Erkek İnfertilitesi sperm hareket sorunu olupta gebe kalamayanlara umut olsun :)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Runkli

"Allahümme barik fihi ve la tedarruhü"AMİN❣
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
6.065
29.835
498
29
selamun aleyküm kızlar öncelikle. eşimde sperm hareket problemi var. ve bi 1.5 senedir bebek hayalı kuruyoruz. KK'de 3LÜ MÜCİZE isimli bir konuda kadının pharmaton,çinko ve l-karnitin kullanarak gebe kaldıgını öğrenince bende eşimde denemek istedim(cunkü bircok sey denedik ama yararını göremedik). Eşimde bu ilaçlardan sadece l-karnitin olanı kullanmaya başladı. bende ovulasyon testi kullandım ve ovulasyonu degerlendirdik.ve o ay hamile kaldım fakat kimyasal geblikle sonuçlandı. ovulasyon testine bağladım gebe kalmamı ilacı 1 ayda etki gösterecegini düşünmedim. neyse o kimyasalla sonuçlanınca bu seferde pharmaton,l-arginine(spermin temel yapı taşı) ve l-carnitine(spermlere haraket kazandırmak için kullanılıyor) bunları kullanmaya başladık ve yeniden hamileyim sizlere umut olsun. Şifa Allah'tan ilaçlar bi vesiledir unutmayın. Allah sizlerede nasip etsin en yakın zamanda ve saglıklı hayırlı bebekler❣AMİN

Abbowwww duvarına yazamadım hayırlı olsun cnm sağ salim kucağına al ins

Birde şu kullandıklarını özelden bana detaylı yazarmisin ablamind eşinden sorun var tüp bebek düşünüyor tekrardan

Rabbim hayirla kucagina almayi nasip etsin canim bize de dua et lutfen esim gecen ay pharmaton aldi ancak emodex evicap nac 600 kullaniyor belki zararli olur diye baslatmadim

Rabbim hayirla kucagina almayi nasip etsin canim bize de dua et lutfen esim gecen ay pharmaton aldi ancak emodex evicap nac 600 kullaniyor belki zararli olur diye baslatmadim
AMİN. Allah'ım hayırlısıyla tez bakitte sanada nasip etsin cnm benim❣pharmatonun içinde ginseng var sperm için cok faydalı üst üste içmesin zaten bi yarım saat arayla içebilir ilaçları.

AMİN. Allah'ım hayırlısıyla tez bakitte sanada nasip etsin cnm benim❣pharmatonun içinde ginseng var sperm için cok faydalı üst üste içmesin zaten bi yarım saat arayla içebilir ilaçları.
Bir sey olmazsa kullanmasini istiyorum sifanin nerden gelecegini bilemeyiz

Bir sey olmazsa kullanmasini istiyorum sifanin nerden gelecegini bilemeyiz
evet cnm. kimi zaman bi ilaç kim zaman bi insanın duası. kimi zaman bi doktor. yeterki Rabb'im ol desin birşeyler vesile olur şifa olsun inşAllah cnm❣

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bizde 2gün önce aldık bunları aynı topic den görüp ayrıyeten q10 klomen kullanıyoruz tabi bitkisel kürler umut oldun teşekkür ederiz

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bizde 2gün önce aldık bunları aynı topic den görüp ayrıyeten q10 klomen kullanıyoruz tabi bitkisel kürler umut oldun teşekkür ederiz
AMİN cnm. Rabb'im sizede nasip etsin hayırlı sağlıklı bebekler :) yanlız cnm o kadın çinko kullanmış ben onun yerine l-arginine aldım sperme daha cok faydalı.

AMİN cnm. Rabb'im sizede nasip etsin hayırlı sağlıklı bebekler :) yanlız cnm o kadın çinko kullanmış ben onun yerine l-arginine aldım sperme daha cok faydalı.
Bizde çinko aldık arginin de alacaktık bide proxeed aldık maliyetli onu da öbür ay alalım dedim

Bizde çinko aldık arginin de alacaktık bide proxeed aldık maliyetli onu da öbür ay alalım dedim
proxsede para yetiştiremez insan yaa cok pahalı bizde kullandık. çakşır kökü kullandık keçiboynuzu kullandık. çikolata dediler . acı kahve çir dediler hepsini kullandık fayda etmedi

Maşallh canım Rabbim kucağınıza almayın nasip etsin inşalalh:).sayi ve hareket kacti sizde canım sana zahmet yazar mısın

Hayırlı olsun sonu mutlu bitsin inşallah.bu ilaçları ne kadar süreyle kullanicak eşim ve bu ilaçların maliyeti nedir acaba

Maşallh canım Rabbim kucağınıza almayın nasip etsin inşalalh:).sayi ve hareket kacti sizde canım sana zahmet yazar mısın
AMİN❣Allah'ım sizlerede nasip etsin tez vakitte sağlıklı ve hayıelı bebeşler. cnm sayı 30milyon hareketsiz %70 hareketli %30 doktor. eşimin doktoru ilaç verdi peoxseed 1 kutu kullandık. ben kendi kadın dogumcuma sordum dogal yoldan olur ama ugrastırır dedi.

Hayırlı olsun sonu mutlu bitsin inşallah.bu ilaçları ne kadar süreyle kullanicak eşim ve bu ilaçların maliyeti nedir acaba
inşAllah cnm AMİN❣ Allah'ım sizlerede nasip etsin ibşAllah tez vakitte.pharmato ve l arginine internetten aldım 2 aylık 130 lira. l-karnitin eczaneden aldım 1 aylık 65 lira. biç ilaçları tamamen bitirmeden tuttu hamd olsun cnm

Bizimde daha kötu sonuçlar biz Kaan hocanın hastasıyız şuan eşim ilaç kullanıyor onlarla beraber kullansa sorun olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…