• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sperm morfolojisi ve hareketinden dolayi hamile kalamayan varmi

tusem72

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
66
27
8
38
uc senedir cocugum olmiyor bir asilama bir tup bebek yine olmadi ins 6 ay sonra yine tupe basliyacaz varmi boyle bizim gibi morfoloji ve hareket yuzunden, gebe kalmayan varsa burda dertleselim bir birumize oneri sunalim

Canim oncelikle morfoloji sorunu var eşimde. Sayi iyi bu arada. Ama bendede pko var. Doktorumuz normal yolla kalirsin dedi ama biz 4,5 yil cocuk sahibi olamadık. Simdi tup transferim oldu 5 gun sonra kan verecegim. Esine mesir macunu özü yedirdinmi? Kaliteyi arttiriyor diye duydum. Biz tuo bebek oncesi mesir macunu ozu,findik fistik almistik bol bol. Sayi ve morfoloji guzel cikmisti.

Canim oncelikle morfoloji sorunu var eşimde. Sayi iyi bu arada. Ama bendede pko var. Doktorumuz normal yolla kalirsin dedi ama biz 4,5 yil cocuk sahibi olamadık. Simdi tup transferim oldu 5 gun sonra kan verecegim. Esine mesir macunu özü yedirdinmi? Kaliteyi arttiriyor diye duydum. Biz tuo bebek oncesi mesir macunu ozu,findik fistik almistik bol bol. Sayi ve morfoloji guzel cikmisti.
Cnm nizde 4.5 yıllık evliyiz eşiminim görevi nedeniyle pek bi arada olamasak da 3 yıldır bebek istiyoruz ama bizim de olmadı

uc senedir cocugum olmiyor bir asilama bir tup bebek yine olmadi ins 6 ay sonra yine tupe basliyacaz varmi boyle bizim gibi morfoloji ve hareket yuzunden, gebe kalmayan varsa burda dertleselim bir birumize oneri sunalim
Bizimde 2 sene olacak 3 ay sonra evlendiğim günden beri korunmuyorum olmuyor. En son testte morfolojide sınırın üstünde çıktı harekette baya yüksek çıktı ama 5 aydır hiç bir şey yok malesef :( Nisan ayından beri ilaç kullanıyoruz...

Bizimde 2 sene olacak 3 ay sonra evlendiğim günden beri korunmuyorum olmuyor. En son testte morfolojide sınırın üstünde çıktı harekette baya yüksek çıktı ama 5 aydır hiç bir şey yok malesef :KK43: Nisan ayından beri ilaç kullanıyoruz...

Canim napalim bizimde sinavimiz buymuş üzülme :KK61:

Var var bizdede morfoliji. Ama bendede sol over pcos cikti yeni. Bakalim ne olacak 3 bucuk senelik evliyim bende hic korunmadim ama tup bebekte filan bu sorun ortadan kalkiyor zaten gerceklesiyor tutunmasi lazm tabi bide kismet ya olur insallah benim tup vs hic birini yapmaya halim yok acikcasi. Beklemekte zor nabayim bilmiyorum onumuzdeki aylar vakicaz artik

Canim tup bebek denediniz mi
Yok cnm eşim doktor deyince kuplere biniyor aşılamayı bile kabul etmiyor
Eşime de hak veriyorum aslında eşim tsk da çalışıyor son 6 aydır hiç birbirimizi görmedik 4.5 yılın 2 yılı ancak beraber kalabildik tedaviye başlarız olur da görev çıkarsa ne olacak diyor seneye tayiniyiz batıda başlarız tedaviye kafamız rahat olur diyor sadece vitamin hali kullandı dr tavsiyesiyle aralıkta gelecek bakalim hayırlısı uzun yazdım kusura bakma

Yok cnm eşim doktor deyince kuplere biniyor aşılamayı bile kabul etmiyor
Eşime de hak veriyorum aslında eşim tsk da çalışıyor son 6 aydır hiç birbirimizi görmedik 4.5 yılın 2 yılı ancak beraber kalabildik tedaviye başlarız olur da görev çıkarsa ne olacak diyor seneye tayiniyiz batıda başlarız tedaviye kafamız rahat olur diyor sadece vitamin hali kullandı dr tavsiyesiyle aralıkta gelecek bakalim hayırlısı uzun yazdım kusura bakma
Ay olurmu öyle şey istersen 2 sayfa yaz:KK200: En güzelini diyor eşin canim işi dolayisi ile boşver belki o surecekte mucizen kendiliginden gelir. Bu keciboyunuzu ozunun pekmezinin iyi geldigini biliyorum istersen onuda deneyin bi.

Ay olurmu öyle şey istersen 2 sayfa yaz:KK200: En güzelini diyor eşin canim işi dolayisi ile boşver belki o surecekte mucizen kendiliginden gelir. Bu keciboyunuzu ozunun pekmezinin iyi geldigini biliyorum istersen onuda deneyin bi.
Inşallah cnm
Zaten 1 ay sonra bi gelsin sürekli araştırma içindeyim ne iyi gelir diye bunu da not edeyim denerim insallah

Direkt tüp bebek tedavisine mi geçtiniz aşılama yapılmadı mı peki
Süreç nasıl peki beni düşüncesi bile heyecanlandırıyor
Inşallah hayırlı haberi verirsiniz bize

Balım aynı problemler bizde de var ama benim transferim 2 ay ertelendi pcos yüzünden. Seninki taze transfer mi?? İnşallahh pozitif olur kuzum test sonucu ...

Back
X