Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım doğrudur ama ne yapalım boş durmakda insanı daha cok umutsuz hale getirir diye deniyoruz ...bu kişiden kişiye değişir yanı sperm sayısı ,hızı için; harnup pekmezi ve suyu bunu ispatlamışlar hayvanlar üzerinde ki bunu deneyen cok arkadaş biliyorum ve ikizi oldu inanç meslesi tabiki...suada var bazı doktorlar sunu diyor siz ne yerseniz yiyin düzelmez sizin vücudunuz yapıyor diyor ve bunun üzerine ilaç yazıyorlar o zaman duzelmezde niye yzıyor saçmalık bu cok tezat değilmi allah herkese hayırlısını versin canım tezs zamnada yüzümüzü güldürsün....Keçi boynuzu falan hikaye arkadaşımarkadaşım basit bir kürle hamile kaldı
Cnm simdi siteye bakıyordum sonuçlar Nasıl test yaptın mı ?Canım aslında en mantıklısı olmus dr un öyle yapması benım dr umda öyle yapmıstı iki ay beklemıstım ılaclarının bıtmesını valla canım bugun adet olacakmısım gıbı sancım var ama daha erken merakla beklıyorum cuma gunu test yapmaya karar verdım kasıklarım kasılıyor yanıyor resmen
Cnm simdi siteye bakıyordum sonuçlar Nasıl test yaptın mı ?
peki belirtin var mı cnm Rabbim inşallah nasip eder aklımda ve duamdasın..Yapmadim canim bugun igneden sonraki 15 gunum adet takvimine gore yarin batim bekliyorum bakalim gunumhn gecmesini dr saliya kadar olmazsn gel test yapalim dedi
peki belirtin var mı cnm Rabbim inşallah nasip eder aklımda ve duamdasın..
yaa çok sevindimmm cnm inşallah kan değerleri de sağlıklı bir gebeliğin habercisidir :)) mümkünse geçirdğin evreleri müsait zamanda paylaşıp bize umut olursan sevinirim :)) ya ne güzel maşallah sizefittanne canım merhaba bugun test yaptım pozıtıf cıktı kan vermeye gittim sonucu beklıyorum darısı tum ısteyenlere
yaa çok sevindimmm cnm inşallah kan değerleri de sağlıklı bir gebeliğin habercisidir :)) mümkünse geçirdğin evreleri müsait zamanda paylaşıp bize umut olursan sevinirim :)) ya ne güzel maşallah size![]()
çok tesekkur ederım canım kan degerım 130.6 cıktı ccarsamba gunu tekrar kan verecehım ınsallah hersey yolunda gıder
canım20 aylık evlıyım 18 aydır bebek ıstıyorduk bır yılımız dolmadan dr a gıtmedık hazıran ayında ben dr a gıttım hersey yolunda cıktı esımden test ıstedı esımın degerlerı kotu cıktı urolojıye sevk ettı varıkosel olabılır dıye cok sukur varıkosel cıkmadı 2 ay proxeed plus kullandı test yaptrdı cok guzel duzeldı degerlerı ekım ayında ben hsg cekıldım ve esım 1 ay daha ilaç kullandı hsg sonucumda temız cıktı cok sukur kasımda klomene basladım 4 yumurtam olusmustu ovıretl ıgnemı 13 gunumde sabah 10.30da vuruldum 36 saat sonra ve ertesı gune ılıskı dedı ıgneden bırgun oncede ılıskı olmustu sonra gunumu beklemeye basladım iğnenın 17 gununde cok sukur pozıtıfı gordum bu ay esıme zeytınyagında bekletılmıs ıncır yedırdım fındık ballı sut kecıboynuzu ozu yedık canım benım yaptıklarım bunları ınsallah en yakın zamanda senınde ve tum ısteyenler bu mutlu haberı alsın
İnşallah cnm kırmızı çift çizgiyi görünce nasıl hissettin :) ben kalpten giderim diye korkuyorumRabbim bize de nasip eder insallah bugün esim doppler ultrasona girecek elle muayene sonucu yorum yapmamıs ultrason istemiş doktor bakalım ultrason sonucu nasıl çıkacak bende de pco denen illet var ne yapacagız bilmiyorum siz anniş adayları bize de dua edin olur mu karnınızdaki miniğin hatırına Rabbim dualarımızı kabul eder insallah.. seni ve eşini ayrıca tebrik ederim insallah sağlıkla hayırlarla kucagınıza alırsınız yavrunuzu :) ve savaşçı ruh kazandı diyeyim süper bulusma gerçekleşmiş :)))
inşallah cnm peki varikosel yoksa neden değerler düşüktür bi bilgin var mı :S