• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm kalitesizliği nedeniyle kimyasal gebelik yaşayanlar?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
3 ay önce baktırdık ilk defa izleri hızlı %7 yavaş %40 yerinde %30 du. Morfoloji %2 idi çok düşüktü. Dr bu değerlerle çok zor demişti. Vitamin verdi kullanmaya başlayalı 1 hafta olmuştu ki ben hamile kaldım lakin hamileliğim 1.5 ay sürdü kimyasal gebelik nedeniyle sonlandı. Şimdi yine gebelik durumum var ama bu sefer keseyi görene kadar kendimi hamile saymıcam.. Değerlerin düzenli artmasını beklicem. Onu ilkinde yaşadım o kadar heyecan yaptım boşa çıktı. Bu sefer biraz daha tedbirliyim
Demekki hamile kalınıormuş vay bee
Maşallah size, sağlıkla kucağınıza alın

Demekki hamile kalınıormuş vay bee
Maşallah size, sağlıkla kucağınıza alın
Bence bayanda problem yoksa erkek hastalığı daha kolay tedavi ediliyor. Promen k diye bi vitamin verdi yenilenen bi formülmüş yeni ambalajlı olandan aldık. Bence bize o çok fayda etti

Bence bayanda problem yoksa erkek hastalığı daha kolay tedavi ediliyor. Promen k diye bi vitamin verdi yenilenen bi formülmüş yeni ambalajlı olandan aldık. Bence bize o çok fayda etti
Kız aylardır bunu diyen ilk kişi sensn
Kadınlar üzerine binlerce çözüm tedavi var
Ama erkekler çokkk zorrrrr çokkkkkkk
Biz 9 aydır uğraşıorus

Kız aylardır bunu diyen ilk kişi sensn
Kadınlar üzerine binlerce çözüm tedavi var
Ama erkekler çokkk zorrrrr çokkkkkkk
Biz 9 aydır uğraşıorus
Seninde mi eşinin değer kötü. Senin her şey iyi mi hormon testi yaptırdın mı. Yaptırmadıysan yaptır muhakak. Ben yaptırdım ben de her şey normal çıktı. Bizde 8 ay denedik olmadı. Sonra dedik bu böyle olmayacak eşimi dr a yolladım. Değerler kötü çıktı dediğim vitamini verdi. Onun yanından ben eşime incir kürü ver keçiboynuzu kürü uyguladım aksatmadan düzenli olarak. 4 ayda 2 kere gebelik gördüm. İnşallah bu seferki devam eder..

Seninde mi eşinin değer kötü. Senin her şey iyi mi hormon testi yaptırdın mı. Yaptırmadıysan yaptır muhakak. Ben yaptırdım ben de her şey normal çıktı. Bizde 8 ay denedik olmadı. Sonra dedik bu böyle olmayacak eşimi dr a yolladım. Değerler kötü çıktı dediğim vitamini verdi. Onun yanından ben eşime incir kürü ver keçiboynuzu kürü uyguladım aksatmadan düzenli olarak. 4 ayda 2 kere gebelik gördüm. İnşallah bu seferki devam eder..
Ben sana 9 ayda yaşadklarımı yazsam ohoo bacım... Kimyasal bile olmadı

Umutsuz olma emin ol bir gün olacak. Stres cidden düşman. Ben ilk gebelikte eşimden ayrı kalmıştım 1 ay. 1 ay sonrası 2 kez deneme oldu hemen tuttu. Neyse o sonlanınca 1 ay psikolojim bozuk gezdim. Sonra kendimi motive ettim. Şehir dışına gittik gezmeye stres attım. Konserlere gittim, bi çok aktivite yaptım 1 ayda sonra tekrar oldu. Kafa olarak rahat olmak lazım.

İçime öyle doğdu bir an sağlıklı bir evlat olsunda gerisi Kaderi 🙏🏻
İnşallah hayırlısı olur.. İnşallah Allah isteyen herkese verir... Sağlıklı bi şekilde. Benim içinde çok erken hamileyim bile diyemiyorum. Kimsenin haberi yok. Zmana bıraktım.. İnşallah hepimizin sağlıklı gebeliği olur

Eğer eşinin sperm kalitesi düşükse çok fazla birliktelik yaşamaman lazım dr bana haftada 2 kere yeterli dedi. Yumurtlama haftanda 2 dene dene yeterli. Her gün denersen kalitesini iyice düşürürsün atıyorum olacağı günden 3 gün önceden her gün denersen olacağı gün sen spermlerin kalitesini iyice düşürdüğün için olmuyor. Ben ilkinde de ikincisinde de sadcee 2 kez denedim yumurtlama haftası

Eğer eşinin sperm kalitesi düşükse çok fazla birliktelik yaşamaman lazım dr bana haftada 2 kere yeterli dedi. Yumurtlama haftanda 2 dene dene yeterli. Her gün denersen kalitesini iyice düşürürsün atıyorum olacağı günden 3 gün önceden her gün denersen olacağı gün sen spermlerin kalitesini iyice düşürdüğün için olmuyor. Ben ilkinde de ikincisinde de sadcee 2 kez denedim yumurtlama haftası
bizim üroloji doktoruda gün aşırı dedi nedense.. her doktor farklı söylüyor
ben 2 ay perhizle denedim yine tutmadı.. yani yumurtlama gününden 3 gün önce ilişki yaşamadım ara verdim.. yumurtlama günü ve ertesi günü değerlendirdim ama yok olmuyor
bizimki kötü
sayımız 12 milyion ml'de , ileri hız yok, yavaş doğrusal ve hareketsiz toplamı %35
morfoloji 3tü sıfıra düştü bazen 1 oluyor

bizim üroloji doktoruda gün aşırı dedi nedense.. her doktor farklı söylüyor
ben 2 ay perhizle denedim yine tutmadı.. yani yumurtlama gününden 3 gün önce ilişki yaşamadım ara verdim.. yumurtlama günü ve ertesi günü değerlendirdim ama yok olmuyor
bizimki kötü
sayımız 12 milyion ml'de , ileri hız yok, yavaş doğrusal ve hareketsiz toplamı %35
morfoloji 3tü sıfıra düştü bazen 1 oluyor
Eşiminde hareketsiz %30 da hızlı hareketli çok azdı. Morfoloji 2 idi. Testesteron hormonu bile düşüktü. İyi olan bi şey yoktu. O yüzden umutluyum ben senin için. İnşallah bi gün olacaktır. Kafaya takma demek dile kolay ama bir gerçek varki o da kafaya çok takıyoruz hata ediyoruz.

Eşiminde hareketsiz %30 da hızlı hareketli çok azdı. Morfoloji 2 idi. Testesteron hormonu bile düşüktü. İyi olan bi şey yoktu. O yüzden umutluyum ben senin için. İnşallah bi gün olacaktır. Kafaya takma demek dile kolay ama bir gerçek varki o da kafaya çok takıyoruz hata ediyoruz.
takmamayı başarana bilene helal olsun
elde değil

Merhaba Benim beta 25 ten 80 e, 80 den 276 ya çıkmış bugün... Bu kadar çok artması normal mi acaba. Dr bile şaşırdı 😑🤷🏻‍♀️
Doğal kuzum kimisinde yavaş yavaş artıyor kimisinde bir anda sen strest yapma yeterli Allah’ın izniyle hallolacak sıkmasana sen canını ya olabilir neler duyuyoruz içini ferah tut 🙏🏻

Doğal kuzum kimisinde yavaş yavaş artıyor kimisinde bir anda sen strest yapma yeterli Allah’ın izniyle hallolacak sıkmasana sen canını ya olabilir neler duyuyoruz içini ferah tut 🙏🏻
Merhaba Benim 2 gün önce 276 çıkmıştı ya bugün dayanamayıp tekrar verdim 547 çıktı. 2 katı değil tam.. 2 katı 555 olması lazımdı onu da geçmesi lazımdı belkide. Bu değerlerim düşecek mi geri yoksa yaa 😪😪😪 yine mi kimyasal acaba...

Benimde eşimde inversiyon var kromozomlarinin birinde. Kendi içinde kopup 180 derece dönüp olduğu yere tekrar yapisiyormus. Eşim için bir hassalik durumu yok. Normal devam ediyor hayatına. Ama hamilelik durumunda sorun olabilyor. Kimi doktor, genelde kadın doğum uzmanlari sorun değil o diyor, genetik doktoru %50 düşükle sonuçlanır %50 sağlıklı hamilelik olur diyor. Valla yani şu an boş gebelik geciriyorum. Muhtemelen ilaçla düşürülecek. Bundan oncekinde de kalbi durdu kürtaj oldum.
Yaşım 36 benim. Test sonuçlarım da başka bişey çıkmadı. Tiroid ve kan pıhtılaşma vs normal. Sanırım PGT yöntemiyle tüp bebek yapmaya yonelecegiz.

Benimde eşimde inversiyon var kromozomlarinin birinde. Kendi içinde kopup 180 derece dönüp olduğu yere tekrar yapisiyormus. Eşim için bir hassalik durumu yok. Normal devam ediyor hayatına. Ama hamilelik durumunda sorun olabilyor. Kimi doktor, genelde kadın doğum uzmanlari sorun değil o diyor, genetik doktoru %50 düşükle sonuçlanır %50 sağlıklı hamilelik olur diyor. Valla yani şu an boş gebelik geciriyorum. Muhtemelen ilaçla düşürülecek. Bundan oncekinde de kalbi durdu kürtaj oldum.
Yaşım 36 benim. Test sonuçlarım da başka bişey çıkmadı. Tiroid ve kan pıhtılaşma vs normal. Sanırım PGT yöntemiyle tüp bebek yapmaya yonelecegiz.
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bence de kendini artık daha da fazla yıpratma normal yolları deneyerek. Tüp bebek dene inşallah

Back
X