Erkek İnfertilitesi sperm hareketi +4 ileri hızlı değeri 13 olduğunda?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

milkabeyaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2006
388
4
96
Hatay
arkadaşlar sperm hareket düşüklüğü olduğunda aşılamayla hamile kalan var mı aranızda?eğer ihtimal düşükse hiç oyalanmadan mikroenjeksiyona geçmeyi düşünüyoruz

aşılamada hareketin önemi yok yıkama sonrası hareketlilik çok çok artıyor önemli olan spermin yapsının morfolojinin iyi olması

aşılamada hareketin önemi yok yıkama sonrası hareketlilik çok çok artıyor önemli olan spermin yapsının morfolojinin iyi olması

teşekkür ederim ekin79,o zaman anladığım kadarıyla doğal yollarla gebelik şansı pek yok gibi ... ben hani dedim aşılamaya bile gerek kalmadan halledemez miyiz?hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..çok teşekkürler ilgin için.

teşekkür ederim ekin79,o zaman anladığım kadarıyla doğal yollarla gebelik şansı pek yok gibi ... ben hani dedim aşılamaya bile gerek kalmadan halledemez miyiz?hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..çok teşekkürler ilgin için.

Morfoloji (sperm yapısın yani) ne durumda eğer o iyiyse hareketi havuç kürüyle vitamin takviyesiyle belki artırabilirsiniz.Ama morfolojiye hiçbişi etki etmiyor malesef

Morfoloji (sperm yapısın yani) ne durumda eğer o iyiyse hareketi havuç kürüyle vitamin takviyesiyle belki artırabilirsiniz.Ama morfolojiye hiçbişi etki etmiyor malesef

morfoloji 4+3 normal,sorunumuz hareketle ilgili.doktorumuz doğal yollarla hamilelik olasılığının düşük olduğunu,aşılama denememiz gerektiğini,en son seçenek olarak da mikroenjeksiyon olduğunu söyledi.

canım bizim tes sonucuda öyle

aşılama yaptırdıgımız teste morfoloji yüzde 4 ileri hareketlilik yüzde 15 yazıyo

bende 4 ay yumurta takibi 1 aşılama negatif malesef hiçte hamile kalamadım nasip olmadı bana

aşılama yaptırdıgımız teste morfoloji yüzde 4 ileri hareketlilik yüzde 15 yazıyo

bende 4 ay yumurta takibi 1 aşılama negatif malesef hiçte hamile kalamadım nasip olmadı bana

canım bizde 1.5 ay sonra aşılama düşünüyoruz ama hiç bir bilgimiz yok.nerden başlayalım acaba yardomcı olur musun

canım, ben aşılamaya gerek kalmadan doğal yollarla gebelik elde demez miyim diye düşünürken,aşılamayla bişle başarısız olunduğunu görünce iyice moralim bozuldu :( ben bukadar önemli olduğunu ,bilmiyordum hareketin.bizim ilk değer 4tü,sonra ilaç desteğiyle 13 oldu.olması gereken değer sanırım 25miş.ben de ne bileyim,%50 şansımız var diye düşünmüştüm doğal yollarla :( anladığım kadarıyla bu iş olmayınca olmuyor,ne doğal ne aşılama ne de mikroenjeksiyon...her şey kader gibi sanki

Back
X