285 yalnız etıketı kaldırdım yapışkanı altında 254 tl yazıyor zaten ilac pahalı bıde medıkalcılerde ustune koymuşlar yuhhhh ben orayı bi şikayet edeyım siz nerden aldınızBiz argifexe 254 tl ödedik, kutu üstündeki fiyat da bu nasıl 285 e aldınız baya pahalı vermişler size
Sahtekârlığa bak ya! Ben de 254 e siparis ettim canım.285 yalnız etıketı kaldırdım yapışkanı altında 254 tl yazıyor zaten ilac pahalı bıde medıkalcılerde ustune koymuşlar yuhhhh ben orayı bi şikayet edeyım siz nerden aldınız
Nerden sipariş verdınız numarasını rıca edebılırmıyımSahtekârlığa bak ya! Ben de 254 e siparis ettim canım.
Canım Google a bendis medikal yaz, sitede bilgileri var. Ben kaydetmedim çünkü. Çok da iyi ilgileniyorlar :)Nerden sipariş verdınız numarasını rıca edebılırmıyım
İngstramdaki numarayla aynı gündüz aramıltım ve biz tutarı sıze ıade etcez böyle bıse olmamalıydı dedıler diğer alcanız ilaçtan tutarı düşüreceğiz dedıler meger bendis medıkalmış tskederimCanım Google a bendis medikal yaz, sitede bilgileri var. Ben kaydetmedim çünkü. Çok da iyi ilgileniyorlar :)
Aa çok sevindim :)İngstramdaki numarayla aynı gündüz aramıltım ve biz tutarı sıze ıade etcez böyle bıse olmamalıydı dedıler diğer alcanız ilaçtan tutarı düşüreceğiz dedıler meger bendis medıkalmış tskederim
Çok iyi olmuş bu şekilde yaklaşımları, gerçekten çok ilgileniyorlarİngstramdaki numarayla aynı gündüz aramıltım ve biz tutarı sıze ıade etcez böyle bıse olmamalıydı dedıler diğer alcanız ilaçtan tutarı düşüreceğiz dedıler meger bendis medıkalmış tskederim
Merhaba ürününüz elinize ulastımı ödemeyı havale mi yaptınıxBiz argifexe 254 tl ödedik, kutu üstündeki fiyat da bu nasıl 285 e aldınız baya pahalı vermişler size
Ben bakirkoyde oturdugum icin, buradaki bazi eczanelerde var dediler, yonlendirdiler eczaneye ordan aldim, eczanede kredi karti ile verdiMerhaba ürününüz elinize ulastımı ödemeyı havale mi yaptınıx
Bizede sagolsunlar eczaneye ulaştırdıkarBen bakirkoyde oturdugum icin, buradaki bazi eczanelerde var dediler, yonlendirdiler eczaneye ordan aldim, eczanede kredi karti ile verdi
BugünBizede sagolsunlar eczaneye ulaştırdıkar
Pardon 285 ve parkmed medıkal olcaktıArgifex ilacımızı bursa parmed medikalden 295 tlye aldık ve daha sonra ögrendıkkı tutar 254 tlymiş aradım argifex irt numarasını aradım ve Nalan hanım cok yardımcı oldu bızden alınan tutarı karsılayacaklarını ve ilacı ostedıgımız eczaneye göndereceklerını söyledıler ve kargom bugun elimize ulastı ,, Harıka hizmet yalnız parmed medıkal bukadar fark neyın nesı dedım bızım satışımız bu dedıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?