Erkek İnfertilitesi Sperm kalitesizliği nedeniyle kimyasal gebelik yaşayanlar?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Senaayy

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2019
124
34
18
Kızlar aranızda kalitesiz sperm ve morfoloji yüzünden kimyasal gebelik geçiren var mı.. Tekrar hamile kalma ihtimalleri nelerdir?

Kimyasal gebeliğin sperm kalitesiyle ilgisi var mı hiç duymadım ama kadınların çoğu farkınsa olarak ya da olmadan kimyasal gebelik yaşıyormuş.

Kimyasal gebelik ne demek nasıl anlaşılıyor
Çok anlaşılmıyor adetin gecikiyor idrar testi yapıyorsun çift çizgi çıkıyor kan veriyorsun beta hcg yüksek çıkıyor dr hamilesin diyor. Ama ilerleyen günlerde kese gözükmesi gerekirken gözükmüyor ve beta hcg düzenli artmıyor ondan sonra da kısa zamanda adet oluyorsun. Yani kimyasal gebelik geçirmiş oluyorsun.

Oncelikle benim gorumcem 5 kimyasal yaşadi.
Eşinde genetik problem vs hicbirsey tespit edilmedi.
O anki dollenmenin akibeti oyle olmus.
bu demek değilki her kimyasal vs düsükler erkek sorunu.
nasip olmayinca olmaz. Bir de kadinda pihtilaşma durumuna bakmasi lazm.
gorumcemde pihtilaşma cikti. Ilk cocuğu igne ile kaldi fakat ikincisi hic sulandirici kullanmadan oldu.

Bende onlardan biriyim
Ama ben tekrar denemeden önce gerçekten hem kendimde hemde eşimde bütün tahlilleri yaptırdım özellikle rahim filminizi ve eşlerinizde DNA hasarı testi yaptırın kızlar .. buna ek 6 ay içinde bizim morfolojimiz yükseldi sperm sayısı kat be kat arttı sizden ricam pes etmemeniz doktorumuz bile şaşırdı bu denli yükselmesine Allahtan umut kesilmez

Merhaba sizşn
Merhaba sizin kaçtan kaça yükseldi acaba

Morfolojiyi nasl yükselttnz ya bizim sıfır morofolji 2.5 yıldır ne denedysek artmadı

Morfolojiyi nasl yükselttnz ya bizim sıfır morofolji 2.5 yıldır ne denedysek artmadı
İlk önce eşimi check Up yaptırdık hangi
Hastalık varsa basit bile olsa tedavi ettirdik üzerine eşimde bende soğan kürünü düşünüyoruz
soğuk sıkım keçi boynuzu ve kuru meyve ama sigarayı bıraktı onun dışında hiç bir şey yapmadım ama ilişkiden önce bir saat önce sade Türk kahvesi içti iki güne bir düzenli ilişki her gün olması da problem daha detaylı şeyler var uzun uzun yazmak istemem Bilgi almak isteyen mesaj atabilir özelden

Dna hasarını sadece özel hastaneler mi yapıyor ne kadara yapılıyor bide testin adı dna hasarı mi biraz bahseder mısınız bende tüm testlerimi yaptırıp denemek istiyorum bidaha

Dna hasarını sadece özel hastaneler mi yapıyor ne kadara yapılıyor bide testin adı dna hasarı mi biraz bahseder mısınız bende tüm testlerimi yaptırıp denemek istiyorum bidaha
Biz hastanede yaptırmadık özel labavatuar da yaptırdık sperm testi 110 tl morfolojisi 140 tl DNA hasar testi 200 tl tuttu ama bu firmalara göre değişiyor kendi isteğinizle yaptırmanız gerekiyor bu testlerin hepsini aynı sperm örneğiyle yaptırmanız gerekiyor ve 3 gün değil 4 gündeysen vermeniz gerekiyor 3 az 5 çok oluyor .. 2 haftalık süreçte çıkıyor DNA hasar testi morfoloji 3 günde sperm testi 3 saate çıkıyor Çünkü sayısı ne olursa olsun morfoloji ve DNA hasarı çok önemli bununla birlikte sizinde hormon testi / rahim filmi / amh yumurta sayısı testi yaptırmanız gerekiyor doktorlar çoğu zaman görmezden geliyor ama çok değerli testler kendi dağılımız İÇİN hemde sadece çocuk için bile değil ..

Dondurulmuslarim var simdi. K3ske ilk tedavide yaptrsaydim ama dr. Hiç söylemedi bile kadınlar klübünden öğrendim her şeyi.pihilasma genetik te istemedi onları kendim yaptrdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…