Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç canlı sprem yok muyduMerhabalar, 5 yıllık tedavi sürecimiz sonunda onca deneme onca operasyondan sonra asla olmayacağını anladık ve maddi manevi yorulduğumu için sperm donasyonuna kadar verdik. Kıbrıs’ta sperm donasyonu ile hamile kalanlar var mı acaba? Süreç hakkında bilgi verebilir misiniz?
Maalesef hiç çıkmadıHiç canlı sprem yok muydu
Bi yolu vardır illaki sperm donasyonunda eşinizden olmayacak o o yüzden diyorum yanlış anlamayın ama evlat edinseniz olmaz mı yada belki hamililelik yaşamak isterseniz bilmiyorum amayanlış anlamıyın beni hem birde günah sanırım lütfen yanlış anlamayınMaalesef hiç çıkmadı
kutsal kitaplarin ciktigi zaman donasyon mu vardi da biri gunah - sevap diyebilsinBi yolu vardır illaki sperm donasyonunda eşinizden olmayacak o o yüzden diyorum yanlış anlamayın ama evlat edinseniz olmaz mı yada belki hamililelik yaşamak isterseniz bilmiyorum amayanlış anlamıyın beni hem birde günah sanırım lütfen yanlış anlamayın
Tamamen iyi niyetle yazdım. Kendi kararı bu ben bildiğimi yazdım Günahlar karşılaştırılmaz. Annelerimiz zamanını demişiin günah yine günahtır o değil bu günah değilmi demek yanlış olur oda günah oda günah bu değişmez sen bana kötü davrandın diye ben sana kötü davransam yine aynıdır saygılarla sadece benim fikrimdi konu sahibi kendisi tercihini yaparkutsal kitaplarin ciktigi zaman donasyon mu vardi da biri gunah - sevap diyebilsin
demek ki esi de daha fazla yorulmak ve konu sahibini annelikten mahrum etmek istemiyor ki bu yola girmisler
cok degil ananelerimizin zamaninda erkekler sirf cocugu olmadi diye karisinin yaninda eve ikinci kadin alirdi ondan ürerdi onlara "gunah" diyen cikmis midir?
sanmam
Tabiki bu kendi kararınız ben yargılamak için demedim teşekkür ederimBi yolu vardır illaki sperm donasyonunda eşinizden olmayacak o o yüzden diyorum yanlış anlamayın ama evlat edinseniz olmaz mı yada belki hamililelik yaşamak isterseniz bilmiyorum amayanlış anlamıyın beni hem birde günah sanırım lütfen yanlış anlamayın
Bunları biz de duyuyoruz ama ben hamilelik yaşamak istiyorum eşim de bu evreleri yaşamak istiyor karnımda hissetmek istiyor. böyle daha farklı daha güçlü bir bağ olacağını düşünüyoruz. Günah olduğunu düşünmüyoruz nasıl bir kalp nakli karaciğer nakli böbrek nakli gerekiyorsa insanın yaşaması için sperm donasyonu da aynı şekilde organ nakli olarak görüyoruz. biz de çok isterdik eşimden sperm çıksın ama maalesef çok denedik kaç kere operasyon oldu kaç kere işlemler gördü her gün iğneler vuruldu her gün ilaçlar içti hangi doktora gittiysek bunu söyledi ve eşim artık çok yoruldu daha geç olmadan baba olmak istediğini söyledi. Bu kararı verdikten sonra da psikolojik olarak bile çok rahatladı. Biz günah değil aksine sevap işleyeceğimizi düşünüyoruz her şeye rağmen eşim bu şekilde düşünebiliyor bir can dünyaya getireceğiz ve annelik babalık yapacağız. Ne şekilde olursa olsun bir cana annelik babalık yapabilmek kadar kutsal bir şey yok bence. Ve şunu unutmayın ki insanın başına gelmedikten sonra asla ne düşünüp ne yapacağınızı bilemezsiniz. Hayatın her alanında böyledir. Benden size naçizane tavsiye.Bi yolu vardır illaki sperm donasyonunda eşinizden olmayacak o o yüzden diyorum yanlış anlamayın ama evlat edinseniz olmaz mı yada belki hamililelik yaşamak isterseniz bilmiyorum amayanlış anlamıyın beni hem birde günah sanırım lütfen yanlış anlamayın
Anlıyorum sizi gerçekten benimde olmuyor 2 yıldır belki olacak belki hiç inanın bilmiyorum bende hasretim bunları. Kwndarda bi bebeğim varken yazmadım amacım üzmekte değildi umarım Allah size bir mucize gönderir veya tedaviniz olumlu sonuçlanırBunları biz de duyuyoruz ama ben hamilelik yaşamak istiyorum eşim de bu evreleri yaşamak istiyor karnımda hissetmek istiyor. böyle daha farklı daha güçlü bir bağ olacağını düşünüyoruz. Günah olduğunu düşünmüyoruz nasıl bir kalp nakli karaciğer nakli böbrek nakli gerekiyorsa insanın yaşaması için sperm donasyonu da aynı şekilde organ nakli olarak görüyoruz. biz de çok isterdik eşimden sperm çıksın ama maalesef çok denedik kaç kere operasyon oldu kaç kere işlemler gördü her gün iğneler vuruldu her gün ilaçlar içti hangi doktora gittiysek bunu söyledi ve eşim artık çok yoruldu daha geç olmadan baba olmak istediğini söyledi. Bu kararı verdikten sonra da psikolojik olarak bile çok rahatladı. Biz günah değil aksine sevap işleyeceğimizi düşünüyoruz her şeye rağmen eşim bu şekilde düşünebiliyor bir can dünyaya getireceğiz ve annelik babalık yapacağız. Ne şekilde olursa olsun bir cana annelik babalık yapabilmek kadar kutsal bir şey yok bence. Ve şunu unutmayın ki insanın başına gelmedikten sonra asla ne düşünüp ne yapacağınızı bilemezsiniz. Hayatın her alanında böyledir. Benden size naçizane tavsiye.![]()
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın.Anlıyorum sizi gerçekten benimde olmuyor 2 yıldır belki olacak belki hiç inanın bilmiyorum bende hasretim bunları. Kwndarda bi bebeğim varken yazmadım amacım üzmekte değildi umarım Allah size bir mucize gönderir veya tedaviniz olumlu sonuçlanır
Hayır hiç sperm oluşmadı sperm çıkmadı spermden önceki hücrelerden dolayı kimyasal gebelik geçirdim sperm olarak algılıyor sonra vücut sağlıksız olduğunu anlayıp kan pıhtısı olarak atıyormuş bu onun koruma mekanizmasıymış zatenYanlış anlamayın lütfen sadece merak ettıgım ıcın soruyorum . Daha önce kımyasal gebelıgı nasıl gecırdınız . Sperm olusmusmuydu esınızde
Spremaiz kimuasal gebelik olmuyor diye biliyorum ben kimyasal gebelik zaten rahöe tutunmaması daha iyi bilenler vardır birde araştırdım bidaha ama spremaiz gebelik olmaz hücre ne oda sprem sprem olmadan hücresi olur mu sprem yumurta rahim sonrada kimyasal gebelik durum adımlar budur diye biliyorum yani hücre yani böyle bişey yok araştırın isterseniz hücre ney oda spremHayır hiç sperm oluşmadı sperm çıkmadı spermden önceki hücrelerden dolayı kimyasal gebelik geçirdim sperm olarak algılıyor sonra vücut sağlıksız olduğunu anlayıp kan pıhtısı olarak atıyormuş bu onun koruma mekanizmasıymış zaten
Hayır hiç sperm oluşmadı sperm çıkmadı spermden önceki hücrelerden dolayı kimyasal gebelik geçirdim sperm olarak algılıyor sonra vücut sağlıksız olduğunu anlayıp kan pıhtısı olarak atıyormuş bu onun koruma mekanizmasıymış zaten
Bak canım yine diyorum sana en iyi bir doktora git hücre falan bilmiyorum ya öyle bişey olsa çıkardı çok araştırdım bilen varsada beni aydınlatsın ama eşinden sprem gelmiş ki kimyasal olmuş bence bidaha basın son kes tuşlara bahçeciye falan gidinHayır hiç sperm oluşmadı sperm çıkmadı spermden önceki hücrelerden dolayı kimyasal gebelik geçirdim sperm olarak algılıyor sonra vücut sağlıksız olduğunu anlayıp kan pıhtısı olarak atıyormuş bu onun koruma mekanizmasıymış zaten
Yazdıklarımda yanlış mıyım öylebişey yok diye biliyorum sende araştır istersenYanlış anlamayın lütfen sadece merak ettıgım ıcın soruyorum . Daha önce kımyasal gebelıgı nasıl gecırdınız . Sperm olusmusmuydu esınızde
Bu konuda yanlışınız var.Hayır hiç sperm oluşmadı sperm çıkmadı spermden önceki hücrelerden dolayı kimyasal gebelik geçirdim sperm olarak algılıyor sonra vücut sağlıksız olduğunu anlayıp kan pıhtısı olarak atıyormuş bu onun koruma mekanizmasıymış zaten
Evet ya işte bu. Bende bunu anlatmak istedim hücre diye bişey döllenmeyleolur zatenBu konuda yanlışınız var.
Spermden önceki zevk suyudur ve boşalma öncesinde zevk suyuna az da olsa sperm karisalabilir ve sizin yumurtaniz o anda bir sperm ile dollenmis olur.
Kimyasal gebelikte sadece bundan dolayı olmaz , rahim sekil bozukluğunuz olabilir , seker hastaliginiz olabilir tiroid probleminiz olabilir , sperm sağlıksız olabilir ya da kromozomsal bir bozukluk olabilir.
Kimyasal gebelik dahi olsa bir gebelik getirdiyseniz mutlaka sperm çıkışı olmuştur.