bende son bir kaç gündür buna takmış durumdayım olumsuz 3 tedavi iptal edilmiş bir dondurulmuş tedavisiyle 4 olumsuz denemem var durmadan aynı işlemler aynı ilçaçlar aynı bekleyiş ve aynı hüsran yok yalnış olan bişeyler var ama nerede benim eşimin sayısı çok düşük 100 bin yıkamadan sonra kalan 15 bin morfoloji%

1 baş boyun anomolili v ehareketlilik %10 yani çok iç açıcı değil fakat tüp bebekte bir sorun görünmüypr ama yok olmuyo işte olmuyooo eşim 3 aydır proxeed plus kullanıro ve evicap spermde dna kırıklığı yada dna hasarı diye bir sorun olunca istediğin kadar denesende maalesef gebelik oluşmuyo oluşsabile düşükle yada gelişim geriliği ile sonlanıyomuş.şimdi izmirde bu sperm dna hasarına bakan bir yer arıyorum ama maalesef bulamadım ankarada kaan aydos varmış sanırım aradım tatildeymiş olmadı alıp başımı bide oraya gideceğim sanırım ist dada vardır bu testi yapan merkezler öff bilmiyorum işte benim eşim öle kür felanda kullanmaz asla işim zor yani neyse çok yazdım ama tam yarama tuz basan bir başlık olmuş inşallah hayırlısı olur hepimiz için meğer ne kadar zormuş anne olmak.....