Prof dr ercan bastuDoktorunuz kim bizimde ileri hız 0 morfoloji 2
Kucağınıza aldınız mıProf dr ercan bastu
Kismetse ekimde dogumumKucağınıza aldınız mı
Sağlıkla alın inşalhKismetse ekimde dogumum
Amin tesekkur ederimSağlıkla alın inşalh
Bizde eşimde bir miktar hız düşüktu. Biz arttırmak için Akdeniz usulü beslenme (biraz protein ağırlıklı yaptı eşim) arı sütü, propolis, demir takviyesi, spiruluna ve multivitamin kullandı. Arada magnezyum içti. Hız yavasta olsa adım adım arttı her 3 aylık testinde.Bu süreçte korunmaya başladık, çünkü HPV'nin çift taraflı gidip gelmesi iyileşmeyi geciktiriyor olabilir.
Ayrıca bir androloji uzmanının önerisiyle şu testleri yaptıracağız:
- Sperm kültürü
- Üreaplasma / Mycoplasma / Chlamydia PCR
- Trikomonas / mantar taraması
- Gerekirse prostat sıvısı kültürü
Tahminimiz: altta yatan bir bakteri veya mantar, sperm hareketliliğini engelliyor.
Bu test sonuçlarına göre antibiyotik tedavisi yeniden şekillendirilecek.
Planımız:
- İlk kontrol testi: 8 Ağustos
- Eğer hareketlilikte artış olursa doğal deneme
- Olmazsa maddi birikim sonrası tüp bebek
Sizden Ricam:
Bu durumla karşılaşıp hareketliliği düzelten, ya da aynı zorlukları yaşamış ve çözüm bulmuş olan varsa:
- Hangi tedavileri denediniz?
- Ne kadar sürede sonuç aldınız?
- Özellikle hangi testler teşhis için kritik oldu?
Bunları yazarsanız çok seviniriz.
Sürecin sonunda kendi sonuçlarımızı da paylaşacağım. Belki birilerinin daha yoluna ışık olur.
Kullandığınız takviyeler nelerdirMerhaba Biz de morfolojik sorun ve ileri hız 0 idi. 2 sene korunmasız gebelik hiç olmadı .Tüp bebek başladık geçtiğimiz ay sprem de mikrocip kullandıldı. Eşim 1 sene boyunca takviye kullandı .benden 12 yumurta aldılar ama kalitesiz çıkmış anladığım kadarıyla çünkü 8 tanesi döllendi ama 4 tanesi durumu iyi diğer 4 sağlıksızdı. sonuç olarak 5 güne gelmeyi başarabilen 3 tane oldu 2si donduruldu 1 tanesi cc rakamı olduğu için imha edildi. Şuan transferi bekliyorum. Doktor ve biz hep sorun sprem diye düşünmemize rağmen yumurta da bizi şaşırttı şuan bende hemen takviye toz kullanmaya başladım.
ben takviye kullanmadım folik dışında.sadece eşim kullandı. ımpry ve sperra kulllandı uzun bir süre neredeyse 1 sene kadar . tedaviye başlama karar verince de doktorumuz negans felixon men kullanmasını önerdi bir ay kadar da onu kullandı diğerlerini bırakıp. Şimdi de ben yumurtalarım sayıca çok olmasına rağmen emb az olunca ve vucudumu da güçsüz hissettiğim için takviye istedim negans felixon women istersen başla dedi.Kullandığınız takviyeler nelerdir
Bende bugun öğrendim maalesef eşim azosperm çıktı doktor dogal yolla olmaz dedi tüp bebege yönlendirdi kimseye söyleyemiyorum da tavsiyeniz öneriniz var ise açığım rabbim hepimize en kısa zaman hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinben takviye kullanmadım folik dışında.sadece eşim kullandı. ımpry ve sperra kulllandı uzun bir süre neredeyse 1 sene kadar . tedaviye başlama karar verince de doktorumuz negans felixon men kullanmasını önerdi bir ay kadar da onu kullandı diğerlerini bırakıp. Şimdi de ben yumurtalarım sayıca çok olmasına rağmen emb az olunca ve vucudumu da güçsüz hissettiğim için takviye istedim negans felixon women istersen başla dedi.
Amin insallah iyi bir doktor ve iyi bir labaratuvar bulun mutlaka iyice araştırın onun dışında zaten işin içine girirnce yavaş yavaş süreçle ilgili uzmanlaşıyorsunuz :) üzülmeyin bir de Allah büyük tüp bebekle çocuğunuz olur Allah’ın izniyleBende bugun öğrendim maalesef eşim azosperm çıktı doktor dogal yolla olmaz dedi tüp bebege yönlendirdi kimseye söyleyemiyorum da tavsiyeniz öneriniz var ise açığım rabbim hepimize en kısa zaman hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Geçmiş olsun bir ark tanıdığında geçen duydum ben böyle anlatırken ona az emb oldu vs bak bir ark sperm hiç yoktu amliyetla 1 tane alabilmişler ve şuan yemi doğum yaptı bu size de hepimize bir umut olsun diye anlatmak istedim. Bu arada biz söyledik ailemiz ve çevremiz biliyor biz söylemeden de hiç soru sormuyorlar sağolsunlar ama anlatmak iyi geliyor ben özellikle ark ile paylaştım zaten bir ark da tüp bebek ile doğum yaptı insan konuşunca rahatlıyorBende bugun öğrendim maalesef eşim azosperm çıktı doktor dogal yolla olmaz dedi tüp bebege yönlendirdi kimseye söyleyemiyorum da tavsiyeniz öneriniz var ise açığım rabbim hepimize en kısa zaman hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Çok haklısınız ama maalesef eşimin ailesi sorunlu kayınvalidem iki ay önce bize inşallah çocugunuz olmaz demişti insanı nerden vuracaklarını çok iyi biliyorlar maalesef sizin adınıza sevindim allah iyi insanlarla karşılaştırsınGeçmiş olsun bir ark tanıdığında geçen duydum ben böyle anlatırken ona az emb oldu vs bak bir ark sperm hiç yoktu amliyetla 1 tane alabilmişler ve şuan yemi doğum yaptı bu size de hepimize bir umut olsun diye anlatmak istedim. Bu arada biz söyledik ailemiz ve çevremiz biliyor biz söylemeden de hiç soru sormuyorlar sağolsunlar ama anlatmak iyi geliyor ben özellikle ark ile paylaştım zaten bir ark da tüp bebek ile doğum yaptı insan konuşunca rahatlıyor
Sağolun inşallah rabbim isteyen herkese en kısa sürede nasip ederAmin insallah iyi bir doktor ve iyi bir labaratuvar bulun mutlaka iyice araştırın onun dışında zaten işin içine girirnce yavaş yavaş süreçle ilgili uzmanlaşıyorsunuz :) üzülmeyin bir de Allah büyük tüp bebekle çocuğunuz olur Allah’ın izniyle
Amin allah sabır versin size onlardan akıl fikir onların demesiyle olmaz o işler Allah ne derse o Allah inş size kolaylıkla en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı bir evlat versinÇok haklısınız ama maalesef eşimin ailesi sorunlu kayınvalidem iki ay önce bize inşallah çocugunuz olmaz demişti insanı nerden vuracaklarını çok iyi biliyorlar maalesef sizin adınıza sevindim allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Amin çok teşekkür ederimAmin allah sabır versin size onlardan akıl fikir onların demesiyle olmaz o işler Allah ne derse o Allah inş size kolaylıkla en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı bir evlat versin
Bu arada bahçelievler de hangi hoca ile görüştünüz ben de orda tedavi görüyorum.Amin çok teşekkür ederim
Fatma umutoğlu siz ? Aslında özelden yazsam konuşsak uygun olur mu sizin içinBu arada bahçelievler de hangi hoca ile görüştünüz ben de orda tedavi görüyorum.
olur tabi.Fatma umutoğlu siz ? Aslında özelden yazsam konuşsak uygun olur mu sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?