Erkek İnfertilitesi Sperm hareketsizligi olup hamile kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amin inşallah❤ isteyen herkes bu haberi alsın❤. Biliyorum beklemesi zor ve yıpratıcı bir süreç ama bazen hiç beklemediğimiz anda mucizeler oluyor. Sizin de dilerim böyle olur.
canım çok zor ya bizim de olmadı 4 yıldır deniyorum aşılamaya başladım ümidim yok gibi daha doğrusu ümitliyim ama heveslenmek istemiyorum artık..ne tavsiye edersin sen farklı olarak ne yapmıştın?

canım çok zor ya bizim de olmadı 4 yıldır deniyorum aşılamaya başladım ümidim yok gibi daha doğrusu ümitliyim ama heveslenmek istemiyorum artık..ne tavsiye edersin sen farklı olarak ne yapmıştın?
Bizim de ileri sperm hızı çok düşük üç yilfir olmadı tüp bebek tedavisine başladık Allah'ın izniyle

Kızlar arı sütü bal polen propis karsimi denemenizi tavsiye ederim 1 ayda esimin ileri hızi 0 dan 36 ya cikti hareketsizlik 60 dı 10a düstü gercekten tavsiye ederim

Kızlar arı sütü bal polen propis karsimi denemenizi tavsiye ederim 1 ayda esimin ileri hızi 0 dan 36 ya cikti hareketsizlik 60 dı 10a düstü gercekten tavsiye ederim
ben eğriçayırdan keçiboynuzu özü aldım 2 aydır içiyor ama ölçüm yaptırmadım moralimiz bozuluyor diye

Merhabalar. Ümitsizliğe düşmenizi anlıyorum ama lütfen umutlarınızı diri tutun. Biz aslında çok da farklı bir şey yapmadık. Burda forumda okuyup aktardan keçi boynuzu özü aldım ve 2 ay boyunca eşime her gün 1 kaşık olacak şekilde içirdim. Zaten korona döneminin başı olduğu ve devamlı evde olduğumuz için düzenli olarak içti eşim. Başka da hiç bir şey kullanmadık. Doktorlar da hiç bir şey önermedi zaten. Bir çaresi yok tek çare tüp bebek demişlerdi.

Kizlar esime bir hafta duzenli olarak keciboynuzu suyu kaynattim sabah ac karna aksam yatarken icti bal polen propolis arı sütunü bi aktardan aldık belirli ölcüleri var ben gercekten faydasini gordum ve o sonuclari gorunce sok oldum bize direkt tüp bebek dediler su anki sonuclarla bekleyin kendiliginden olur diyolar

Bende de aynısı oldu sayılar birden pat diye düştü. Siz o süre içerisinde herhangi bişeyler kullandınız mı keçiboynuzu düşürüyor diyorlar. Bizimkinde doktora söyledim korona da olmustu eşim korona etkilemiştir testi tekrarlayın sonradan dedi

Keciboynuzu yükseltiyo tam tersi

İyi günler anladığım kadarıyla sizinde sperm hareketsizligi probleminiz var bizimde aynı şekilde %100 hareketsiz sperm Dr size ne söylüyor bir tedavi filna görüyor musunuz acaba

İyi günler anladığım kadarıyla sizinde sperm hareketsizligi probleminiz var bizimde aynı şekilde %100 hareketsiz sperm Dr size ne söylüyor bir tedavi filna görüyor musunuz acaba
Hayır biz yeni bir doktora görünmeyi düşünüyoruz. Açıkçası aylar oldu test falan yapmadık hiç

Hayır biz yeni bir doktora görünmeyi düşünüyoruz. Açıkçası aylar oldu test falan yapmadık hiç
İnşallah sonuçlarınız düzelmistir bizde keçiboynuzu özü, kürü ve çakşır otu kullanıyoruz inşallah önümüzdeki ay test yaptıracağız bakalım hayırlısıyla düzelir inşallah

İnşallah
İyi iyi güzel şeyler kullanıyorsunuz. Allah faydalanmayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…