- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 133
Ben varım canım kızılayda yapyırmıştık biz. Şuanda medova yapıyor. Biz 1 yıl önce 250-300 gibi bir fiyata yaptırmıştık sanırım.
M
Minikbirmucizemeselesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alttaki referansa göre orta hasarlı görünüyor canımMerhaba arkadaşlar.Bir bakar mısınız acaba durum çok mu kötü.Bu sonuca göre %90 hasarlı mı demek (hasarsız oran bazalınınca)
Günaşırı ilişki hasarı düşürüyormuş daha sağlıklı sperm oluşuyormuşMerhaba arkadaşlar.Bir bakar mısınız acaba durum çok mu kötü.Bu sonuca göre %90 hasarlı mı demek (hasarsız oran bazalınınca)
CEVABINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMGünaşırı ilişki hasarı düşürüyormuş daha sağlıklı sperm oluşuyormuş
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAĞ OLUNGünaşırı ilişki hasarı düşürüyormuş daha sağlıklı sperm oluşuyormuş
Rica ederim. Bilimsel olarak açıklandı bu eskiden çok ilişkiye girilmesin deniyordu şimdi günaşırı yapmanın faydalı olduğu açıklandı.hatta köylerde kadınların çabuk hamile kalmasının sebebide buymuş.şehirde adamda kadında çalışınca yorgun olunuyor her zaman olmuyor ama köyde her zaman yapılıyormuşCEVABINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ☺
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAĞ OLUN☺
Peki...Bir şey daha sorsam;orta hasarlı durumda gebe kalınabiliyor mu acaba?Bu konuda bilginiz var mı?Rica ederim. Bilimsel olarak açıklandı bu eskiden çok ilişkiye girilmesin deniyordu şimdi günaşırı yapmanın faydalı olduğu açıklandı.hatta köylerde kadınların çabuk hamile kalmasının sebebide buymuş.şehirde adamda kadında çalışınca yorgun olunuyor her zaman olmuyor ama köyde her zaman yapılıyormuş
CEVABINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMAlttaki referansa göre orta hasarlı görünüyor canım
Orta hasarlı derken yüzde kaç mesela ? Normal morfolojisi kaçPeki...Bir şey daha sorsam;orta hasarlı durumda gebe kalınabiliyor mu acaba?Bu konuda bilginiz var mı?
Morfoloji %2 krugere göre.Fakat DNA hasarını soruyorum hani sonucu attım ya onuOrta hasarlı derken yüzde kaç mesela ? Normal morfolojisi kaç
Sperm sayısı hızı ileri hareketliliği çok önemli adamın %90 bozukluğu vardır ama sperm sayısı çok yüksektir kalır
Kalırsın Allah'ın izniyle canım .sende sıkıntı yok değil mi ?gün aşırı devam edin sayıda sıkıntı yoksa .0 spermle bile hamile kalan arkadaşım oldu eşinden ameliyatla testisten aldılar tüp yaptılar tuttu
Evet bende şimdilik bir sorun yokKalırsın Allah'ın izniyle canım .sende sıkıntı yok değil mi ?gün aşırı devam edin sayıda sıkıntı yoksa .
Biz tüp bebek denedik geçen ay kimyasal oldu.2015 de kendiliğinden gebe kalmıştım9.haftada kalbi durdu ve bu yüzden araştırma yapıldı sperm DNA hasar testi yaptırdık.Sonuç henüz dr a gösterilmedi 23 ünde randevumuz bu yüzden sormak istedim sizlere bilenler cevaplar diye.Sonuçları gösterince ilaç verir sanırım bakalım.Sizde ileri hareketlilik çok sıkıntılı doktor ilaç verdi mi ? Aşılama falan dedi mi
Canım ilişkiden sonra beline yastık koy ayaklarınızda yatağın başına koy bir saat yat gün aşırı devam etBiz tüp bebek denedik geçen ay kimyasal oldu.2015 de kendiliğinden gebe kalmıştım9.haftada kalbi durdu ve bu yüzden araştırma yapıldı sperm DNA hasar testi yaptırdık.Sonuç henüz dr a gösterilmedi 23 ünde randevumuz bu yüzden sormak istedim sizlere bilenler cevaplar diye.Sonuçları gösterince ilaç verir sanırım bakalım.
Verdiğiniz tüm cevaplar için çok ama çok teşekkür ederim.Vakit ayırdınız önemsediniz çok incesinizCanım ilişkiden sonra beline yastık koy ayaklarınızda yatağın başına koy bir saat yat gün aşırı devam et