bence kullandırma. hem kaan hıcayı cok duydum bence devam edin tedavinize. Allah şifa versin cnmBizimde daha kötu sonuçlar biz Kaan hocanın hastasıyız şuan eşim ilaç kullanıyor onlarla beraber kullansa sorun olur mu acaba
Amin canm ALLAH razı olsunbence kullandırma. hem kaan hıcayı cok duydum bence devam edin tedavinize. Allah şifa versin cnm
860 bin sayı %70 hareketsiz yani ben dogru anladım demi? işte cnm yazdım zaten ilaçları kullanım şeklide pharmaton sabah aç, l-arginine sabah aç. akşamda aç karnına l-arginine ve l-karnitinProxeed bizde ise yaramadı %70 haraketsiz haraketli 860 bin bizim çok kötü hep arayistayiz 7 ay kullandık proxeed i sayi aynı ondan sordum tam olarak ne nasıl kullancaz die
inşAllah cnm hayırlısıyla❣Çok teşekkür ederim inşallah bizde de işe yarar
selamun aleyküm kızlar öncelikle. eşimde sperm hareket problemi var. ve bi 1.5 senedir bebek hayalı kuruyoruz. KK'de 3LÜ MÜCİZE isimli bir konuda kadının pharmaton,çinko ve l-karnitin kullanarak gebe kaldıgını öğrenince bende eşimde denemek istedim(cunkü bircok sey denedik ama yararını göremedik). Eşimde bu ilaçlardan sadece l-karnitin olanı kullanmaya başladı. bende ovulasyon testi kullandım ve ovulasyonu degerlendirdik.ve o ay hamile kaldım fakat kimyasal geblikle sonuçlandı. ovulasyon testine bağladım gebe kalmamı ilacı 1 ayda etki gösterecegini düşünmedim. neyse o kimyasalla sonuçlanınca bu seferde pharmaton,l-arginine(spermin temel yapı taşı) ve l-carnitine(spermlere haraket kazandırmak için kullanılıyor) bunları kullanmaya başladık ve yeniden hamileyim sizlere umut olsun. Şifa Allah'tan ilaçlar bi vesiledir unutmayın. Allah sizlerede nasip etsin en yakın zamanda ve saglıklı hayırlı bebekler❣AMİN
AMİNN cnmm saol ❣ Rabb'im sizlerede nasip etsin tez vakitte❣AMİNNN❣ cnm ben iki ilacı internetten 1 ilacı ezcaneden aldım. hepsi satılıyor eczanelerde almak istersen reçetesiz alabilrsin. 2ilaç 2 aylık 130lira tuttu 1 ilaçta 1 aylık 65 liraKonuma yorum yapmıştın aylar önce.. bi baktım hamilesin ne güzel. Allah sana bağışlasın bebeğini bu sefer. Bu ilaçları eczaneden alabiliyor muyuz reçetesiz birde fiyatları aşağı yukarı nedir ? :)
Proexeed bizde kullandık hareketlilik 0 di 27 oldu ama bebek daha gelmedi malesefproxsede para yetiştiremez insan yaa cok pahalı bizde kullandık. çakşır kökü kullandık keçiboynuzu kullandık. çikolata dediler . acı kahve çir dediler hepsini kullandık fayda etmedi
Allah'ım tez vakitte saglıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin cnm sana ve tüm isteyenlere❣ AMİNNN❣ Sperm sayısı 2-3milyon olupta gebe kalan bile var yeterki Allah istesin❣Proexeed bizde kullandık hareketlilik 0 di 27 oldu ama bebek daha gelmedi malesef
Merhaba aradan baya zaman geçmiş ama kaan hocadaki değerlerinizdeki morfoloji nasıldı. Bizde gittk kaan hocaya dna hasarınada bakıldı bi sonuç alamadık hiç bi ilaç falan vermeden yolladı bizi. Morfoloji yüzde 4 bizimBizimde daha kötu sonuçlar biz Kaan hocanın hastasıyız şuan eşim ilaç kullanıyor onlarla beraber kullansa sorun olur mu acaba
Canım merhaba. Hangi markaları kullandığını yazabilir misin?selamun aleyküm kızlar öncelikle. eşimde sperm hareket problemi var. ve bi 1.5 senedir bebek hayalı kuruyoruz. KK'de 3LÜ MÜCİZE isimli bir konuda kadının pharmaton,çinko ve l-karnitin kullanarak gebe kaldıgını öğrenince bende eşimde denemek istedim(cunkü bircok sey denedik ama yararını göremedik). Eşimde bu ilaçlardan sadece l-karnitin olanı kullanmaya başladı. bende ovulasyon testi kullandım ve ovulasyonu degerlendirdik.ve o ay hamile kaldım fakat kimyasal geblikle sonuçlandı. ovulasyon testine bağladım gebe kalmamı ilacı 1 ayda etki gösterecegini düşünmedim. neyse o kimyasalla sonuçlanınca bu seferde pharmaton,l-arginine(spermin temel yapı taşı) ve l-carnitine(spermlere haraket kazandırmak için kullanılıyor) bunları kullanmaya başladık ve yeniden hamileyim sizlere umut olsun. Şifa Allah'tan ilaçlar bi vesiledir unutmayın. Allah sizlerede nasip etsin en yakın zamanda ve saglıklı hayırlı bebekler❣AMİN
Merhaba konunuza yazmak istedim. Bizde reprodo_m, ve omega q10 sipariş verdik eşime. l_karatin var içinde, bi doktorun tavsiye üzerine aldık. Sizde problem ne eşinizde değerleriniz neler, siz neler yaptınız kullandınızCanım merhaba. Hangi markaları kullandığını yazabilir misin?
Sayı ve hız problemimiz var. Klomen, keçiboynuzu özü ve vitamin desteği kullanıyoruzMerhaba konunuza yazmak istedim. Bizde reprodo_m, ve omega q10 sipariş verdik eşime. l_karatin var içinde, bi doktorun tavsiye üzerine aldık. Sizde problem ne eşinizde değerleriniz neler, siz neler yaptınız kullandınız
Hangi vitamin desteğini kullanıyosunuzSayı ve hız problemimiz var. Klomen, keçiboynuzu özü ve vitamin desteği kullanıyoruz
Evicap, çinko, Ginseng, folik AsitHangi vitamin desteğini kullanıyosunuz
Bana ozelden yazabilir misin canim galiba banlanmissin lutfen acilinca bu konuyla ilgili birsey soracagimselamun aleyküm kızlar öncelikle. eşimde sperm hareket problemi var. ve bi 1.5 senedir bebek hayalı kuruyoruz. KK'de 3LÜ MÜCİZE isimli bir konuda kadının pharmaton,çinko ve l-karnitin kullanarak gebe kaldıgını öğrenince bende eşimde denemek istedim(cunkü bircok sey denedik ama yararını göremedik). Eşimde bu ilaçlardan sadece l-karnitin olanı kullanmaya başladı. bende ovulasyon testi kullandım ve ovulasyonu degerlendirdik.ve o ay hamile kaldım fakat kimyasal geblikle sonuçlandı. ovulasyon testine bağladım gebe kalmamı ilacı 1 ayda etki gösterecegini düşünmedim. neyse o kimyasalla sonuçlanınca bu seferde pharmaton,l-arginine(spermin temel yapı taşı) ve l-carnitine(spermlere haraket kazandırmak için kullanılıyor) bunları kullanmaya başladık ve yeniden hamileyim sizlere umut olsun. Şifa Allah'tan ilaçlar bi vesiledir unutmayın. Allah sizlerede nasip etsin en yakın zamanda ve saglıklı hayırlı bebekler❣AMİN
Sayı ve hız problemimiz var. Klomen, keçiboynuzu özü ve vitamin desteği kullanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?