- 18 Şubat 2019
- 3.942
- 4.857
- 133
- Konu Sahibi Goncagul123
-
canım test sonuçlarına göre hamile kalman mucize Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin neler denedin bize de anlatır mısın??Kızlar merhaba biz de bir yıldır istiyoruz olmuyor Dün yaptık testi sonuçlar nasıl . Çok kötü sanki
canım çok zor ya bizim de olmadı 4 yıldır deniyorum aşılamaya başladım ümidim yok gibi daha doğrusu ümitliyim ama heveslenmek istemiyorum artık..ne tavsiye edersin sen farklı olarak ne yapmıştın?Amin inşallah❤ isteyen herkes bu haberi alsın❤. Biliyorum beklemesi zor ve yıpratıcı bir süreç ama bazen hiç beklemediğimiz anda mucizeler oluyor. Sizin de dilerim böyle olur.
Bizim de ileri sperm hızı çok düşük üç yilfir olmadı tüp bebek tedavisine başladık Allah'ın izniylecanım çok zor ya bizim de olmadı 4 yıldır deniyorum aşılamaya başladım ümidim yok gibi daha doğrusu ümitliyim ama heveslenmek istemiyorum artık..ne tavsiye edersin sen farklı olarak ne yapmıştın?
BEN DE AŞILAMA 2 KERE DENEYİP TÜPE GEÇİCEMBizim de ileri sperm hızı çok düşük üç yilfir olmadı tüp bebek tedavisine başladık Allah'ın izniyle
İnşallah gerek kalmaz asilaman tutar canımBEN DE AŞILAMA 2 KERE DENEYİP TÜPE GEÇİCEM
inşallah canım ya yorucu çünküİnşallah gerek kalmaz asilaman tutar canım
nerden aldınız markası nedirKızlar arı sütü bal polen propis karsimi denemenizi tavsiye ederim 1 ayda esimin ileri hızi 0 dan 36 ya cikti hareketsizlik 60 dı 10a düstü gercekten tavsiye ederim
Evet öyle sonucu güzel olsun yetarkiinşallah canım ya yorucu çünkü
ben eğriçayırdan keçiboynuzu özü aldım 2 aydır içiyor ama ölçüm yaptırmadım moralimiz bozuluyor diyeKızlar arı sütü bal polen propis karsimi denemenizi tavsiye ederim 1 ayda esimin ileri hızi 0 dan 36 ya cikti hareketsizlik 60 dı 10a düstü gercekten tavsiye ederim
Merhabalar. Ümitsizliğe düşmenizi anlıyorum ama lütfen umutlarınızı diri tutuncanım çok zor ya bizim de olmadı 4 yıldır deniyorum aşılamaya başladım ümidim yok gibi daha doğrusu ümitliyim ama heveslenmek istemiyorum artık..ne tavsiye edersin sen farklı olarak ne yapmıştın?
Bende de aynısı oldu sayılar birden pat diye düştü. Siz o süre içerisinde herhangi bişeyler kullandınız mı keçiboynuzu düşürüyor diyorlar. Bizimkinde doktora söyledim korona da olmustu eşim korona etkilemiştir testi tekrarlayın sonradan dediBzm ilk yaptığımız sperm testi söyle idi: sayı 24.3 milyon, konsantrasyon 8 milyon, ileri hız 0. Yerinde hareket %1, hareketsiz %99.
2 ay sonra ki test ise ilginç ki:
Sayı 100 bin. Hareket diğer ne varsa sıfır. Yani aşırı aşırı aşırı düşük.
Keciboynuzu yükseltiyo tam tersiBende de aynısı oldu sayılar birden pat diye düştü. Siz o süre içerisinde herhangi bişeyler kullandınız mı keçiboynuzu düşürüyor diyorlar. Bizimkinde doktora söyledim korona da olmustu eşim korona etkilemiştir testi tekrarlayın sonradan dedi
Bende öyle biliyodum ama burda çok kişinin bu yüzden sayısı düşmüş. Herkeste aynı etkiyi gösteriyormuş. Hormonlara baktırmadan kullanmamak lazımmısKeciboynuzu yükseltiyo tam tersi
Bzm ilk yaptığımız sperm testi söyle idi: sayı 24.3 milyon, konsantrasyon 8 milyon, ileri hız 0. Yerinde hareket %1, hareketsiz %99.
İyi günler anladığım kadarıyla sizinde sperm hareketsizligi probleminiz var bizimde aynı şekilde %100 hareketsiz sperm Dr size ne söylüyor bir tedavi filna görüyor musunuz acabaBzm ilk yaptığımız sperm testi söyle idi: sayı 24.3 milyon, konsantrasyon 8 milyon, ileri hız 0. Yerinde hareket %1, hareketsiz %99.
Hayır biz yeni bir doktora görünmeyi düşünüyoruz. Açıkçası aylar oldu test falan yapmadık hiçİyi günler anladığım kadarıyla sizinde sperm hareketsizligi probleminiz var bizimde aynı şekilde %100 hareketsiz sperm Dr size ne söylüyor bir tedavi filna görüyor musunuz acaba
İnşallah sonuçlarınız düzelmistir bizde keçiboynuzu özü, kürü ve çakşır otu kullanıyoruz inşallah önümüzdeki ay test yaptıracağız bakalım hayırlısıyla düzelir inşallahHayır biz yeni bir doktora görünmeyi düşünüyoruz. Açıkçası aylar oldu test falan yapmadık hiç
İnşallahİnşallah sonuçlarınız düzelmistir bizde keçiboynuzu özü, kürü ve çakşır otu kullanıyoruz inşallah önümüzdeki ay test yaptıracağız bakalım hayırlısıyla düzelir inşallah
Aminİnşallah
İyi iyi güzel şeyler kullanıyorsunuz. Allah faydalanmayi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?