Gebeliğe Hazırlık SPERM GERİ GELİYOR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Su bazlı kayganlaştırıcılar hamileliği engel değil diye biliyorum. Gleit gelen kayganlaştırıcı öneriliyor.

Bütün sperm sıvısı vücudunuz tarafından emilecek değil, fazlası geri gelecek.

Merhabalar, eşimle bebek istiyoruz ilişkiden sonra ayaklarımı havaya kaldırıyorum yarım saat kadar yatıyorum ama kalktığımda sperm geri geliyor acaba gitmiyor mu? Böyle hamile kalan varmı kızlar yardımcı olursanız sevinirim
Tamamı gitmiyor ki. Giden gidiyor kalanı akıyor.

Şöyle söylim vajinusmus yeni yenmiş birisiyim aşabilmek için bebek yağı kullandım. Zamanla bırakıcamı düşünüyorum ama bebek yağının ne zararı olabilirki bebeklere kullanılıyor zaten
Bebek yağının icinde petrol türevi maddeler var. Petrol turevi maddeler kısırlık yapar hormonlari bozar. Markalar bebekleri, sizleri, bizleri, sağlığımızı düşünmezler. Kazanacaklari paraya bakarlar. Seksolog Rayka Kumru'nun bir sözü vardir: Kayan her şey kayganlastirici degildir diye. Kayganlastirici olarak uretilmis urunleri kullanın. Guvenli ve bilinen markalari.

Merhabalar, eşimle bebek istiyoruz ilişkiden sonra ayaklarımı havaya kaldırıyorum yarım saat kadar yatıyorum ama kalktığımda sperm geri geliyor acaba gitmiyor mu? Böyle hamile kalan varmı kızlar yardımcı olursanız sevinirim
Normal olan bu zaten hepsinin icinde kalmasi imkansiz😂😂

Hepsi sperm degil zaten buyuk bi kismi prostattan gelen bir sivi cok az bi kismi da meni . Yani ise yarayacak kisim zaten gidiyor geri gelenler ise zaten ise yaramayan kisim oyuzden merak etme😉

Bebek yağı kullanıyorum
Arkadaşlar zaten yazmış uyarmış içeriklerini inanın insanlar artık bebeklerine badem yapı gibi doğal yağlara geçti ürün içerik kısmını okuyunca dehşete düşüyoruz ok gibi markaların düz ürünleri var hatta doktorunuz önersin lütfen kullanmayın spermler kıymetli

Arkadaşlar zaten yazmış uyarmış içeriklerini inanın insanlar artık bebeklerine badem yapı gibi doğal yağlara geçti ürün içerik kısmını okuyunca dehşete düşüyoruz ok gibi markaların düz ürünleri var hatta doktorunuz önersin lütfen kullanmayın spermler kıymetli
Ne önerirsiniz ne kullanalım?

Ne önerirsiniz ne kullanalım?
Ben bir dönem kuruluk yaşadım ok marka mavi renk kokusuz olan kayganlaştırıcısını çok nadir kullandık o da bir nohut tanesi yetiyor eşim sürüyordu , ams daha farklı ürün varsa doktorunuza çekinmezseniz sorun ki çekinmeyin zaten utanılacak bir durum değil

Ben bir dönem kuruluk yaşadım ok marka mavi renk kokusuz olan kayganlaştırıcısını çok nadir kullandık o da bir nohut tanesi yetiyor eşim sürüyordu , ams daha farklı ürün varsa doktorunuza çekinmezseniz sorun ki çekinmeyin zaten utanılacak bir durum değil
Henüz doktora gitmedim, bu hafta gidicem hayırlısı ile yeni evliyim zaten. Bebe yağından bende memnun değilim yanma yapıyor. Ama vajinusmus gecmişim olduğundan öyle aşabildim şuandada bi kayganlaştırıcı kullanmam gerekiyor

Back
X