• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi sperm hız sayı ve morfoloji problemi yaşayanlar birbirimie yardım EDELİMMM

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

1demetumut

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
878
375
108
arkadaşlar bu dertle baş etmeye çalışanlar birbirimize umut olalım bizmi 12 milyon sayımız var hızımız da çok yüksek değil morfolojimizde 2 hazıranda ilk tüp bebek denememizi yaptık 6 haftalıkken kaybettim şimdi neden lerini araştırıyorum kromozom analizi dna hasar testi hormonlar acaba sizler neler yapıtınız sayınızı artırmak için başarılı olanlar ve çocuk sahibi olanlar var mı aramızda

Canim biz 4 kere tup denedik olmadi sonuncusunda transfer olmamisti daha dondurmustuk ama 4 yumurta toplama gecirdim dusun:(( hep negatif sonuclandi benimde esimin degerleri dusuktu hatta sayi olarak sizdende dusuk ama ben bu ay dogal hamile kaldim adet olup dondurulmuslarimi almayi beklerken hamileymisim hic umudunu kaybetme ve esine hep destek tedavilerini uygula keciboynuzu havuc suyu gnc vitaminleri ben hic kesmedim arada ara verdik 1 ay ama surekli kullandik

Back