Gebeliğe Hazırlık SPERM GERİ GELİYOR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dunyamutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2021
800
575
53
Merhabalar, eşimle bebek istiyoruz ilişkiden sonra ayaklarımı havaya kaldırıyorum yarım saat kadar yatıyorum ama kalktığımda sperm geri geliyor acaba gitmiyor mu? Böyle hamile kalan varmı kızlar yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar, eşimle bebek istiyoruz ilişkiden sonra ayaklarımı havaya kaldırıyorum yarım saat kadar yatıyorum ama kalktığımda sperm geri geliyor acaba gitmiyor mu? Böyle hamile kalan varmı kızlar yardımcı olursanız sevinirim
Kayganlaştırıcı vs kullanıyor musunuz

şöyle ki giden gidiyor merak etme, hepimizde geri geliyor.

Yüzüstü durmak işe yarıyor ben düşük yaptım ama bu şekilde hamile kalmıştım

Yaptığınız duruşun bilimsel hiçbir faydası yok .. amudada kalksanız bir miktar sperm geli gelecek insanlar zevk suyundan bile hamile kalıyorlar ,çok az sperm olmasına rahmen onda ...

Normal bir durummuş canım o gelen sperm değil zaten suymuş

Yaptığınız duruşun bilimsel hiçbir faydası yok .. amudada kalksanız bir miktar sperm geli gelecek insanlar zevk suyundan bile hamile kalıyorlar ,çok az sperm olmasına rahmen onda ...
Ya işte yarım saat yatıyorum o sıkıntı değilde gelmesi merak konusuydu ama herkesde öyleymiş

Öncelikle Böyle şeyler kullanmayın çünkü spermin yapısını bozuyor. Diğer konuda da bir miktar sperm tabiki geri gelecek hepsinin gitmesine gerek yok.
Öncelikle Böyle şeyler kullanmayın çünkü spermin yapısını bozuyor. Diğer konuda da bir miktar sperm tabiki geri gelecek hepsinin gitmesine gerek yok. Gerekli miktar gidiyor zaten
Şöyle söylim vajinusmus yeni yenmiş birisiyim aşabilmek için bebek yağı kullandım. Zamanla bırakıcamı düşünüyorum ama bebek yağının ne zararı olabilirki bebeklere kullanılıyor zaten

Evet daha sıvı su gibi ayn

Evet daha sıvı su gibi geliyor zaten
Aynen canım sıkıntı yapma yani. İnan stresten olmuyor bi gebelik yaşadım anında ayağa kalktım tuvalete koştum duş aldım tutmasın diye tutmuştu düşükle sonuçlandı. Şimdi 1 saat uzanıyorum ayaklarımı kaldırıyom hepsi boş

Şöyle söylim vajinusmus yeni yenmiş birisiyim aşabilmek için bebek yağı kullandım. Zamanla bırakıcamı düşünüyorum ama bebek yağının ne zararı olabilirki bebeklere kullanılıyor zaten
O tür şeyler sperme zarar verir canım kullanmasan güzel olur

Aynen canım sıkıntı yapma yani. İnan stresten olmuyor bi gebelik yaşadım anında ayağa kalktım tuvalete koştum duş aldım tutmasın diye tutmuştu düşükle sonuçlandı. Şimdi 1 saat uzanıyorum ayaklarımı kaldırıyom hepsi boş
Doğru söylüyorsun kendi kendimize yapıyoruz stresi kocaların bişeyden haberi yok😂

Cilde sürmek tabiki zarar vermiyor. Ama tükürük bile sperm yapısını bozabiliyor. Sonuçta bebek yağı spermle temas ediyor. Oyüzde kullanmamanız daha sağlıklı olur diye dedim ama onsuz yapamıyorsanız da yapacak bişey yok.

Cilde sürmek tabiki zarar vermiyor. Ama tükürük bile sperm yapısını bozabiliyor. Sonuçta bebek yağı spermle temas ediyor. Oyüzde kullanmamanız daha sağlıklı olur diye dedim ama onsuz yapamıyorsanız da yapacak bişey yok.
Peki siz kullanıyormusunuz kayganlaştırıcı felan

Fazla meni tabikide akacak bosalma aninda spermler gidecegi yere gidiyor zaten. Geri kalam sıvı sperm değil o her halukarda geri geliyor bu engel değil normal bir durum

Peki siz kullanıyormusunuz kayganlaştırıcı felan
Hiç ihtiyaç duymadım. Sizin kuruluk probleminiz mi var? Ön sevişmeyi uzun tuttuğunuz halde kendi ıslaklığınız yeterli gelmiyorsa kullanın tabi yanlış yönlendirmek istemem sizi.

Peki siz kullanıyormusunuz kayganlaştırıcı felan ? Cevapla
Hiç ihtiyaç duymadım. Sizin kuruluk probleminiz mi var? Ön sevişmeyi uzun tuttuğunuz halde kendi ıslaklığınız yeterli gelmiyorsa kullanın tabi yanlış yönlendirmek istemem sizi.
dediğim gibi vajinusmus sıkıntım vardı yeni aştım. Ondan dolayı kullanıyordum

Back
X