ve dna hasarından olduğunu düşünüyorum. Burayı okuyunca tamamen emin oldum ondan dolayı olduğuna. Eşim de ben de testlerimizi yaptırdık. Benm hormon tahlili rahim filmi kan değerleri yumurtalıklarm herşeyim temiz bir sıkıntım yok çok şükür ama bizim sorunumuz erkek infertilitesi. Eşimin ileri hareketlilik düşük morfoloji %3 dna hasarı%29. Ki bunlar iyileştirilmiş hali. Varikosel vardı yaklaşık bir sene önce ameliyat oldu dna hasarı ameliyattan 6 ay sonra 57 den 29 a düştü morfoloji 2 den 3 e çıktı. Sonrasında tekrar test yaptırmadık tüp bebek yaptıracağımız için. Ama bitkisel takviyelere emodex e devam ediyoruz. Tüp bebekten bikaç gün önce olumsuz sonucu aldık maalesef. İmsi yöntemiyle yaptrmadğıma pişmanım. Neyse hepsini anlatıp daha da uzatmayayım. Buraya yazan arkadaşlardan hamile kalanlar hikayelerini paylaşsa bizler içn çok güzel olur. 3 arkadaş gördüm ikisi hikayesini paylaşmş biri hamileliğinin 40.haftasında.diğer arkadaşlar içinde değerleri düzenlen pek çok kişi var ama hamile kalıp kalmadığını bilmiyorum bir iki yıl önce paylaşım yaptıkları için. Onlardan ricam hamile olanlar doğum yapanlar varsa bizlerle paylaşıp bizlere umut olması😊

CEVABINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ☺

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAĞ OLUN☺
Rica ederim. Bilimsel olarak açıklandı bu eskiden çok ilişkiye girilmesin deniyordu şimdi günaşırı yapmanın faydalı olduğu açıklandı.hatta köylerde kadınların çabuk hamile kalmasının sebebide buymuş.şehirde adamda kadında çalışınca yorgun olunuyor her zaman olmuyor ama köyde her zaman yapılıyormuş

Rica ederim. Bilimsel olarak açıklandı bu eskiden çok ilişkiye girilmesin deniyordu şimdi günaşırı yapmanın faydalı olduğu açıklandı.hatta köylerde kadınların çabuk hamile kalmasının sebebide buymuş.şehirde adamda kadında çalışınca yorgun olunuyor her zaman olmuyor ama köyde her zaman yapılıyormuş
Peki...Bir şey daha sorsam;orta hasarlı durumda gebe kalınabiliyor mu acaba?Bu konuda bilginiz var mı?

Eklentiler

• FC567751-EBD6-4B63-B075-80BD2CEA019D.webp
    FC567751-EBD6-4B63-B075-80BD2CEA019D.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 112
  • 561A367D-27F3-499F-866B-2E49C67AF6F7.webp
    561A367D-27F3-499F-866B-2E49C67AF6F7.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 101
Sizde ileri hareketlilik çok sıkıntılı doktor ilaç verdi mi ? Aşılama falan dedi mi
Biz tüp bebek denedik geçen ay kimyasal oldu.2015 de kendiliğinden gebe kalmıştım9.haftada kalbi durdu ve bu yüzden araştırma yapıldı sperm DNA hasar testi yaptırdık.Sonuç henüz dr a gösterilmedi 23 ünde randevumuz bu yüzden sormak istedim sizlere bilenler cevaplar diye.Sonuçları gösterince ilaç verir sanırım bakalım.

Biz tüp bebek denedik geçen ay kimyasal oldu.2015 de kendiliğinden gebe kalmıştım9.haftada kalbi durdu ve bu yüzden araştırma yapıldı sperm DNA hasar testi yaptırdık.Sonuç henüz dr a gösterilmedi 23 ünde randevumuz bu yüzden sormak istedim sizlere bilenler cevaplar diye.Sonuçları gösterince ilaç verir sanırım bakalım.
Canım ilişkiden sonra beline yastık koy ayaklarınızda yatağın başına koy bir saat yat gün aşırı devam et

Back
X