Erkek İnfertilitesi Sperm düşüşü acil yardimmmm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
O
Arkadaşlar merhaba okadar çok şey okudum araştırdım ki çok araştırmaktan olan bildiklarimide unuttum valla. Eşim geçen yıl ameliyat oldu varikoselden sonra Ağustos ayında test verdik 5 milyon sperm ileri hareket yuzde 0 çıktı neyse eşime ben bir dünya bise uyguladım keçi boynuzu pekmezi kürü ballı fındık karışımı haftada iki gün nohut macun çakşır suyu havuç kürü derken geçen ay tekrardan test verdik ve ileri hareket çok iyi arttı yüzde 15 çıktı sperm 2 milyona düştü ben sok oldum doktor direk tüp bebek dedi ben iğneden bayılıyorum zaten göbeğimden kendim asla yapamam eşim asker dış karakoldayz hergun hastaneye gitme olasiligimda yok tüp bebekte yaptiramiyorum iğneleri yüzünden bana bir akıl veren olurmuuuu birde test vermeden 20 gün öncesinden covid atlattı oda etki eder mi🙄🙄
canım geçmiş olsun bi forumdan bir arkadaşın eşi covid olmuştu. Soermleri ciddi düşüş olmuştu. Doktor çok normal virüs sperm kalitesini de sayıyı da etkiliyor demiş

Benimde eşim covid gecirdi spermlerde varikosel ameliyatı öncesine düştü nezqmqn normale döner yada normale döner mi hic Bi fikrimiz yok siz tekrar test yaptırdınız mu

Benimde eşim covid gecirdi spermlerde varikosel ameliyatı öncesine düştü nezqmqn normale döner yada normale döner mi hic Bi fikrimiz yok siz tekrar test yaptırdınız mu
Ameliyattan sonra 5 milyon çıktı ya ameliyattan önce daha fazlaymış sperimi onu nekdr oldgnu blmyoruz sonra biz geçen ay test verdik vermeden 20 gün öncesinde covid geçirdi ama bence iki aya toparlar diye dusnyorum bidaha 2 ay sonra gider veririz test ay inşallah toparlarlar normal yoldan kalırız

Biz ameliyatı olduk canm bizimki baya ileriydi ve hareket 0 Dı ancak ameliyat sonrası bekleme süreci de cok yıpratıcı
Kuzu hiç bekleme havuç kürü yap bizimde 0 di 15 çıktı havuç kürü şiddetle öneririm ve çakşır kökü suyu da var onuda kullandık akzer markası olan bayanlarda kullaniyo bende baslicam kullanmaya bagzi kişilerde karaciğer enzimlerini yükselttiğini okudum caksirin ama cokda mucizelerini okudum ileri için havuç kürü çok iyi sperm valla ameliyattan sonrada bir cacık olmuyo sizle bizimki aynı ileri derecede varikosel bizimde oleydi

Kızlar benim eşim de iki taraflı varikosel vardı ameliyat olduk ilk etapta değerler baya düzeldi ama sonra yine eskisinden beter duruma geldi morfoloji falan 0 a düştü. Tüp bebek yaptık bir tane embriyomuz kaldı elde. Şimdi transferi bekliyoruz ama b planı olarak şimdiden bazı takviye ilaçlar kullanıyor. Havuç kürünü de denesem mi acaba ya. Ama katı meyve sıkacağım yok şu an

Yok henüz olamadık malsf ya kuzu robotta köy ince ince doğrayıp biraz su koy öle robottan geçir su haline getirebilirsin inşallah hepimizin olur yaaa
Öyle deneyim yarından itibaren bakayım inşallah hepimizin olur allahım isteyen herkese versin 1 yıldır istiyoruz biz

Kızlar benim eşim de iki taraflı varikosel vardı ameliyat olduk ilk etapta değerler baya düzeldi ama sonra yine eskisinden beter duruma geldi morfoloji falan 0 a düştü. Tüp bebek yaptık bir tane embriyomuz kaldı elde. Şimdi transferi bekliyoruz ama b planı olarak şimdiden bazı takviye ilaçlar kullanıyor. Havuç kürünü de denesem mi acaba ya. Ama katı meyve sıkacağım yok şu an
Havuç kürü ileriyi etkiliyo hızı yani kuzu istersen sperm arttırıcı şeyler kullan ama havucta kullanablrain oda sonuçta etkiliyo çakşır kökü suyunu dene istersen inşaallah olur ya bizde morfoloji 4 normalmi acaba sadce spermde düşüklük var inşallah tutar dene yine bisler ozmna kadar kuzu

Öyle deneyim yarından itibaren bakayım inşallah hepimizin olur allahım isteyen herkese versin 1 yıldır istiyoruz biz
Bizde ayni 1 buçuk yıldır istiyoruz kuzu robotta su katarak az bse ince ince dogra olur valla inşallah inşallah zor cidden bu işler birde ovulasyon testi kullan kuzu öde olmasni hızlandırır

Bizde ayni 1 buçuk yıldır istiyoruz kuzu robotta su katarak az bse ince ince dogra olur valla inşallah inşallah zor cidden bu işler birde ovulasyon testi kullan kuzu öde olmasni hızlandırır
3 ay kullandım ovülasyon testi bi sonuç alamadım ya

3 ay kullandım ovülasyon testi bi sonuç alamadım ya
Hemi bende bu ay ilk defa baslicam işte erkeklerde sorun olunca biz ne yapsak biraz boş gibi duryo ama biz cabalaylm takdir Allah'tan birazda nasip yani bol bol dua edicez

Hemi bende bu ay ilk defa baslicam işte erkeklerde sorun olunca biz ne yapsak biraz boş gibi duryo ama biz cabalaylm takdir Allah'tan birazda nasip yani bol bol dua edicez
Bakalım hayırlısı canım kaçtır gidiyoruz roktora ber çarşamba eşim de cuma tekrar gidecek ilaç kulyanmadım hiç ilaç yazacakmış öyle dedi

Havuç kürü ileriyi etkiliyo hızı yani kuzu istersen sperm arttırıcı şeyler kullan ama havucta kullanablrain oda sonuçta etkiliyo çakşır kökü suyunu dene istersen inşaallah olur ya bizde morfoloji 4 normalmi acaba sadce spermde düşüklük var inşallah tutar dene yine bisler ozmna kadar kuzu
Canım bizim sayı da sorun yok 100 küsür milyon sperm var sadece morfoloji 0 ileri hız da 25 ti en son ki testte. Ben bu değerlerle 3 gebelik yaşadım ama yaşayan bebeğim yok malesef. Hepimiz şifa bulalım inşallah tez vakitte 🙏🏻

Canım bizim sayı da sorun yok 100 küsür milyon sperm var sadece morfoloji 0 ileri hız da 25 ti en son ki testte. Ben bu değerlerle 3 gebelik yaşadım ama yaşayan bebeğim yok malesef. Hepimiz şifa bulalım inşallah tez vakitte 🙏🏻
Anladım kuzu morfoloji bizde 4 normalmi onu bilmiyorum ay Rabbim tez zamda hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah sanada hepimize de Allah büyüktür dua etmekten başka çaremiz yok tüp bebek yaptırın orda en sağlıklı spermleri koyuyolar isterseniz öylede olur zaten sayıda sorun yok çok şükür üzülmeyin 🤲💜

Back
X