- 13 Ağustos 2015
- 468
- 301
- 23
- 36

Tıpında mutlaka yetersiz kaldığı yer vardır. Ama önlem için bişeyler yapılır diye düşünüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın canım benim rahim filmi çekildi, genetik testi yapıldı, kana bakıldı, sonra doktorum işin içinden çıkamayınca seninki sebepsiz onun da bi çaresi yok dedi. Ama bence başka bişeylere daha bakılmadı, bu kadar kolay mı hamile kalıyorum ama bebek düşüyor demek ki var bi nedeni, bugün bi üniversite öğretim üyesi doktoruna gitcem canım artık paradan falan geçtik bi sebep bulunsun diye uğraşıyoruz Rabbim yardımcımız olsun inşallah en kısa zamanda yazeynepce90 Bazı drlar kendileri yetersiz kalınca öyle diyorlar maalesef. Sen üniversite hastanesine git detaylı herşeyini yapsınlar.inş bişey bulunur. Çünkü sebepsiz olması çok zor oluyo. Önlemini alamıyorsun tedavi olacak bi durum olmuyo. Bi tanıdığımda sebepsiz olmuyordu Dr artık en sonunda dua et sorun olsun tedavi edelim sebepsiz çok zor beklemekten başka çare yok demiş.
Tıpında mutlaka yetersiz kaldığı yer vardır. Ama önlem için bişeyler yapılır diye düşünüyorum.
Canim doktor alttan muayene falan etti tahlillere bakti dedi ki yumurta kalitesizligi yada sprem kalitesizligi olabilr ya kendi kendine hamile kalmaya çalış yada tüp bebek yaptır dedi tüp bebek istedim ona yönlendirdi oradaki hoca da üç yik evli kalmak gerekiyormuş bizim iki yil olunca aşılama yapalım dedi. Haziran da tüp bebek yaptırcaz kafam karıştı iyicene canım yazeynepce90 Sonucu banada bildir cnm. İnş güzel haberler alırsın
Canım onu nerede yaptırabilirim bilmiyorum ki ürolojide yaptırılıyor mu bilmiyorum özel hastaneler mi yapıyorzeynepce90 Hepimiz Allahtan istiyoruz cnm ol derse oluverir. Tüpe aşılamaya geçmeden eşine bi dna hasar testi yaptırın cnm. Sperm kalıtesizliği orda anlaşılıyor zaten. Eğer sorun varsa zaten ne aşılama olur nede tüp. Olsa da sağlıksız olabilir. Hazirana çok var. Eşine tahlili yaptır sende bitkisel şeyler kullan incir kürü gibi. Rabbim verecek bizlerede güzel hayırlı evlatlar inş.
Yani devlet yapmıyor yada karşılamıyor, şimdi özel hastaneyi aradım da Ankaraya gönderiyoruz 250 TL ye dedizeynepce90 yok cnm heryer yapmıyor. Düzen Laboratuarı ve gen-art tüp bebek merkezi yapıyo. Bi ara görüş. Bi tanıdığım Samsun'dan kargoyla örnek yollamıştı gitmeden. Belki gitmedende yaptırılır
Allahım herşeyin hayırlısını versin canım da valla maddi olarak da yıprandık baya bi eşime soriyim bakalım ne diyecekzeynepce90 yok cnm heryer yapmıyor. Düzen Laboratuarı ve gen-art tüp bebek merkezi yapıyo. Bi ara görüş. Bi tanıdığım Samsun'dan kargoyla örnek yollamıştı gitmeden. Belki gitmedende yaptırılır
ya canım tek sorunumuz çıksın da ona göre bişeyler yaparız ama sorun olmayınca da hiç birşey yapılmıyor. eşimin sprem testleri falan normal ama bilmiyorum hasar çıkar mı yinede aklımızda kalmasın diye yaptıralım diyoruz. Kür kullanmadım canım.zeynepce90 Aynen öyle cnm masraflı bu işler. İnş hasar çıkmaz ilaçlarda masraflı. Bitkisel kürler kullandınız mı hiç?
İnşallah sevinirz canım biz şimdiden galiba umutsuzluga düştük. Eşim diyo evlatlik mi edinsek diye çok güzel bişey evlatlik edinmek ama benim hiç bebegim olmayacak mizeynepce90 İnşallah herşey yolunda gider cnm..En yakın zamanda bizde sevinsek
Rahim filmi çekindin mi peki?
Amin inşallah canım. Bu iki yil çok güçlüydum olacak diye dusunuyordum geçen doktorun dediklerinden sonra baya bi umudum kırıldı inşallah bizlerde sagliklica hamile oluruz bebisimiz gelirzeynepce90 Daha durun Canım o düşüncelere daha çok var. Sen yumurtladığın sürece tedavilere devam. Bu kadar erken pes etmek yok.bu iş biraz sabır işi. Rabbim bizi sınıyo. İnş kazananlardan oluruz. Güçlü olun umutlu olun.
Benim evlendim evleneli umudum vardi canim ama sürekli gittiğim doktor bize artık bisey yapamayiz tip da bir yere kadar Allahtan umut kesilmez diyince insanin ister istemez umudu kiriliyor. Ne güzel siz sebebi bulmuşsunuz bizimkinde sebepte bulunmadi . Kendi kendimizce sperm dna hasar testi yapalım dedik inşallah onda çıkar bi sorunNeden moralinizi bizuyorsunuz ben 42yasindayim ama yinede umutluyum.bende 3yilllik evliyim surekli düsük yapiyorum .esimde sperm dna hasari cikti yüzde 53tu hemen kaan hocayi bulduk ve bu ay yuzde7 .6 cikti henuz hocaya gostermedim umudunuzu kaybetmeyin
Benimde kesin bir sebep bulamamışlardı bend e kendim araşy-tıarark buldum canım . Doğru yoldasın devam etBenim evlendim evleneli umudum vardi canim ama sürekli gittiğim doktor bize artık bisey yapamayiz tip da bir yere kadar Allahtan umut kesilmez diyince insanin ister istemez umudu kiriliyor. Ne güzel siz sebebi bulmuşsunuz bizimkinde sebepte bulunmadi . Kendi kendimizce sperm dna hasar testi yapalım dedik inşallah onda çıkar bi sorun
Sizin ne çıktı canım. Hiç doktorlar şu tahlili yapalim şunu deniyelim demiyorlar canım iki gebeligim aşılama ile tuttu ve düştü öbür ay yine aşılama yapalim belki bu tutar diyorlar ama hiç bir önlem alinmiyorBenimde kesin bir sebep bulamamışlardı bend e kendim araşy-tıarark buldum canım . Doğru yoldasın devam et