Sperm-kıyafet

Semanurtm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
188
27
18
29
Sperm yada ön sıvı tayt iç çamaşırı ve günlük pedden geçebilir mi? (Dalga amaçlı değildir mantıklı cevaplar lütfen) mantıken olamaz ama bazı doktorlar imkansız dese de bazıları milyonda bir diyor ve akıl karıstırıyor

Dalga geçmeyin demiştim adet gecikmem var. Bir haftalık seyehat etmiştim ondan mı bilemiyorum.

Pekala büyük olarak size danısmak istedim tıpkı bır doktora danısmak ıstemem gıbı maılde fotoğraf istemis. Sizler dalga gecerken onun bunu yapması normal.

Üstünde hem tayt hem iç çamaşıri hem de ped mi vardi? Yani imkansız diyeyim sen anla.

Mantıken öyle ama kuruyorum kafamda rahatsız ettiysem özğr dilerim gerçekten herkes hakaret ediyor

Geçemez merak etme içini ferah tut ..Vajinaya giren döllenmiyor kaç ay kaldı ki kaç aşamalı şeyden geçecek..

Mantıken öyle ama kuruyorum kafamda rahatsız ettiysem özğr dilerim gerçekten herkes hakaret ediyor
Kaç yaşındasın? Yani bazen korku insana saçma şeyler düşündürtür doğru. Ama bu cidden imkansız.

Bacım gardașım her kimsen dünden beri malamat oldun bütün cinsellik içeren konulara yazdın saçmalama gurban olduğum ne hamile kalması normal sürtünmeyi geçtik arada çamaşırlar ve günlük ped var bide:duduk::KK47:

Gerçekten mi çok korkuyorum regl gecikti sehir değişmemden mi acab
Korkma canım geçmez içini rahat tut sen gerçekten sil at kafandan ,hava değişikliği ,stres ,beslenme biçimi vs hepsi adeti geciktirir. Öyle geçmesi imkansız evliyim ben birebir yaşıyoruz bazı şeyleri öyle bile geçmiyor yani ne diyeyim daha

Stresten adetin gecikmiştir. Sıfır ihtimal mümkün olmayan birsey icin gerilmeyin bunu düşünün rahatlayın.

Korkma canım geçmez içini rahat tut sen gerçekten sil at kafandan ,hava değişikliği ,stres ,beslenme biçimi vs hepsi adeti geciktirir. Öyle geçmesi imkansız evliyim ben birebir yaşıyoruz bazı şeyleri öyle bile geçmiyor yani ne diyeyim daha
Ablacım sekiz tane yiğenim var nasıl olur bebek biliyorum ama korkuyorum kafayı yicem bir hafta sehi dısında kaldım orası soğuktu üşüttüm beslenmem değişti ve regl olmadım korkuyorum işte idrar testi negatif ama

Back
X