Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesisperm hız sayı ve morfoloji problemi yaşayanlar birbirimie yardım EDELİMMM
arkadaşlar bu dertle baş etmeye çalışanlar birbirimize umut olalım bizmi 12 milyon sayımız var hızımız da çok yüksek değil morfolojimizde 2 hazıranda ilk tüp bebek denememizi yaptık 6 haftalıkken kaybettim şimdi neden lerini araştırıyorum kromozom analizi dna hasar testi hormonlar acaba sizler neler yapıtınız sayınızı artırmak için başarılı olanlar ve çocuk sahibi olanlar var mı aramızda
Canim biz 4 kere tup denedik olmadi sonuncusunda transfer olmamisti daha dondurmustuk ama 4 yumurta toplama gecirdim dusun( hep negatif sonuclandi benimde esimin degerleri dusuktu hatta sayi olarak sizdende dusuk ama ben bu ay dogal hamile kaldim adet olup dondurulmuslarimi almayi beklerken hamileymisim hic umudunu kaybetme ve esine hep destek tedavilerini uygula keciboynuzu havuc suyu gnc vitaminleri ben hic kesmedim arada ara verdik 1 ay ama surekli kullandik