Erkek İnfertilitesi Sperm hareketsizligi olup hamile kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Goncagul123

Innallahe meassabirin
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2020
153
74
48
Kızlar merhaba eşinde sperm hareketsizligi olup hamile kalanlar varsa nasil tedavi gördünüz .arı sütü ve polen karışımını duymuşmuydunuz deneyen ve ise yarayan varmi

Suskunolu beybi buraya bakar mısın

Bu arada benim eşimde de aynı sorun var ben hala hamile kalamadım. Ama kalanları duydum. Sonucunuzu atabilir misiniz

Hangi sonuç spermiyogramı mı soruyorsunuz tam anlayamadım da
Sana demedim canım konu sahibine dedim, spermiyogramı atması için.
Seni şey için etiketledim. Sayı ve hareket az olmasına rağmen doğal yoldan hamile kaldığın için. Konu sahibine yardımın dokunur belki.

Yavaş hareketli %15 yerinde %25 ileri hızlı 0
Sperm sayısı 48 milyon ölü yok sadece hareket hızı düsük
yalnızca ileri hız kötü canım bak Suskunolu kardeşimiz galiba 100-200 bin sperm ile gebe kalmıştı. Hemde hareket sıfır olmasına rağmen. Sende en azından yavaş ileri hareket de var.

Sizin nasil canim
Bzm ilk yaptığımız sperm testi söyle idi: sayı 24.3 milyon, konsantrasyon 8 milyon, ileri hız 0. Yerinde hareket %1, hareketsiz %99.

2 ay sonra ki test ise ilginç ki:

Sayı 100 bin. Hareket diğer ne varsa sıfır. Yani aşırı aşırı aşırı düşük.

yalnızca ileri hız kötü canım bak Suskunolu kardeşimiz galiba 100-200 bin sperm ile gebe kalmıştı. Hemde hareket sıfır olmasına rağmen. Sende en azından yavaş ileri hareket de var.
İleri hızlı sıfır önemli olanda oymus bilmiyorum bi üroloji doktoru aşılama bile tutmaz sizin dedi kendi kadın dogum doktorum kim dediyse inanmayın olur diye çatlatma ignesi vuruyo allahtan ümit kesilmez ama merak ediyorum benim gibi olanlari

Kızlar merhaba biz de bir yıldır istiyoruz olmuyor Dün yaptık testi sonuçlar nasıl . Çok kötü sanki

Eklentiler

• IMG-20200924-WA0000_1.webp
    71,4 KB · Görüntüleme: 4.548
Anladım canım ben yanlış anlamışım Evet eşimde sperm sayısı çok azdı ama doğal yolla hamile kaldım. Dilerim konu sahibi de en kısa sürede bu sevinçli haberi alır❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…