• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sperm morfolojisi ve hareketinden dolayi hamile kalamayan varmi

Eşimin sperm değerlerinde sıkıntı olduğu için bir yıl içersinde 3 kere tüp bebek denedik..ilk tedavide embriyolar yeterli gelişmeyi gösterememişti, transfer dahi olamadım..sonrasında eşimin tedavisi sonrası tüp bebek merkezinin üroloğunun yönlendirmesiyle ikinci denemeye başladık.. 3 tane 5.gün embriyomuzun ikisi net negatif ile sonuçlandı..kalan bir tane dondurulmuş da kimyasalla sonuçlandı..şimdi en az bir yıl belki daha fazla ara verdik..yorulduk çünkü..yeni yeni bitkisel takviyelere devam etmeye başladık..Bizim tüp bebek denememizlerden çıkardığımız sonuç, sperm değerleri iyice düzelmeden tüp bebek olumlu sonuç vermiyor..ya da olmayınca olmuyor, bilmiyorum...nasip kısmet herşey..dilerim bu uğurda uğraşan herkesin kucağı dolar, bize de bu güzellik nasip olur..
Amin canım ne güzelde yazmissin yüreğine sağlık
Inşallah hepimizn bir evladı olur neyin olmasa zor derler ama bu bambaşka eşim bi keresinde parayla olcak bişey değilki gidip hemen alalım demişti o zaman icim ciz etmişti zor gerçekten
Senin eşinin sonuçları nasil peki
Bende aşılama tüp bebek kesin gibi bakıyorum bazen ama dediğin gibi nasip hersey

Amin canım ne güzelde yazmissin yüreğine sağlık
Inşallah hepimizn bir evladı olur neyin olmasa zor derler ama bu bambaşka eşim bi keresinde parayla olcak bişey değilki gidip hemen alalım demişti o zaman icim ciz etmişti zor gerçekten
Senin eşinin sonuçları nasil peki
Bende aşılama tüp bebek kesin gibi bakıyorum bazen ama dediğin gibi nasip hersey
Bende bir sıkıntı yok çok şükür yaşımın 35 olması dışında..3 yıllık evliyiz..ilk yılımızın sonunda doktor kontrollerinde öğrendik eşimin değerlerinin normal yoldan hamile kalmama engel teşkil ettiğini..morfoloji sıfır ileri hareketli yok..sayı da az..ilaç ve bitkisel takviyelerle ve sevgiyle yükselir umudu taşıyoruz..elbet ALLAH bize de nasip edecektir evlat sahibi olmayı..ben umudumu hiç yitirmiyorum...
İnşallah tez zamanda siz de olumlu sonuç alırsınız..

Bende bir sıkıntı yok çok şükür yaşımın 35 olması dışında..3 yıllık evliyiz..ilk yılımızın sonunda doktor kontrollerinde öğrendik eşimin değerlerinin normal yoldan hamile kalmama engel teşkil ettiğini..morfoloji sıfır ileri hareketli yok..sayı da az..ilaç ve bitkisel takviyelerle ve sevgiyle yükselir umudu taşıyoruz..elbet ALLAH bize de nasip edecektir evlat sahibi olmayı..ben umudumu hiç yitirmiyorum...
İnşallah tez zamanda siz de olumlu sonuç alırsınız..
Inşallah cnm isteyen herkesin olur inşallah
Peki kullandığınız takviyelerin sperm testi sonuçlarında katkısı oldu mu bi ilerleme falan

Back
X