• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sperm sayınız nedir?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet arkadaşlar bizim sayımız 14mildi ve varikosel vardı eşim temmuzda ameliyat oldu sayı çok yükselmedi ama morfoloji düzeldi. 2. aşılamamın 12 günü bhcg 46.6 hakkımızda hayırlısı inşallah

eşin ne ilacı kullandı aşılama günü morfoloji kaçtı

eşin ne ilacı kullandı aşılama günü morfoloji kaçtı[/QUOTE

eşim ilaç kullanmadı sadece sigara içiyordu onu tamamen bıraktı sıfır sigara. ben menagon kullandım 8 yumurtam vardı. kısmetse pazartesi test yaptırcam tekrar inşallah yükselir. bu arada sabah test yapmıştım onda çıkmadı kanda çıktı. senin kaçıncı günün?

eşin ne ilacı kullandı aşılama günü morfoloji kaçtı[/QUOTE

eşim ilaç kullanmadı sadece sigara içiyordu onu tamamen bıraktı sıfır sigara. ben menagon kullandım 8 yumurtam vardı. kısmetse pazartesi test yaptırcam tekrar inşallah yükselir. bu arada sabah test yapmıştım onda çıkmadı kanda çıktı. senin kaçıncı günün?

benim 12.günüm belirtilerin neler

açıkçası pek belirtim yoktu hala da yok sadece adet belirtilerim olmadı ve uykum oluyordu. adet olacağım zaman sol kasığımda ağrı olurdu bu sefer olmadı. 12. gününse kan tahlili yaptırsana çıkar inşallah hamilesindir:)

betul kan testini yaptirdinmi tekar yaptrinca haber ver bizede ... bu arada konu dagilmasin giren okuyan lutfen sperm sayilarinizi yazarsaniz iyi olur..:96:

betul kan testini yaptirdinmi tekar yaptrinca haber ver bizede ... bu arada konu dagilmasin giren okuyan lutfen sperm sayilarinizi yazarsaniz iyi olur..:96:

eslem2000 anca geldim doktordan. iş çıkışı yaptırabildim tahlilimi sonuç 170 çıktı artıyor şükür bugün aşılamanın tam 15. günü doktorum cuma günü çağırdı hayırlısı inşallah. çok bi belirtim yok sadece göğüslerim hafif dolgunlaştı eskiden daha hızlı yürürdüm şimdi yürüyemiyorum kasıklarım ağrıyor.

eslem2000 anca geldim doktordan. iş çıkışı yaptırabildim tahlilimi sonuç 170 çıktı artıyor şükür bugün aşılamanın tam 15. günü doktorum cuma günü çağırdı hayırlısı inşallah. çok bi belirtim yok sadece göğüslerim hafif dolgunlaştı eskiden daha hızlı yürürdüm şimdi yürüyemiyorum kasıklarım ağrıyor.

bu guzel haber istee:64: demek ki yukselmis degerin hayirli ugurlu olsun Allah kucagina almayi nasip etsin insallahh arkadasim dualarini eksik etme bizler icinde

bu guzel haber istee:64: demek ki yukselmis degerin hayirli ugurlu olsun Allah kucagina almayi nasip etsin insallahh arkadasim dualarini eksik etme bizler icinde

çok çok teşekkür ederim Allh razı olsun .daha önce sadece yorumları okuyordum. her şeyi merak ediyordum. şimdi değerler yüksek çıktıkça yazmaya başladım. neler yaşadığımı merak edenlere öğrenmek isteyenlere anlatayım soru sormak isteyene bir nebze yardımım olur diye düşündüm. Rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallah ben de 2 buçuk yıldır bebişim olsun diye bekliyorum.zor bir sınav Allahım yardımcımız olsun kucaklarımızı boş bırakmasın:))

Son düzenleme:
slmlar....eşimin 1yıl önceki sperm sayısı 58 mil. di......19 nisanda aşılama yaptırdık yıkanmadan önce 70 mil yıkandıktan sonrada 64 mil çıktı,aşılamadan önce aklımıza geldikçe keçiboynuzu kürü uyguladı,önemli olan sperm sayısı değil kızlar 8mil -10 mil le hamile kalan arkadaşlarım var,arkadaşlarında dediği gibi vakti zamanı gelince hangi bahaneler önünde durabilirki.hepimize kolay gelsin.

Arkadaşlar ben 4 nisanda 2. aşılamamı oldum malesef sperm sayımız düşük yıkandıktan sonra 14 mil kondu ama sevindirici olan ilk aşılamaya göre baya yüksek yıkandıktan sonra ilki ancak 5milyondu bu sefer yıkanınca 14 mil oldu inşallah tutmuştur bugün 10 gün hadi hayırlısı.sizin sperm sayıları ne kadar umudum var mı sizce:(

betul ben anlmadim simdi sizin sper sayiniz 14 milyonmu yoksa 64 milyonmu:44:

ılk asılamamı yaptırdım beklemeddeyım esımın sperm sayısı 88 mılyondu yıkandıkdan sonra 72 mılyonla asılamam yapıldı.sımdı ıse gun sayıyoruz ama 7. gunum olmasına ragmen bugun cok fena bel agrısı basladı Rabbım hayırlara vesıle eder ınsallah

Back
X