MErhaba bizede üroloji dr bu ilacı önerdi 1.ay ileri hız değil ama yerınde ve yavas hareket artı 10 dan 40 a cıktı bir ay da ama bıde dr klomen astalıfe verdı bıze bu ay sadece argıfex kullandık pazartrsı test vercez sonuc cıkınca paylasırım sızınleKızlar merhaba. Eşimin sperm sayısı iyi ama hareketlilik ve canlılık kötü. Daha önce promotil m forte kullandı ikinci kutuda hamile kaldım ama engelli olduğu için kaybetmiştim. Şimdi tekrar doktora gideceğiz ama ben kendi araştırmalarımla bu ilacı duydum. Eşi kullanan ve fayda gören oldu mu acaba?
Bu ilac pek duyulmamış siz nerden bilgı aldınızMErhaba bizede üroloji dr bu ilacı önerdi 1.ay ileri hız değil ama yerınde ve yavas hareket artı 10 dan 40 a cıktı bir ay da ama bıde dr klomen astalıfe verdı bıze bu ay sadece argıfex kullandık pazartrsı test vercez sonuc cıkınca paylasırım sızınle
Çok teşekkür ederim cevabın için :) Güzel haberlerini bekliyorum, İnşallah biz de bu ay başlarızMErhaba bizede üroloji dr bu ilacı önerdi 1.ay ileri hız değil ama yerınde ve yavas hareket artı 10 dan 40 a cıktı bir ay da ama bıde dr klomen astalıfe verdı bıze bu ay sadece argıfex kullandık pazartrsı test vercez sonuc cıkınca paylasırım sızınle
Şöyle oldu; biz promotil men kullanmıştık ikinci ayda hamile kaldım. Ama maalesef ölü doğum yaptım engelli olduğu için.. Şimdi de 1 yıldır olmuyor. Doktor tekrar promotil verdi üç kutu bitti olmuyor. Sanırım bu kez işe yaramadı dedim ve araştırmaya başladım. Sonuç bu ilacı buldum :)Bu ilac pek duyulmamış siz nerden bilgı aldınız
Ben dr verdıkten sonra heryerde bu ilacı aradım yok internette bıle cıkmıyordu ama şimdi yenı yeni göruyorum pazartrsı bakcam ilerleme varsa dewam ama yoksa emodex var onuda bı arastırın harıka bi vitamınŞöyle oldu; biz promotil men kullanmıştık ikinci ayda hamile kaldım. Ama maalesef ölü doğum yaptım engelli olduğu için.. Şimdi de 1 yıldır olmuyor. Doktor tekrar promotil verdi üç kutu bitti olmuyor. Sanırım bu kez işe yaramadı dedim ve araştırmaya başladım. Sonuç bu ilacı buldum :)
Amin inşallah nedemek , isteyen dua eden herkese Rabbim nasıp etsın inşAllahÇok teşekkür ederim cevabın için :) Güzel haberlerini bekliyorum, İnşallah biz de bu ay başlarız
Peki ne kadara aldın canım? Promotil çok pahalıydı sanırım bu da öyle. Emodex nasıl, yani o da mı hareket için?Ben dr verdıkten sonra heryerde bu ilacı aradım yok internette bıle cıkmıyordu ama şimdi yenı yeni göruyorum pazartrsı bakcam ilerleme varsa dewam ama yoksa emodex var onuda bı arastırın harıka bi vitamın
285 argifex bursada medıkalden aldık iki ay olcak, emodex ürolojı kaan aydos önerıyor hız morfolojı sayı için onun da fıyatı 200 cıvardında sanırsam onu kullananlarda çok memnun sızın sayı hız mırfolojı ne ve nekadardır bebiş düşünüyorsunuz nerde yaşıyorsunuzPeki ne kadara aldın canım? Promotil çok pahalıydı sanırım bu da öyle. Emodex nasıl, yani o da mı hareket için?
Adana'da yaşıyorum canım. Bizde sayı ve morfoloji normal ama hareket yok denecek kadar az285 argifex bursada medıkalden aldık iki ay olcak, emodex ürolojı kaan aydos önerıyor hız morfolojı sayı için onun da fıyatı 200 cıvardında sanırsam onu kullananlarda çok memnun sızın sayı hız mırfolojı ne ve nekadardır bebiş düşünüyorsunuz nerde yaşıyorsunuz
Sayı ve morfoloji iyse çok iyi hareketı bu ilaçlar fayda verır havuc suyu yapın hergun içsin ve çaksır suyu arastırın promen k emodex argıfex bu ilaçları bı arastırın promen k ilerı hareket içinde çok önerılıyorAdana'da yaşıyorum canım. Bizde sayı ve morfoloji normal ama hareket yok denecek kadar az
Çakşır suyu yaptım da mide ağrısından ölüyordu adam, acillik oldukSayı ve morfoloji iyse çok iyi hareketı bu ilaçlar fayda verır havuc suyu yapın hergun içsin ve çaksır suyu arastırın promen k emodex argıfex bu ilaçları bı arastırın promen k ilerı hareket içinde çok önerılıyor
Pazartesi veya salıyı bekleyin ben sıze etkısını soylerım cunkı gecen ay astalıfe de kullandık biz belkı oda bukadar artısa sebep oldu ama bu ay astalıfe degıl sadece argıfex ve evıcap 200 klomen kullandık bakalım pazartesı gunu test vercez sonuc inşAllah guzel olurÇakşır suyu yaptım da mide ağrısından ölüyordu adam, acillik oldukDaha da içmez zaten. İlaç için de bu hafta doktor hangisini söylerse söylesin ben argifex i alacam sanırım bu kadar güzel yorumdan sonra
Bekliyorum o zaman, teşekkür ederim :) Rabbim maddi manevi emeklerimizi boşa çıkarmasınPazartesi veya salıyı bekleyin ben sıze etkısını soylerım cunkı gecen ay astalıfe de kullandık biz belkı oda bukadar artısa sebep oldu ama bu ay astalıfe degıl sadece argıfex ve evıcap 200 klomen kullandık bakalım pazartesı gunu test vercez sonuc inşAllah guzel olur
Amin inşAllah size bu ilacı kim önerdi doktor arkadaş internet ben bu ilac hakkında pek bilgıye rastlayamadım ama gıttımız ürolojı dr çok iyi oldugu için baska ilaca değil bunu deneyın dedıgı için kullanıyoruz ilk ay yararını gördük sanırsamBekliyorum o zaman, teşekkür ederim :) Rabbim maddi manevi emeklerimizi boşa çıkarmasın
Kendim araştırırken buldum canım. Sanırım çok yeni bir ilacAmin inşAllah size bu ilacı kim önerdi doktor arkadaş internet ben bu ilac hakkında pek bilgıye rastlayamadım ama gıttımız ürolojı dr çok iyi oldugu için baska ilaca değil bunu deneyın dedıgı için kullanıyoruz ilk ay yararını gördük sanırsam
Biz argifexe 254 tl ödedik, kutu üstündeki fiyat da bu nasıl 285 e aldınız baya pahalı vermişler size285 argifex bursada medıkalden aldık iki ay olcak, emodex ürolojı kaan aydos önerıyor hız morfolojı sayı için onun da fıyatı 200 cıvardında sanırsam onu kullananlarda çok memnun sızın sayı hız mırfolojı ne ve nekadardır bebiş düşünüyorsunuz nerde yaşıyorsunuz
Gercektenmi ,,, bn sıze evde degılım gıdınce atayım üstundeki fayatı bursada bir tane yerde vardı medıkal oda ama fıyat noye farketsınki tuhaf ben eve gıdınce gıdıp bi bakayımBiz argifexe 254 tl ödedik, kutu üstündeki fiyat da bu nasıl 285 e aldınız baya pahalı vermişler size
Siz nerden aldınızGercektenmi ,,, bn sıze evde degılım gıdınce atayım üstundeki fayatı bursada bir tane yerde vardı medıkal oda ama fıyat noye farketsınki tuhaf ben eve gıdınce gıdıp bi bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?