Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm nizde 4.5 yıllık evliyiz eşiminim görevi nedeniyle pek bi arada olamasak da 3 yıldır bebek istiyoruz ama bizim de olmadıCanim oncelikle morfoloji sorunu var eşimde. Sayi iyi bu arada. Ama bendede pko var. Doktorumuz normal yolla kalirsin dedi ama biz 4,5 yil cocuk sahibi olamadık. Simdi tup transferim oldu 5 gun sonra kan verecegim. Esine mesir macunu özü yedirdinmi? Kaliteyi arttiriyor diye duydum. Biz tuo bebek oncesi mesir macunu ozu,findik fistik almistik bol bol. Sayi ve morfoloji guzel cikmisti.
Bizimde 2 sene olacak 3 ay sonra evlendiğim günden beri korunmuyorum olmuyor. En son testte morfolojide sınırın üstünde çıktı harekette baya yüksek çıktı ama 5 aydır hiç bir şey yok malesefuc senedir cocugum olmiyor bir asilama bir tup bebek yine olmadi ins 6 ay sonra yine tupe basliyacaz varmi boyle bizim gibi morfoloji ve hareket yuzunden, gebe kalmayan varsa burda dertleselim bir birumize oneri sunalim
Bizimde 2 sene olacak 3 ay sonra evlendiğim günden beri korunmuyorum olmuyor. En son testte morfolojide sınırın üstünde çıktı harekette baya yüksek çıktı ama 5 aydır hiç bir şey yok malesefNisan ayından beri ilaç kullanıyoruz...
Cnm nizde 4.5 yıllık evliyiz eşiminim görevi nedeniyle pek bi arada olamasak da 3 yıldır bebek istiyoruz ama bizim de olmadı
Artık üzülemiyorum bile bu hafta tüp bebek için görüşmeye gideceğiz.Canim napalim bizimde sinavimiz buymuş üzülme![]()
Olumlu düşün oyle olsunArtık üzülemiyorum bile bu hafta tüp bebek için görüşmeye gideceğiz.
Yok cnm eşim doktor deyince kuplere biniyor aşılamayı bile kabul etmiyorCanim tup bebek denediniz mi
Ay olurmu öyle şey istersen 2 sayfa yazYok cnm eşim doktor deyince kuplere biniyor aşılamayı bile kabul etmiyor
Eşime de hak veriyorum aslında eşim tsk da çalışıyor son 6 aydır hiç birbirimizi görmedik 4.5 yılın 2 yılı ancak beraber kalabildik tedaviye başlarız olur da görev çıkarsa ne olacak diyor seneye tayiniyiz batıda başlarız tedaviye kafamız rahat olur diyor sadece vitamin hali kullandı dr tavsiyesiyle aralıkta gelecek bakalim hayırlısı uzun yazdım kusura bakma
Inşallah cnmAy olurmu öyle şey istersen 2 sayfa yazEn güzelini diyor eşin canim işi dolayisi ile boşver belki o surecekte mucizen kendiliginden gelir. Bu keciboyunuzu ozunun pekmezinin iyi geldigini biliyorum istersen onuda deneyin bi.
Direkt tüp bebek tedavisine mi geçtiniz aşılama yapılmadı mı pekiCanim oncelikle morfoloji sorunu var eşimde. Sayi iyi bu arada. Ama bendede pko var. Doktorumuz normal yolla kalirsin dedi ama biz 4,5 yil cocuk sahibi olamadık. Simdi tup transferim oldu 5 gun sonra kan verecegim. Esine mesir macunu özü yedirdinmi? Kaliteyi arttiriyor diye duydum. Biz tuo bebek oncesi mesir macunu ozu,findik fistik almistik bol bol. Sayi ve morfoloji guzel cikmisti.
Muhteşem 3 lü var kk da onu denemeyi düşünüyorum bendeKeciboynuzu ardindan havuc..
Gingseng cinko e vitamini ve selenyum onemli
Bizim denemedigimiz kalmadi :)) 2 bucuk 3 senedir. Muhtsem 3lu nedir pekiMuhteşem 3 lü var kk da onu denemeyi düşünüyorum bende
Balım aynı problemler bizde de var ama benim transferim 2 ay ertelendi pcos yüzünden. Seninki taze transfer mi?? İnşallahh pozitif olur kuzum test sonucu ...Canim oncelikle morfoloji sorunu var eşimde. Sayi iyi bu arada. Ama bendede pko var. Doktorumuz normal yolla kalirsin dedi ama biz 4,5 yil cocuk sahibi olamadık. Simdi tup transferim oldu 5 gun sonra kan verecegim. Esine mesir macunu özü yedirdinmi? Kaliteyi arttiriyor diye duydum. Biz tuo bebek oncesi mesir macunu ozu,findik fistik almistik bol bol. Sayi ve morfoloji guzel cikmisti.