sperm morfolojisini düzelten hiçmi birşey yok yaaa offf:(:(:(

Morfolojinin düzelmeyeceği söyleniyor.fakat sağlam olanlar %1 bile olsa mikro chip yöntemiyle toplanıyor.bu da tüp bebeği %5 oranında arttırıyor.

Merhaba arkadaşlar,
benim eşiminde varikosel problemi var. Progny M ilacını kullanmasını istediler eşimin. ileri hareketli %8 di ilk tahlili, 2 ay sonra tekrar tahlil verdik %28 oldu ve bu ay da tahlil verdik %47 olmuş. morfolojisi sıfır 0. geçen ay da hamile kaldım 10 günlük dediler bebeğe 10 gün sonra düştü.1 yıl olcak hala deniyoruz.Sizce morfolojinin mi yükselmesi gerek. nasıl bir keçiboynuzu kürü yapmam gerek ki düzelsin?
fikirlerinizi önermeniz beni mutlu eder.

morfoloji sorunu bizde yaşıyoruz.Sonuca bakıp hemen zaman kaybetmeden tüp bebek deneyin dedi doktor.Önce bir ilaç vitamin ne bileyim destekleyici birşey vermedi.Tüp bebek istemiyorum burada bu kadar normal yolla hamile kalmış kişiler varken. Doktor seçimi gerçekten çok önemli .Kimse uğraşmak ,kafa yormak istemiyor.Tüp bebek yapın diyip yolluyorlar :KK43:

Kızlar benim eşim in de morfoloji 2 İdi şu an solgar 200 lük e vitamini ayrıca soğuk pres keçi boynuzu kullanıyor test yaptık yüzde 4 e yükselmiş tavsiye ederim

kaç ayda yükselmiş morfolojisi : )
Canım en son elimizde 2017 tarihli test vardı tüp bebek yaparken istenmişti orada yüzde 2 idi tabi şimdi doktor 2 sene geçmiş yeni sperm testi istiyorum morfoloji düşük dedi bende bunları araştırıp yaptım hatta 1 hafta kadar keçi boynuzu kaynatıp içirdim sonuçlar iyi çıksın diye eşime zorla yaptırıyorum testi maalesef o yüzden düşük çıkmaması için çok uğraştım 1 ay kadar bu kürler i yaptım sonuç eski tahlile göre çok iyi çıktı 50 milyon dan 120 milyona çıktı morfoloji de yüzde 4 oldu tek sıkıntımız ileri hareketli 2017 de yüzde 41 iken bu sefer yüzde 22 çıktı acaba daha mı düşüktü de yükseldi bilmiyorum şimdi takviyeler e devam ediyorum doğal yoldan deniyoruz

Canım en son elimizde 2017 tarihli test vardı tüp bebek yaparken istenmişti orada yüzde 2 idi tabi şimdi doktor 2 sene geçmiş yeni sperm testi istiyorum morfoloji düşük dedi bende bunları araştırıp yaptım hatta 1 hafta kadar keçi boynuzu kaynatıp içirdim sonuçlar iyi çıksın diye eşime zorla yaptırıyorum testi maalesef o yüzden düşük çıkmaması için çok uğraştım 1 ay kadar bu kürler i yaptım sonuç eski tahlile göre çok iyi çıktı 50 milyon dan 120 milyona çıktı morfoloji de yüzde 4 oldu tek sıkıntımız ileri hareketli 2017 de yüzde 41 iken bu sefer yüzde 22 çıktı acaba daha mı düşüktü de yükseldi bilmiyorum şimdi takviyeler e devam ediyorum doğal yoldan deniyoruz
gerçekten hem bize hemde eşlermize çok zorlu bir süreç bu.Kendimde sorun olsa her yolu deneyeceğim ama eşimde olunca ilaç içirmek ,bitkisel şeyler yedirmek çok zor dediğin gibi.Tek taraflı uğraşmakta yıpratıyor insanı.

gerçekten hem bize hemde eşlermize çok zorlu bir süreç bu.Kendimde sorun olsa her yolu deneyeceğim ama eşimde olunca ilaç içirmek ,bitkisel şeyler yedirmek çok zor dediğin gibi.Tek taraflı uğraşmakta yıpratıyor insanı.
Aynen öyle canım allah yardımcımız olsun

Back
X