sperm morfolojisini düzelten hiçmi birşey yok yaaa offf:(:(:(

morfoloji düzelir diyenlere inanmayın morfoloji düzelmiyor malesef:(sayı değişir,hareket değişir ama şekil değişmiyor.neyse o.tıbben de bir çaresi yok şu anda:(dediğiniz hepsini denedik ilaçlar da dahil.proseed de işe yaramadı.normal yoldan şans var ama çooook azz..microda anca...

Mrb arkadaşlar aynı sorun bizde de var morfoloji sıfır eşim varikosel ameliyatı bile oldu ama değişen bişey yok...........başka bir topikte bayanlar bitkisel bir haptan bahsetmiş onu aldım eşime şimdi onu içiyor.adını yazayım belki almak isteyen olur:pycnogenol

sorma canım benimde eşim varikosel ameliyatı oldu çift taraflı bizde bekledik değerler düzelir diye ama düzelmedi malese..o ilacı duymadım ama ilaçlar konusunda biraz tereddütlüyüm ya sperm konusunda biçok ilaç var piyasada ve biz korkuyoruz ilaçlardan bi tarafı düzeltirken başka zararlar görmesin diye.ama siz faydasını görürseniz eğer yaz mutlaka

morfoloji düzelir diyenlere inanmayın morfoloji düzelmiyor malesef:(sayı değişir,hareket değişir ama şekil değişmiyor.neyse o.tıbben de bir çaresi yok şu anda:(dediğiniz hepsini denedik ilaçlar da dahil.proseed de işe yaramadı.normal yoldan şans var ama çooook azz..microda anca...

malesef öyle.bizde bisürü şey denedik ama sayı arttı morfoloji düzelmedi malesef ..

sorma canım benimde eşim varikosel ameliyatı oldu çift taraflı bizde bekledik değerler düzelir diye ama düzelmedi malese..o ilacı duymadım ama ilaçlar konusunda biraz tereddütlüyüm ya sperm konusunda biçok ilaç var piyasada ve biz korkuyoruz ilaçlardan bi tarafı düzeltirken başka zararlar görmesin diye.ama siz faydasını görürseniz eğer yaz mutlaka

"Morfoloji sıfır ile hamile kalan var mı?"ve "Yaktın bizi morfoloji"isminde iki topik var canım orda kullanıp faydasını görenler olmuş hapı onun için aldım oku istersen.dünyanın en güçlü antioksidanıymış........... biz bir haftadır kullanıyoruz en az 3 ayda etkili oluyormuş haber veririm.........

canım ben 8 yıllık evliyim ilk sperm testini 2006 da yaptırdık morfolojimiz 0 çıktı bunu takiben 1 2 sene aralıklarla yaptırdık hep 0 arda 1 çıkıyodu.sonra keçiboynuzu kürünü yaptık eşime ama düzenli bi şekilde morfolojimiz 4 e çıkmış 4 üzeri için iyi dedi doktor nekadar etkili oldu bilmem ama yükseldi ki eşim 43 yaşında:))

canım ben 8 yıllık evliyim ilk sperm testini 2006 da yaptırdık morfolojimiz 0 çıktı bunu takiben 1 2 sene aralıklarla yaptırdık hep 0 arda 1 çıkıyodu.sonra keçiboynuzu kürünü yaptık eşime ama düzenli bi şekilde morfolojimiz 4 e çıkmış 4 üzeri için iyi dedi doktor nekadar etkili oldu bilmem ama yükseldi ki eşim 43 yaşında:))

sizin de bizim gibi yaş farkınız çok demek benim de eşim 44 yaşında 13 yaş var aramızda.. aslında erkeğin yaşı önemli değil diyorlar ya hiç de öyle değil dedi bizim doktor özellikle hareketliliği çok etkiliyormuş..
bir de kızlar aklınızda olsun sabah erken saatte daha hareketli oluyormuş bunlar :)))

sağol cnmbizde ara vermiştik keçiboynuzuna yeniden başlıcaz inş bukez şifaolur da birazda olsa düzelir

sizin de bizim gibi yaş farkınız çok demek benim de eşim 44 yaşında 13 yaş var aramızda.. aslında erkeğin yaşı önemli değil diyorlar ya hiç de öyle değil dedi bizim doktor özellikle hareketliliği çok etkiliyormuş..
bir de kızlar aklınızda olsun sabah erken saatte daha hareketli oluyormuş bunlar :)))

evet ben 80 liyim eşim 67 li 44 mü oluyo:(( daha 43:)
ama bizim hareketlilik bundan öncede düşükdü % 10 üzerinde hiç çıkmadı şimdiye kadar..
evet sabahları kesin daha etkili bu sayılarla bile biz ilk evlendiğimizde hamile kaldım kimyasaldı ama yinede gebelikde.

evet ben 80 liyim eşim 67 li 44 mü oluyo:(( daha 43:)
ama bizim hareketlilik bundan öncede düşükdü % 10 üzerinde hiç çıkmadı şimdiye kadar..
evet sabahları kesin daha etkili bu sayılarla bile biz ilk evlendiğimizde hamile kaldım kimyasaldı ama yinede gebelikde.

Aaa ben seni daha küçük sanıyordum ben de 80liyim eşim 67li :))) 44 oldu maalesef..
biz de 2005te evlendik ben de hemen hamile kaldım doktor ohoo 5 yıl olmuş hiç mi değişmedi vücudunuz hiç mi yaşlanmadınız sanki dedi..

Aaa ben seni daha küçük sanıyordum ben de 80liyim eşim 67li :))) 44 oldu maalesef..
biz de 2005te evlendik ben de hemen hamile kaldım doktor ohoo 5 yıl olmuş hiç mi değişmedi vücudunuz hiç mi yaşlanmadınız sanki dedi..

ya hiç sorma yaşlanmıyız ben 2007 de tüp bebek denediğimde 18 yumurtam olmuştu 4 yıl geçti 6 ya indi buda zamanın geçtiğinin göstergesi .ama ben hala kendimi 18 lik hissediyorum o başka ruhum gencecik bir kız ablası:9:

ayşeeecim bu konuşmalarımızı hatırladınmı canım.sen bana moral vermiştin baya.o zaman şans gözüyle bakıyordum ama nasip oluyyormuş demekki.allahım sen tamamına erdir inşş...ikimizde hayırlsıyla atlatalım ve sağlıkla kucağımıza alalım.darısı olmayanların başına.

ayşeeecim bu konuşmalarımızı hatırladınmı canım.sen bana moral vermiştin baya.o zaman şans gözüyle bakıyordum ama nasip oluyyormuş demekki.allahım sen tamamına erdir inşş...ikimizde hayırlsıyla atlatalım ve sağlıkla kucağımıza alalım.darısı olmayanların başına.

amiiin bana da bunlar hep mucize gibi gelirdi de bu mucizeler beni asla bulmaz derdim.. sonra gerçek olunca kendimi o kadar özel hissettim ki Rabbim beni seçti duamı kabul etti diye öyle mutlu oldum ki.. çok şükür inşallah sağlıkla kucağımıza da alalım sevincimiz yarım kalmasın inşallah..

amiiin bana da bunlar hep mucize gibi gelirdi de bu mucizeler beni asla bulmaz derdim.. sonra gerçek olunca kendimi o kadar özel hissettim ki Rabbim beni seçti duamı kabul etti diye öyle mutlu oldum ki.. çok şükür inşallah sağlıkla kucağımıza da alalım sevincimiz yarım kalmasın inşallah..

aminn cnm inşşş.bende sabah kan verdim tekrardan inş güzelce artmıştır değerimiz :40:

TAMAM canım birazdan arayıp sorcam çıkmışmı diye çıkınca yazarım sonucu.

TAMAM canım birazdan arayıp sorcam çıkmışmı diye çıkınca yazarım sonucu.

bende son bir kaç gündür buna takmış durumdayım olumsuz 3 tedavi iptal edilmiş bir dondurulmuş tedavisiyle 4 olumsuz denemem var durmadan aynı işlemler aynı ilçaçlar aynı bekleyiş ve aynı hüsran yok yalnış olan bişeyler var ama nerede benim eşimin sayısı çok düşük 100 bin yıkamadan sonra kalan 15 bin morfoloji%:59: 1 baş boyun anomolili v ehareketlilik %10 yani çok iç açıcı değil fakat tüp bebekte bir sorun görünmüypr ama yok olmuyo işte olmuyooo eşim 3 aydır proxeed plus kullanıro ve evicap spermde dna kırıklığı yada dna hasarı diye bir sorun olunca istediğin kadar denesende maalesef gebelik oluşmuyo oluşsabile düşükle yada gelişim geriliği ile sonlanıyomuş.şimdi izmirde bu sperm dna hasarına bakan bir yer arıyorum ama maalesef bulamadım ankarada kaan aydos varmış sanırım aradım tatildeymiş olmadı alıp başımı bide oraya gideceğim sanırım ist dada vardır bu testi yapan merkezler öff bilmiyorum işte benim eşim öle kür felanda kullanmaz asla işim zor yani neyse çok yazdım ama tam yarama tuz basan bir başlık olmuş inşallah hayırlısı olur hepimiz için meğer ne kadar zormuş anne olmak.....

slm ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz.bizdede morfoloji sorunu var bebeğim olmuyor.19 aylık evliyim doktor tüp bebek dedi.

Merhaba arkadaşlar bende keciboynuzu kuru ile ilgili bişi demek istiyorum biz denedik 1 ayda Maşallah 6.200.000 den 89.000.0000 e çıktı total kürü uygulamaktadır fayda var bilginize:)

Back
X