• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm kalitesizliği nedeniyle kimyasal gebelik yaşayanlar?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Dondurulmuslarim var simdi. K3ske ilk tedavide yaptrsaydim ama dr. Hiç söylemedi bile kadınlar klübünden öğrendim her şeyi.pihilasma genetik te istemedi onları kendim yaptrdim
Ben bu olaylarla hiç çocuğu olmayan insanların olduğunu gördüm doğal yolla kesinlikle inancınızı yitirmeyin en önemlisi bunları yaptırın göreceksiniz ve soğan kürü kesinlikle öneriyorum 🙏🏻

Yani esim mi içsin sadece ikimiz mi. Bunu da deneyecegim cok sağol
Her zaman bir tane büyük soğanı soydum ama bölmedim 1 litre suya attım kaynattım kendi içinde dağılana kadar bekledim dinlendi sabah aç karnına ve gün içerisinde her ikimizde içtik idrarda rengi kokusu ilk bir hafta o kadar iyi hissediyorsunuz ki farkını inşallah şifa olur 🙏🏻

%1 gibi bir orandan %5 oranına yükselttik Allah’ın izniyle zor oldu ama 4 -6 aylık süreçte elde ettik 🙏🏻
Peki şuan gebelik var mı.. Bizimde 2 ay önce morfoloji %2 idi. Bakalım matta kontrol var değer inşallah yükseklik olur. Çünkü hem vitaminler hem ek gıdalar iyi gelen her şeyi yiyor.

Peki şuan gebelik var mı.. Bizimde 2 ay önce morfoloji %2 idi. Bakalım matta kontrol var değer inşallah yükseklik olur. Çünkü hem vitaminler hem ek gıdalar iyi gelen her şeyi yiyor.
Biz tamamen her şey yükselmeden düşünmüyorum 4,5 aylık bir süreçte elde ettim bunları şuan 6 ay dolunca tamamen eski spermler yenilediğinde deneyeceğiniz çünkü gebelik elde edilebilir sağlıklı gebelik problem 🙏🏻

Biz tamamen her şey yükselmeden düşünmüyorum 4,5 aylık bir süreçte elde ettim bunları şuan 6 ay dolunca tamamen eski spermler yenilediğinde deneyeceğiniz çünkü gebelik elde edilebilir sağlıklı gebelik problem 🙏🏻
Umarım hakkınızda hayırlısı olur. O kadar çok emek veriyoruz inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.

Merhaba dün yani adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Gittim hemen kan verdim beta 25 çıktı pozitif. Ama değer düşük bunun nedeni daha adetime 4 gün olduğu için olabilir mi.. Yoksa yine mi kimyasal geçiriyorum kafam allak bullak. Yarın akşam yani 48 saat sonra tekrar kan vericem inşallah 2 ye katlanır 😪😪😪

Merhaba dün yani adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Gittim hemen kan verdim beta 25 çıktı pozitif. Ama değer düşük bunun nedeni daha adetime 4 gün olduğu için olabilir mi.. Yoksa yine mi kimyasal geçiriyorum kafam allak bullak. Yarın akşam yani 48 saat sonra tekrar kan vericem inşallah 2 ye katlanır 😪😪😪
Aaa sakın kötü düşünme olumsuzluğu bırak ve hemen folik asit kullan o düşüğe karşı engelleyebilir .. ve kesinlikle strest yapma yeni öğrenmişsin ondan düşüktür canım inşallaj çok sağlıklı bir bebeğin olur 🙏🏻

Aaa sakın kötü düşünme olumsuzluğu bırak ve hemen folik asit kullan o düşüğe karşı engelleyebilir .. ve kesinlikle strest yapma yeni öğrenmişsin ondan düşüktür canım inşallaj çok sağlıklı bir bebeğin olur 🙏🏻
Önceki kimyasal gebelikten beri folik asit kullanıyorum 2. 5 aydır. İnşallah onunda faydası olur. İnşallah yeni öğrendiğim erken öğrendiğim için düşüktür. Gerçi önemli olan ikiye katlanması. Yarın akşam belli olucak bakalım 😑

Normalde bat önümüzdeki çarşamba. Biraz erken öğrendim. İnşallah ondandır ve inşallah düzenli artar.

Önceki kimyasal gebelikten beri folik asit kullanıyorum 2. 5 aydır. İnşallah onunda faydası olur. İnşallah yeni öğrendiğim erken öğrendiğim için düşüktür. Gerçi önemli olan ikiye katlanması. Yarın akşam belli olucak bakalım 😑
İnşallah dualarım seninle 🍀 güzel haberler ver olur mı ? 🙏🏻

Eşinizin sayı hız ileri hareketli nasıldı
3 ay önce baktırdık ilk defa izleri hızlı %7 yavaş %40 yerinde %30 du. Morfoloji %2 idi çok düşüktü. Dr bu değerlerle çok zor demişti. Vitamin verdi kullanmaya başlayalı 1 hafta olmuştu ki ben hamile kaldım lakin hamileliğim 1.5 ay sürdü kimyasal gebelik nedeniyle sonlandı. Şimdi yine gebelik durumum var ama bu sefer keseyi görene kadar kendimi hamile saymıcam.. Değerlerin düzenli artmasını beklicem. Onu ilkinde yaşadım o kadar heyecan yaptım boşa çıktı. Bu sefer biraz daha tedbirliyim

Back
X