• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sperm morfolojisi ve hareketinden dolayi hamile kalamayan varmi

Balım aynı problemler bizde de var ama benim transferim 2 ay ertelendi pcos yüzünden. Seninki taze transfer mi?? İnşallahh pozitif olur kuzum test sonucu ...
Canim benim guzel dileklerin için tesekkur ederim. Dondurulmuş oldu ama oyle cok beklemedim regli oldum yumurta toplamadan 10 gun sonra. 15 gun sonrada transferim oldu. Yani 25 gun sonra yapildi.:)

Direkt tüp bebek tedavisine mi geçtiniz aşılama yapılmadı mı peki
Süreç nasıl peki beni düşüncesi bile heyecanlandırıyor
Inşallah hayırlı haberi verirsiniz bize
Yok canim ben aşilama olmadim cunku tutma oranı normal gebe kalmaktan %5 fazla idi. Birde yaptirdigim merkezde 2500 gibi bir rakam cikti oyuzden direk tup istedik. Insallah canim yarin kan vericem belki cikar 8.ci gunum. Sende insallah guzel haberler verirsin bizlere.

Inşallah cnm
Zaten 1 ay sonra bi gelsin sürekli araştırma içindeyim ne iyi gelir diye bunu da not edeyim denerim insallah
Birde çakşir özü suyu nun iyi geldigini duydum :) Anam maşallah bizde koca kari ilaçlarında devâ arayan olduk napalim bizimde sinavimiz buymuş

Canim benim guzel dileklerin için tesekkur ederim. Dondurulmuş oldu ama oyle cok beklemedim regli oldum yumurta toplamadan 10 gun sonra. 15 gun sonrada transferim oldu. Yani 25 gun sonra yapildi.:)
Reglin 3.günü gittiğimde yumurtalıklarımın hala küçülmediğini söyledi doktorum ve doğumkontrol hapı verdi sanırım ondan ertelendi benimki.. Kaçıncı gün embriyosuydu? Bide chip mi yaptılar balımm??

Reglin 3.günü gittiğimde yumurtalıklarımın hala küçülmediğini söyledi doktorum ve doğumkontrol hapı verdi sanırım ondan ertelendi benimki.. Kaçıncı gün embriyosuydu? Bide chip mi yaptılar balımm??
Ay chip ne bilmiyorum ben :110: 3.gün embriyosu canim

Mikrochip kuzum. Sperm seçme yöntemi bu..
Ay kuzum sağol bilgilendirdigin icin daha neler ögrenicem acaba :KK53:
Bu arada bugun kan verdim sonuç negatif tabi normal test gunume daha var. Ay ne zor şeylermiş bunlar :KK61: insan tüp bebeği kesin olarak görüyor ama öyle görmemek gerekiyormuş:KK64:

Ay kuzum sağol bilgilendirdigin icin daha neler ögrenicem acaba :KK53:
Bu arada bugun kan verdim sonuç negatif tabi normal test gunume daha var. Ay ne zor şeylermiş bunlar :KK61: insan tüp bebeği kesin olarak görüyor ama öyle görmemek gerekiyormuş:KK64:
Rica ederim kuzum ne dimekk:olamaz: Kaçıncı günün balım bugün?? Üzülme moral bozmak yok daha varmış hem günün. İnşallah tez vakitte hayırlısıyla bebişli günler geliveriri hepimize:anneadayı::anneadayı::dua::dua:

Hayırlı akşamlar. Eşinizin sperm sonuçları sıkıntılıysa şuan için tüp bebek de yaptırmayın bence. Sperm değerlerini düzeltmeye çalışın. Çünkü kalitesiz spermle ne aşılama tutuyor ne de tüp bebek. Tutsada bir süre sonra düşüyor genelde. Vitamin ve bitkisel takviyeler deneyin biraz.

Bizim denemedigimiz kalmadi :)) 2 bucuk 3 senedir. Muhtsem 3lu nedir peki
Kusura bakma cnm geç gördüm
Bende muhteşem 3 lü başlığı altında gordum pharmaton,çinko ve l-karnitin kullanıp faydasını gören varmis bende allahın izni ile denemeyi düşünüyorum
Başlık var bi göz at istersen

Birde çakşir özü suyu nun iyi geldigini duydum :) Anam maşallah bizde koca kari ilaçlarında devâ arayan olduk napalim bizimde sinavimiz buymuş
Aynen öyle
Esime diyorum bunları alacagim diye
Ee kim kullanacak diyor
Onu da mı ben içeceğim diyor yazık kuzuma

Yok canim ben aşilama olmadim cunku tutma oranı normal gebe kalmaktan %5 fazla idi. Birde yaptirdigim merkezde 2500 gibi bir rakam cikti oyuzden direk tup istedik. Insallah canim yarin kan vericem belki cikar 8.ci gunum. Sende insallah guzel haberler verirsin bizlere.
Anladim cnm herşeyin hayırlısı vardır bundada bi hayır
Inşallah sonuç pozitif olur da bizimle paylaşırsın

Kusura bakma cnm geç gördüm
Bende muhteşem 3 lü başlığı altında gordum pharmaton,çinko ve l-karnitin kullanıp faydasını gören varmis bende allahın izni ile denemeyi düşünüyorum
Başlık var bi göz at istersen
Canim proxeed plus kullandik onun icindede cok sey vardi bu ucluden daha fazla..

uc senedir cocugum olmiyor bir asilama bir tup bebek yine olmadi ins 6 ay sonra yine tupe basliyacaz varmi boyle bizim gibi morfoloji ve hareket yuzunden, gebe kalmayan varsa burda dertleselim bir birumize oneri sunalim
Benn varim
Bizim de 3 bucuk sendir
Olmadı
2 negatif aşılamam var
Sırada tüp var
Morfoloji ve hareketsiz orani ne eşinizin

Canim proxeed plus kullandik onun icindede cok sey vardi bu ucluden daha fazla..
Aaa öyle mi içeriğine tam bakamadim bu vitaminlerin
bizde proxeed plus düzenli olmasada 6 ay kullandık
Hareket 1. De iyi değildi tam hatırlamıyorum
2. De %0 olmuştu bu proxeed plus ı kullanınca %27 ye cikmisti Bilmiyorum ki tekrar doktor desem eşim strese giriyor kaan aydosa gitmeyi düşünüyorum bakalim eşim bi gelsin :işsiz:

Aaa öyle mi içeriğine tam bakamadim bu vitaminlerin
bizde proxeed plus düzenli olmasada 6 ay kullandık
Hareket 1. De iyi değildi tam hatırlamıyorum
2. De %0 olmuştu bu proxeed plus ı kullanınca %27 ye cikmisti Bilmiyorum ki tekrar doktor desem eşim strese giriyor kaan aydosa gitmeyi düşünüyorum bakalim eşim bi gelsin :işsiz:
Git bakalim. Ankarada degilmi o. Evet proxeed in icinde baya şeyler var. Iste biz de kullandk 3 ay flan ama test yaptirmadik mesguliyetlerimiz vardi. Ama vitamin testinde flan degerler 2 kati oldu esim birakti

Git bakalim. Ankarada degilmi o. Evet proxeed in icinde baya şeyler var. Iste biz de kullandk 3 ay flan ama test yaptirmadik mesguliyetlerimiz vardi. Ama vitamin testinde flan degerler 2 kati oldu esim birakti
Evet cnm ankarada 15 günlük izinde sigdirp gideriz ıns

Eşimin sperm değerlerinde sıkıntı olduğu için bir yıl içersinde 3 kere tüp bebek denedik..ilk tedavide embriyolar yeterli gelişmeyi gösterememişti, transfer dahi olamadım..sonrasında eşimin tedavisi sonrası tüp bebek merkezinin üroloğunun yönlendirmesiyle ikinci denemeye başladık.. 3 tane 5.gün embriyomuzun ikisi net negatif ile sonuçlandı..kalan bir tane dondurulmuş da kimyasalla sonuçlandı..şimdi en az bir yıl belki daha fazla ara verdik..yorulduk çünkü..yeni yeni bitkisel takviyelere devam etmeye başladık..Bizim tüp bebek denememizlerden çıkardığımız sonuç, sperm değerleri iyice düzelmeden tüp bebek olumlu sonuç vermiyor..ya da olmayınca olmuyor, bilmiyorum...nasip kısmet herşey..dilerim bu uğurda uğraşan herkesin kucağı dolar, bize de bu güzellik nasip olur..

Back
X